Volksnieuws uit Amsterdam-Noir

Ongesubsidieerd, Ongecensureerd, Vrij, Heldhaftig, Barmhartig en Rechtvaardig Street-Talk & Art

Stem van de Straat Partij

Uber van ‘VVD-Gangsterin Kroes’ verborg informatie voor inspecteurs met speciale software.

(van onze Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Stem van de straat is de enige niet corrupte en niet liegende partij in Amsterdam die Uber de Stad uit wil hebben en wordt daarom geboycot door de corrupte MSM en het corrupte PvdA Bolwerk de Balie van Octopus Rottenberg’(Video).
De corrupte en meedogenloze ‘D66-yuppies'(Video) en de ‘VVD Prins Bernhard&VVD- Kamerlid Haga Vastgoed Maffia- partij'(Video) en het Forum voor (geen) democratie zijn een groot voorstander van Uber. ‘Misdaadgroep Uber’ van de ‘VVD-Elite-Gangsterin Kroes ‘gebruikte in het verleden een speciaal programma om bepaalde criminele  informatie af te schermen voor de autoriteiten en de politie. In 2015 deed de Inspectie Leefomgeving en Transport een inval bij het hoofdkantoor van misdaadgroep Uber aan de Vijzelstraat en trof daar allen maar Nellie Koers aan met een levensgrote Black Gigolo(Video) verstopt in de toilet. ‘Boy Baudet'(Video) en zijn Amsterdamse ‘Nep en Fop-vertegenwoordiger’ Haatzaaier ‘Big Mac Bek -Telegraaf Nanninga’ kon nog net wegkomen door de kelder, alwaar de ‘VVD-Fat Jort Kelder’ net een ‘BN-Junkie’ aan verkrachten was (Video). Met het peperdure software, Ripley genaamd is het onmogelijk om bewijsmateriaal te verzamelen. Dit schrijft Bloomberg. Een belletje naar de Ratten in pak (Video) San Francisco was genoeg om de computers op afstand uit te loggen zodat de inspectie niet meer bij de nodige informatie kon. Het was hierdoor door autoriteiten onmogelijk om bewijsmateriaal te verzamelen, terwijl ze hier wel een huiszoekingsbevel voor hadden. Met het criminele programma kon het hoofdkantoor op afstand laptops, smarphones en desktops op slot zetten en de wachtwoorden veranderen. De perfecte Rat in pak crime(Video). Het programma zou ruim twintig keer gebruikt zijn op ‘Uber-misdaad-kantoren’ over de hele wereld. Dit gebeurde in 2015 en 2016 in Brussel, Montreal, Parijs, Hong Kong en dus ook  in de Expats,Yuppie’s, sex en drugs Toeristen stad Amsterdam met dank aan o.a. ex D66 Wethouder Jonkvrouw man Ollongren(Video).

 Uber-chauffeurs pikken klanten op buiten app om tegen afbraak prijzen. Uber van Top VVD-er Neelie Kroes betrapt op ‘CIA-Hack-spionagepraktijken’(video).

Het is niet voor het eerst dat het  misdaad-bedrijf geheime software gebruikt om uit handen van de autoriteiten en politie te blijven. Zo gebruikte Uber ook het programma Greyball, om in de app onzichtbaar te blijven voor controles van ambtenaren en politie. Ook was er een programma, God View, waarmee ‘Misdaadgroep-Uber’ de bewegingen van journalisten, beroemdheden en politici in de gaten kon houden. De corrupte AIVD van ‘Big Brother Bertholee’ wist weer eens van niets(Video)

Europese Hof: Uber is geen techbedrijf maar een ‘Slaven-taxibedrijf’.
Tegen het ANP en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir  wilde Nellie Kroes, Thierry Boudet en een woordvoerder van Misdaadgroep-Uber in Nederland niet reageren en beriep hij zich op zijn zwijgrecht.

VOOR Taxi’s en TEGEN de VVD, D66 en Forum van Democratie(Video): Stem van de Straat zorgt dat Uber A’dam uitgaat.

 

21 gedachten over “Uber van ‘VVD-Gangsterin Kroes’ verborg informatie voor inspecteurs met speciale software.

 1. Dat waren vrienden van Wimlex ….

  Beetje je vrienden selecteren op barbaarsheid en achterlijkheid, voor je het weet ben je besmet. Lig je er naast. Nu liggen ze allemaal opengesneden in de woestijn te rotten. Alle ridders, jonkvrouwen koningen en ander gespuis, wereldwijd.

  Misschien dat het kabinet Rutte III haar mening wenst te geven over de gang van zaken met het ons bevriende koningshuis. Aangezien de regering bij wet het woord hierover hoort te voeren.

  Het verlaten en verkochte volk wacht gelaten af.. Zullen ze weer die scherpe zweepslagende hinnik weer horen. De verpletterende minachting van de scharminkelige regent weer te verduren krijgen.

  Wat staat ons mooie land en volk nog meer te wachten onder regime Rutte/III

  Alle verraders aan de menselijkheid eindigen op dezelfde plek. Dood in een akelig kil en alleen graf. Geen duivel die daar nog wat aan heeft.

  In het report wordt er melding gemaakt van flinke martelingen prinsjes M-Oosten en 800 miljard teruggepakt etc etc.

  Er was 1 filmpje tijdens Las Vegas shooting dat er echt uit sprong. Zit erboven.

  ’t Zijn verder onze zaken niet.

  Las Vegas shooting motieven e.d. worden uitgelegd met de informatie die hij heeft.

  Like

  1. ’t Zijn verder onze zaken niet –>

   Het maakt nu niet meer uit wat wij er van vinden. We kunnen hysterisch worden, verder negeren of concentreren op ons land weer een schijnen voorbeeld voor de rest vd wereld te maken.

   Like

 2. Eerst oefende Neelie functies uit in dienst van staatsorganen (NL Minister, EU Commissaris); thans incasseert ze miljoenen met ’t ondermijnen van diezelfde staatsorganen. Noemt de VVD de ondernemingsmentaliteit v/d vrije jongens die zorgen dat de economie goed draait. Heeft niet door hoe stupide ze bezig is en heeft die k*t mentaliteit ook nog gedoceerd aan Nijenrode.

  Like

 3. Er is ongetwijfeld ook speciale software (Made in Israel) beschikbaar bij Uber, waarmee op afstand onze boy Thierry kan worden gehackt en daarmee dus ook onze 2e kamer, het Torentje en de AIVD.

  Dit verklaart mogelijk het onprofessionele optreden van de heer Rob Bertholee van de AIVD.

  Like

  1. Vroeger had je de TeeVee Dominee, tegenwoordig de Twitter Dominantrice. Wat de nieuwe dress code inhoudt weet ik niet, maar ruzie met dit soort wise galls, voorspelt niet veel goeds.

   Like

  1. Wanbetalers zijn mensen die wel zijn verzekerd tegen ziektekosten, maar minimaal zes maanden geen premie hebben betaald. Iemand die blijft weigeren te betalen wordt na een half jaar door de zorgverzekeraar overgedragen naar het Zorginstituut om de incassoprocedure over te nemen. De premie wordt dan ingehouden op het inkomen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: