(van onze ‘Duivelse –CDA-censuur’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Verdachte zijn van een misdrijf is geen probleem voor het CDA om op de Kandidaten lijst te staan voor Verkiezingen: CDA ‘LordBuma’: Van Kiezersbedrog tot Kiezersberoving,hallelujah!( Video)’
Het 24-jarige ‘Nep en Fop Christelijk’-CDA-raadslid Rob Huijben uit Dongen wordt vervolgd omdat hij tussen 2013 en 2016 o.a. valse aangiften heeft gedaan. Huijben bralde en loog dat hij meerdere keren was mishandeld en door die mishandelingen extreme pijn in zijn gat had en bedreigd was met de Duivel. Uit onderzoek bleek echter dat hij dat had verzonnen (behalve die pijn in zijn gat maar dat was vrijwillig),zoals hij als CDA raadslid zoveel heeft verzonnen en gelogen. De Duivelse man moet zich dit voorjaar voor de Rechter verantwoorden en met de corrupte liegende CDA billen bloot. Een datum is nog niet bekend. Het nieuws is hard aangekomen bij de Leider van het CDA ‘Censuur-Lord Buma’ (Video), want Rob was een reizende Ster in het CDA als Top leugenaar en ouderwetse ‘Pedo-Priester’-Jongens-werker(Video) met pijn in zijn gat.

Het eerlijke en moedige gedeelte van Openbaar Ministerie Zeeland-West-Brabant zegt tot schrik van het ‘VVD-CDA-OM’(Video) gedeelte zwaar te tillen aan de valse aangiften. „Zeker als dat wordt gedaan door een persoon met een publieke functie die zich daarmee ook nog schuldig maakt aan een vorm van Haat zaaien tegen de ‘PVV-mannen’ van Geert Wilders.” iedereen die mee wil tellen in de MSM zegt gewoon dat hij/bedreigd zijn, zelf de misdaadjournalisten(video)  en Judas Zussen Holleeder doe er aan mee.Want alleen zo krijg je nog stemmen, verkoop je boeken (video) en haal je hoge Zombie tv  kijkers.

CDA-er Wozniak gearresteerd voor ‘VVD-Linschoten-fraude’. Buma eist censuur(Video).

CDA-Europarlementariër Schreijer gaat toch (niet) met de corrupte billen bloot en komt (niet) met ‘Nep-bonnetjes’(Video).
Het  corrupte en Duivelse raadslid had in 2016 tegen regionale media gebrald en gelogen dat de bedreigingen te maken hadden met de opvang van de ‘Olie-Dollar  vluchtelingen’ (Video) in de gemeente en dat hij bedreigt was door boze Witte PVV-mannen(Video) net als de Zwarte Piet Deskundige Sylvana Simons. Zijn leugen sensatie verhaal zorgde voor veel ophef in de gemeente, temeer hij ook steeds huilend tijdens die interviews ook het Wilhelmus (vals)zong en riep Praise the Lord. Of hij met dat laatste God bedoelde of Lord Buma is ons niet duidelijk geworden.Voorzitter afdeling Dongen – ’s Gravenmoeren Beroepsleugenaar Duivelse Jan Megens van het lokale corrupte CDA-bestuur reageerde donderdag verrast op de strafzaak. „Wij weten van niks, onze Ron was nog wel scout bij de Christelijke Padvinders en zat ieder zondag op de eerste bank in de kerk en gaf leiding  aan ons ‘Jonge- jongens- koor en wij hebben nooit klachten gehad dat de Jongens pijn in hun gat hadden als zij het Wilhelmus uit brulde , hahahahaah”, bralde Megens. Binnen onze Christelijke Duivelse partij is er nooit twijfel geweest over de aangiften en het Jongens werk van onze Rob. De verdenking en de strafzaak vormen volgens het corrupte lokale partijbestuur geen belemmering om raadslid en kandidaat te blijven voor de verkiezingen in maart. „Zolang er geen bewijs is voor zijn schuld, is er voor mijn niks aan de hand. We gaan niemand op voorhand veroordelen, want dat doen wij alleen met mensen Labbenkakken, zoals onze ‘Gabbers in crime’ de VVD-(misdaadgroep) die noemt uit de Laagste Klasse die bijv. in de Bijstand zitten of in de UWV.”