(door Wendy  Wendels   en ondersteunt door onze Stem van de Straat partij  redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Met de Monsters van Rutte 2 en zijn PvdA ‘NSB Loopjongen Asscher’ met als ‘UVW- Godfather'(Video) de huidige onmenselijke VVD Minister’Elite-Gangster Bruins’ van Volksgezondheid voor de Rijken werden de Wajongeren al aan ‘PvdA-Kapo-Klijnsma- fictief’ werk geholpen en aan echt (onderbetaald)- werk, maar dan Slavenwerk bij walgelijke types als  het corrupte PvdA Kamerlid ‘Monster-Koppelbaas- Moorlag'(Video). En daarboven op wordt hun toch al magere honger-uitkering nog gekort ook om bijv. de tonnen Loonsverhoging van Taxfree ‘Graai-King Willem’ en zijn Royal klaplopers familie op te hoesten(Video) die slechts 110 miljoen euro per jaar vangen van de Staat( u dus).

Maar nu met ‘Taxfree-Shell- Rutte3’ en zijn ‘Nep en Fop Christelijk loopjongens- CU& CDA’  worden nog meer weerloze Wajongers bij hun herbeoordeling arbeidsvermogen toebedeeld. Helaas gaan deze beoordelingen uit van fictief werk. Omdat dat werk niet echt bestaat, wordt deze nieuwe groep jongeren met een beperking tot de bijstand veroordeeld als zij niet thuiswonend zijn en als zij thuis wonen  wordt hun bijstand’s uitkering gekort met het inkomen van hun ouders. Kan het nog onmenselijker en crimineler? En dan noemen ze in Het Parool en de MSM Holleeder een Monster en moeten wij  volgens hen oppassen voor Fake News, de Stem van de Straat, Poetin, Wilders en No Surrender Henk Kuipers en de Motorclubs.

Stelen met de Wet in de hand: ‘UWV-Maffia’ maakt ‘Monster Holleeder tot ‘Moeder Theresa’.

‘Nep en Fop Politiek Verslaggever ‘’van  het ‘PvdA-bejaarden Vod’ Het Parool de corrupte Gevestigde Orde Michiel Couzy: Kijk dergelijke standpunten van De Stem van de Straat m.b.t  mijn Koning Rutte,Wajongers en Moorlag is nou precies de reden waarom ik en mijn ‘gabbers in crime’ De Balie De Stem van de Straat partij boycotten, geef mij maar ‘Big Mac Bek Naninga’ (Video)en ‘Zwarte Piet Deskundige Sylvane Simons'(Video) om de boel af te leiden van misdadige maatschappelijke zaken die de onderdrukte Laagste Klasse echt raken, Houzee!

Opmerking: Kom in Verzet tegen de criminele ‘Monsters van Rutte&Co’ van Den Haag  en de Steden en Stem op de Stem van de Straat Partij.