(van onze Wie neukt Wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Waylon is terecht woest op ‘Insluip-Geilneef -Junkie Peter R. de Vries’ (Video) en de laffe ‘Royal ex OS -Marc van der Linden(Video).
De laffe ‘Riool-Lynch-Heren’ deden lacherig over de burn-out van zijn nieuwe vriendin Bibi Breijman en bralde laat zij een voorbeeld nemen aan onze Omroepvrouw Callgirl van het jaar Eva Jinek(Video) die heeft nooit een Burn-out. Dat viel terecht niet in goede aarde bij de zanger en heel veel echte psychiaters en andere hulpverleners en mensen met een Burn-out.

‘Lynch-uitspraken’ van ‘Riool- Sensatie-Nep en Fop Psychiaters De Vries(Video) en Van der Linden’ bij ‘RTL-Riool- Boulevard’. Politieman Brinkman cel in voor Peter R de Vries. Steve Brown veroorzaakt Paniek bij ‘RTL-Witwas–Boulevard(Video)’.

LOL:‘Politie-informant-Peter R. de Vries’ opent corrupt advocatenkantoor De Vries & Kasem , Misdaadmuseum en Lynch-TV-Raadskamer(Video).

De Gitzwarte Rol van de Super-Politie-Informant ‘Geilneef Peter R de Vries’(Video) in NL.
De burn-out van Bibi, een grote Nederlandse vlogger, werd vorige week uitgebreid door de Strontton getrokken in het psychopathische ‘RTL-Riool-Boulevard’. De laffe Smeerpoetsen Peter en Marc namen haar klachten niet bepaald serieus. “We moeten er niet al te dramatisch over doen. Als je 24 jaar bent en je hebt een burn-out, dan zit je gewoon in het verkeerde vak,” aldus de misdaadjournalist ‘Insluip-Geilneef-Junkie-Peter R de Vries‘.

Waylon Boos en De Vries bedreigt Waylon met zijn corrupte advocaten en Raadkamer.
Waylon haalt keihard uit naar de Riool-heren die de ‘Nep en Fop Psychiater’ uithingen alsof zij de liegende BIJ1 ‘Psychiater’ Kuit zijn(Video)  van Zwarte Piet Deskundige Sylvane via een Instagrambericht. “De lacherige riool arrogantie die deze twee corrupte en hoerenlopende ‘Junkie-Heren Ratten’ hadden over iets waar ze beiden geen weet en verstand van hebben en het advies om dan maar iets anders te gaan doen getuigt van een gewetenloze ‘Riool-domheid’ die ik lang niet heb gezien van twee gerespecteerde corrupte verachtelijke ‘Sensatie- Riool -Boulevard’ – volwassenen Ratten die samen een Walnoot hebben als hersencel en zich te pletter snuiven aan de cocaïne(Video) ,” schrijft hij. “Niemand heeft een alibi nodig voor de manier waarop hij of zij zich voelt en die innerlijke strijd is iets wat van jezelf is… Niemand zit te wachten op een omhooggevallen politieagent Politie-informant die ook nog een een ‘Nep en Fop directeur’ is van een ranzig en corrupte advocatenkantoor of een laffe en corrupte ‘Royal-hielenlikker als Van der Linden’ voor beledigend advies! Laat dit maar aan mensen over die daadwerkelijk begaan zijn of professioneel genoeg om dit te beoordelen… Ga lekker solliciteren bij de Muppet Show of laat je opnemen in een Tbs-inrichting Hoerenloper en Junkie dat je bent ! ”

Smeerpoets en lafaard Peter R. de Vries heeft Waylon gedreigd dat als hij niet zijn mond houdt en zijn excuus aanbied hij zijn corrupte advocatenkantoor gaat inzetten tegen Waylon. En Waylon en zijn vriendin in zijn ‘Zombie TV-Raadkamer’ door de Strontton te gaan halen. De Vries liet zich ook nog ontvallen dat Waylon en zijn vriendin geluk hebben dat zijn Loopjongen misdaadjournalist ‘TBS-Moordenaar Martin Kok’ is vermoord , want anders had hij die ook nog ingezet tegen Waylon en Bibi Breijman, zoals de Vries dat heeft gedaan tegen Holleeder(video) en de Partijleider van de Stem van de Straat ing (echte Titel) Steve Brown(Video).