(Door tedsdam en ondersteunt door  de Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  Wiebes namens Shell:‘Afpers-energierekening’ voor ‘Jan met de Pet’ wordt nóg hoger(Video).

Het jaren dertig Gasmuntje terug: proef met prepaid gas en licht voor wanbetalers  arme sloebers kopt de MSM en de Staat-NOS doet alsof het normaal en menselijk is. Wij hebben al veelvuldig gepubliceerd dat we in een rap tempo weer teruggaan naar de jaren dertig qua onmenselijkheid en vernederende toestanden voor de kaal geplukte massa opgelegd door de Heersende Klasse of te wel de extreem corrupte en meedogenloze Rat in pak Elite(Video) in naam van de Taxfree-‘Graai-King Willem’& Hofnar Rutte.

VVD Minister ‘Gangster Bruins’ trots dat er nog maar 249.000 mensen de ‘Maffia-Zorgpremie’ niet kunnen betalen(Video) .

Stelen met de Wet in de hand door Rutte&Co:Huur omhoog-Huur toeslag afgeschaft. Huis uitgezet.Yuppen en Expats er in(Video).

tedsdam:” En daar hebben ze weer wat gevonden om echt de laatste centen van mensen af te pakken er ze weer in een hoekje te gooien van wanbetalers. Kom die arme sloebers toch een keer tegemoet door bv op inkomen hun rekening te betalen of haal die belachelijke transportkosten voor deze mensen eraf. Jullie ratten zullen verbranden in de hel(gratis en je hoeft niet vooruit te betalen op de energie).De aloude gaspenning van de jaren dertig tot190 60 zal weer keert terug. Energiebedrijven willen wanbetalers stppehse arme sloebers prepaid gas en licht laten kopen, zoals in de vorige eeuw decennialang met de meterkastmuntjes gebeurde. Zo hoeven ze wanhopen klanten met betalingsachterstanden die moeten kiezen tussen eten, kleding of warmte niet langer tegen torenhoge kosten af te sluiten”.

 Zus Burgemeester Aboutaleb jat van gehandicapten(Video) net als ‘PvdA-partijgenoot Roest’ de Dief van de Dak en thuislozen(Video).

2,5 miljoen Nederlanders leven onder de armoedegrens met dank aan ‘Taxfree-Shell-Rutte’& ‘Christelijk’ Co. 
In Onleefbaar Rotterdam van de corrupte en onmenselijke  PvdA Burgemeester &Salafist Aboutaleb  (Video) en Arnhem laten Greenchoice en Nuon sinds kort tientallen wanhopige huishoudens met achterstanden als proef vooraf betalen. De onmenselijke en meedogenloze Netbeheerders Alliander en Stedin doen ook mee, net als de Energiebank Nederland. Bij Afpers-succes hopen ze prepaid-energie snel overal in te voeren en zijn de mensonterende jaren dertig wat dat betreft weer helemaal terug.
Murf gemaakte gezinnen die meedoen krijgen in de meterkast een apparaatje naast hun ‘slimme’ meter. ,,Het werkt zoals een mobiele telefoonabonnement’‘, legt Psychopaat Koen de Lange van Stedin trots uit. ,,Mensen zonder geld kunnen tegoed kopen en krijgen daarvoor gas en stroom.” Als hun saldo bijna op is, ontvangen ze een mailtje of appje. ,,Als ze opwaarderen, hebben ze binnen enkele minuten weer stroom en gas en anders zitten ze gewoon in de vrieskou met hun kinderen erbij,hahahahahahahaah.”De onmenselijke ‘Vries maar dood bedrijven’ brallen:” we hopen dat vooraf betalen huishoudens met betaalachterstanden meer bewust van hun stroom- en gasverbruik maakt. Alsof arme sloeber zich niet bewust zijn van de kosten van Gas en Licht, Water, eten en kleding.Ook voorkomt het niet afsluiten de Maffia hoge Wurg-incassokosten van het ‘Deurwaarders- Tuig'(Video) en oplopende ‘Maffia-schulden’, zoals die van de Zorgpremie en eigen risico. Maar uiteraard zit er voor de onmenselijke energiebedrijven een forse portie eigenbelang in.

Opmerking:Wordt Wakker:
Maak een einde aan de discriminatie van de gewone, eerlijke kaal geplukte Amsterdammer en Stem komende Gemeente verkiezing op de Stem van de Straat(Video).