( van de Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Ex Denk (niet na) politica(Video) en Zwarte Piet deskundige Simons heeft  weer gelogen, deze keer over de deskundigheid van de nummer drie Kuit van haar ‘Kul-partij BIJ1 (geraapt zooitje). En daarmee heeft zij bewezen een echte corrupte en liegende politicus te zijn van het type van  de Gevestigde Orde Partijtjes CDA, D66, GroenLinks, VVD en CU. En dan vinden ze het gek dat Partijleider ing Steve Brown van de Stem van de Straat een leugendetector eist in de Gemeenteraad Amsterdam(Video) en in de Tweede Kamer. Titelmisbruik kan tot aangifte of een bestuurlijke boete leiden, zegt een woordvoerder van artsenorganisatie KNMG.

 

Zwarte Weduwe= ‘Zwarte Pieten-Racisme’. Klaver, Simons en Denk.nl eisen verbod.
De 49-jarige Cailin Kuit, die herhaaldelijk loog dat ze ’als psychiater heeft gewerkt, terwijl zij toen bij Mac Donald werkte, heeft nooit in het register voor artsen en medisch specialisten gestaan. Wel gaan er geruchten dat zij is ontsnapt uit een psychiatrische inrichting. Zij schijnt last te hebben van het Zwarte Piet en Hamburger syndroom. Dat verklaart een woordvoerder van het Ministerie van Volksgezondheid voor de Rijken.

‘Judas Sylvana’ speelde wekenlang de ‘Hoer’ als Zwarte Piet(Video).
Campagnemanager Beroepsleugenaar Chihiro Geuzebroek van BIJ1 stelde eerder dat Kuit niet meer in het BIG-register is te vinden omdat haar diploma’s zijn vervallen ’door escalatie van Zwarte Piet en van haar psychische ziekte’. Ze deed de beschuldigingen dat Kuit loog over haar beroep af als ’een misstand’ en ’laster door rechtse Zwarte Pieten lobby’.Simons kreeg zondag gratis sluikreclame bij het dr. Goebbels Staats -Televisieprogramma Buitenhof  ‘Elite-Buitenzorg’ wat ook een bewijs is dat zij behoort tot de Gevestigde Orde partijtjes pal achter Kuit en haar verleden als ‘Nep en Fop-psychiater’ staan. Ze deed de beschuldigingen af als onwaar. „Waarom zou je twijfelen? Serieuze media zouden niet mee moeten gaan in het twijfel zaaien en ik kan het weten want  ik ben ook al jaren patient bij ‘Psychiater Kuit’ ”. Simons had de cv’s van kandidaten zelf gecontroleerd, bralde ze. De voorzitter van domme Melchior Verboeket, kon geen antwoord geven op vragen over het werkverleden strafblad van Kuit en Zwarte Piet en waarschuwt voor de Witte boze PVV mannen en worden daarvoor stiekem en indirect gesubsidieerd door ‘Taxfree-Shell-Rutt'(Video)& ‘Rent a D66′(Video)& ‘Nep en Fop Christelijk CDA&CU'(Video).

‘Sylvana en Kuit vandaag niet beschikbaar voor de Pers, maar wel voor Zwarte Piet en Sinter Klaas’
Bij de Amsterdamse Villa Krot van Kuit klinkt luid geblaf van uitgehongerde honden als er wordt aangebeld. De honden zijn er om ontevreden patiënten van Kuit af te schrikken, die hun geld terug willen hebben. Een huisgenote of patiënt doet voorzichtig open en schreeuwt door een kier’ dat Kuit ’niet beschikbaar is en naar de psychiater is en nu weg wezen boze Witte mannen ’. Daarna gaat de deur niet meer open.Volgens de corrupte campagneleider Geuzebroek heeft Kuit „een hoge intelligentie en een ontzettend bewonderenswaardig doorzettingsvermogen (met Liegen en Zwarte Pieten en Hamburgers eten ) ”. Ze bralt dat Kuit heeft gewerkt bij de Universiteit Nijmegen (als Toilet juffrouw en Portier) omdat dat de enige academie was ’die haar aannam op basis van haar intelligentie en niet afschreef op basis van haar fysieke en geestelijke beperking’.Het is een overtreding van de Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg (BIG) om ten onrechte een medische titel als psychiater te voeren. De maximumboete voor ’titelmisbruik’ is 6400 euro. De Inspectie voor de Gezondheidszorg kan een onderzoek gelasten. Een woordvoerder van artsenorganisatie KNMG zegt: ,,De mededeling dat men vroeger psychiater is geweest terwijl dat niet het geval is, is misleiding of valsheid in geschrifte en daar zou als zodanig aangifte van kunnen worden gedaan bij de politie en  bij Zwarte Piet.’’ Ondertussen gaan de BIJ1 de leden patiënten  vergadering in geheime maar open Psychiatrische inrichting met ‘Nep en Fop Psychiater Kuit’  gewoon door.

Opmerking:Maak een einde aan het gelieg van de corrupte Gevestigde Orde partijtjes van de Ratten in pak(Video) die u altijd vlak voor de Verkiezingen Goude Bergen beloven en direct na de Verkiezingen u weer kaal plukken en geen enkele belofte  nakomen.Dus  Stem op de Stem van de Straat partij (Video)bij de komende Gemeenteraad Verkiezingen Amsterdam en kom alle naar het Partijcongres d.d 28 januari 2018.