( van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM- NOIRSinds de Domme en levensgevaarlijke President Puppet Trump van “the Shadow World” zijn intrek heeft genomen in het Witte huis stinkt het tegen de klippen op van eigen Dunk.
Trump Is a Madman Like Hitler Threatening Nuclear Annihilation and the corrupt Western Leaders and His Supporters Don’t Care(Video). Slechts ongeveer 0,25 procent van de bevolking heeft een IQ boven de 140 en kan daarmee met recht zeggen geniaal te zijn. Een genie is een mens met een bijzondere begaafdheid die ver uitsteekt boven het gemiddelde of normale. In het algemeen is deze begaafdheid op meer dan één gebied aanwezig.

Voorbeelden van genieën: Wolfgang Amadeus Mozart was een muzikaal genie; Albert Einstein op het gebied van de natuurkunde. Oscar Wilde zou men als een sociaal genie kunnen beschouwen. William Shakespeare en Tolstoi waren een literaire genieten. Johann Sebastian Bach, Alan Turnig, Leonardo da Vinci zijn andere voorbeelden. Leonardo da Vinci is ook een goed voorbeeld van een homo universalis, een persoon die overal in uitblinkt. Domme ‘Mad Dog-Trump’ heeft wel een record op zijn naam gezet. Hij is de eerste  ‘Genie’ die zich zelf genie noemt.  Het is een feit van algemene bekendheid dat de meeste geniën hun hele leven worstelen of zij wel of niet het juiste doen voor de mensheid en/of beste doen op hun vakgebied. Nou, van dat laatste heeft de domme ‘Kruizengrijper-Trump’ en zijn zoveelste ‘East-Block Whore Melanie’ totaal geen last. Ook zijn voorgangers de Massamoordenaars Hitler, Mao en Stalin, eveneens  zelf verklaarde Genieën hebben nooit geworsteld met hun geweten en/of zij het juiste deden net als Trump.

U.S. Police Killed Over 1,000 Civilians in 2017. Rutte wij kunnen veel leren van onze Bazen de ‘US-Elite&Politie’.

Trump, From Crazy, Pervert ‘TV Soap- Star’ to Mass Murderer in One Short Year. America-(Ultra Rich)-First !

Eigen dunkt Stinkt en Trump stinkt het Witte Huis uit. Psychopath Mattis’ a General of “The Shadow World”(Video): ‘War Is Not Over in Iraq and Syria’.
Nou, wij zien de bejaarde Kruizenknijper ‘Mad Dog-Trump’ qua gedragingen( o.a. de hele dag cheese burgers eten en cola drinken, bejaarde-(natte)-scheten laten en naar de TV staren) en uitlatingen( kinderlijke scheldpartijen en iedereen bedreigen die hem niet zijn zin geeft) niet echt tussen dat voorgaande rijtje Wolfgang Amadeus Mozart, Albert Einstein, Leonardo da Vinci, etc. van genieën passen. Waar hij wel naadloos tussen past is het rijtje van dictators Stalin, Hitler en Mao die zich zelf net als Trump ook beschouwde als genieën en allemaal psychotische Massamoordenaars waren. Nou, en laat de ‘#metoo-aanrander-Trump, na een jaartje  ‘Crazy-Presidentschap’ echt goed uitblinken in Massamoorden in zijn eigen land en in het buitenland net als Mao,Hitler en Stalin. Het enige waar ‘Genie’ Trump echt goed in is en over opschept is dat hij vrouwen in hun Kruis grijpt en er ongestraft mee wegkomt omdat hij dankzij zijn vader behoort tot  ‘Ultra-Rich-Elite-Gangsters'(Video)  en er ook nog President mee is geworden en leider van de corrupte en laffe Westere Wereld Leiders. Wij zijn overigens wel benieuwd naar het gemiddeld IQ van de arme sloebers die van ellende op die Mafketel Trump hebben gestemd en het I van de ‘Westere-(NATO)- Leiders’ a La Rutte die hem volgen als een slaaf. Misschien kan daar een een onderzoek naar gedaan worden.