( van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir-Domme ‘Red Neck-Trump'(Video)lijdt net als Dictators Stalin,Mao en Hitler aan Grootheidswaanzin&Racisme en noemt net als hun zich zelf een Genie(Video).
Internationale woede over ‘Schwarze’ mensen uit ’Shitholes’ niet welkom van Trump, maar zijn Dutch loopjongen ‘Little- Gaylord Rutte’ zweeg gisteren in het wekelijkse  ‘dr. Goebbels-NOS- gesprek -gebral’ van Premier Rutte en  zijn ‘Ja-knikkers-Parlementaire Pers’. De Amerikaanse President Puppet ‘Mad Dog Trump’ van “The Shadow World” heeft zich de woede op de hals gehaald van onder meer Afrikaanse landen, Haïti en El Salvador, omdat hij tijdens een Bral-KKK-beraad'(Video) over  ‘Ariërs-immigratie’ de woorden ’shithole countries’ heeft gebruikt en Trump verklaarde: “Schwarze toen ze nog als slaven kwamen OK !” Voor het eerst in de Geschiedenis van het Witte Huis werd Trump n.b op de Martin Luther King dag gevraagd in het Witte Huis door een zeldzame moedige journalist of hij een racist was. Je zag de demente ‘Kruisengrijper -Trump’ als antwoord laf achter de ruggen duiken van de aanwezige opgetrommelde en selectief gekozen en betaalde Klapvee “Uncle Tom”Blacks.( Uncle Tom is een in de Verenigde Staten gebruikte term voor een Afro-Amerikaan die probeert bij blanken een wit voetje te halen, of die zich anderszins onderdanig opstelt richting blanken)

Trump, From Crazy, Pervert ‘TV Soap- Star’ to Mass Murderer in One Short Year. America-(Ultra Rich)-First !

Heil Netanyahu: Alle Juden Israël in en Alle Schwarze Aus.Trump: Great(Video)!
Haïti en Botswana hebben de hoogste Amerikaanse corrupte ‘Red Neck- diplomaat’ in hun land ontboden en om opheldering gevraagd. De ‘SS- Oekraïne’(Video),  Israël  en ‘Uber-Boy Baudet’ met zijn ‘Telegraaf-Big Mac Bek Nanninga'(Video) hebben positief gereageerd op de ‘Mad-Dog Trump’zijn racistische ‘Red Neck- uitlatingen’. De waanzinnige en hysterische US VN-Ambassadeur Nikki Haley heeft de landen die nu prosteren al gedreigd met Bommen, Boycot en stop zetten van Noodhulp. AIVD-Boss ‘Big Brother Bertholee’ noemde enkele dagen geleden Trump nog een Genie(Video) bij zijn ‘Media-Hoer Twan Huys’. Is hij dan ook een domme Red-Nek racist? Paul Altidor, de Haïtiaanse ambassadeur in Washington noemde het schrijnend dat er vrijdag zoveel aandacht was voor de racistische opmerkingen die Trump weer eens heeft gemaakt over een aantal landen. Altidor zei dat er eigenlijk zou moeten worden stilgestaan bij de aardbeving precies acht jaar geleden in Haïti. Die eiste circa 220.000 levens. Altidor vindt dat Trump zijn excuses moet aanbieden.De regering van Botswana noemde de uitspraken die Trump heeft gedaan „onverantwoordelijk fascistisch en racistisch.” El Salvador heeft formeel protest aangetekend. Eerder deze week meldde de onmenselijke en racistische en corrupte ‘Crazy-Witte Huis’ nog dat ze de verblijfsvergunning van 200.000 immigranten uit El Salvador wil intrekken die er al meer dan 20 jaar wonen en nu kinderen hebben die in de US zijn geboren.Wanneer gaat eindelijk de corrupte en laffe  ‘EU-Elite’zijn bazen de Massamoordende  ‘US-Elite’ boycotten wegens grove systemische  Oorlog’s misdaden(Video) en het schenden van de mensenrechten ?