(van onze Rent a D66 redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Gisteren was het ‘Bral en Lieg Debat’ in de Tweede Kamer over de gekozen Burgemeester en het corrupte en beruchte ‘Elite-Banencarrousel‘. Met….. de altijd liegende ‘D66 -Jonkvrouw Ollongren’ , de koene corrupte strijder van de ‘Bilderberg- Crime Groupe’ tegen ‘Nep-nieuws’ en referenda. #1984De ‘Nep en Fop- D66 Minister Ollongren’ liet tijdens het debat fel weten tegen het plan van de Stem van de Straat te zijn om een Leugendetector in te voeren in de Tweede Kamer en in de Gemeenteraad en had daarom stiekem haar Amsterdamse slaafse Lokale Pers ( Het Parool) en de door haar gesubsidieerde omgekochte De Balie (665 duizend euro per jaar) opdracht geven de Stem van de Straat te boycotten van alle debatten.Tot nu toe zijn trouwens veruit de meeste corrupte Burgemeesters lid van ‘VVD-misdaadgroep’,  ‘Nep en Fop Christen- CDA'(Video),  Rent a D66 Yuppie’ en de PvdA-Hoertjes, allemaal corrupte partijtjes die regelmatig deel hebben uitgemaakt van een Misdadige Pluk de armen kaal ‘Kabinet-Taxfree-Shell- Rutte‘. Als ‘Duister-Taxfree-de Kroon van King Willem’ uit de Grondwet wordt gehaald, ontstaat er ruimte om een Burgemeester te laten kiezen door de inwoners van de Stad.

Ollongren  betrapt als Jonkvrouw van Taxfree ‘Graai- King Willem’ en worden beide uitgejouwd voor Moordenaars en Maffia:

Shocking: Top20+ Criminele Burgemeesters (Video).Het is al eerder geprobeerd om de gekozen Burgemeester erdoor te krijgen? 
In 2005 sneuvelde een eerder plan om de burgemeestersbenoeming uit de Grondwet te halen op het allerlaatste moment, bij de laatste stemming erover in de Eerste Kamer. Ook toen was een tweederde meerderheid nodig, maar de ‘PvdA-hoertjes’ stemde onverwacht tegen als ‘Ras-NSB-arbeiders verraadster van Asscher(Video). Dat was in de zogenoemde ‘Nacht van ‘Pedo- Van Thijn’, genoemd naar de toenmalige corrupte ‘PvdA-Pedo-senator Ed van Thijn’ , die later via de corrupte achterkamertjes en kwade tongen beweren zelfs de ‘Prins Claus & Mr. Frits Salomonson-Martel&Pedo-kleder’ tot corrupte Burgemeester werd van Amsterdam.

Opmerking: Zie: The Black Godfather van de Zeedijk alwaar ter sprake komt dat Ed Van Tijn corrupt is en een Pedofiel uit de school van Prins Claus&Mr  Frits Salomonson en ex OM Boss Top VVD-er ‘Pedo-Rapist- Demmink’: