(van onze Stem van de Straat Partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘ Partijleider Steve Brown ontmaskerd ‘Boy Baudet’ en ‘Narcist Hiddema’ als ”Onleefbaar-Forum voor ‘Uber-Democratie’ “(Video).
‘Boy-Baudet’ slaat flater met ‘Fake-eerbetoon’: Nederlandse militairen Kanonnenvoer al lang weg uit Uruzgan. Moet ‘Boy Baudet nu’ naar het ‘Aso–Dorp’(Video) van zijn politieke ‘Gabber in crime’ ‘Onleefbaar-Eerdmans’? Wij vinden van wel.

Partijleider Steve Brown daagt Boy’s Baudet en Hiddema van ‘Maffia-Uber-Form-Partij voor (geen) Democratie’ uit voor discussie(Video)
‘Boy Baudet’ is pijnlijk de fout in gegaan met een ‘Kul-filmpje’ op zijn ‘Uber-Instagram-account’. De corrupte voorman van ‘Uber- Forum voor (geen)Democratie’ postte een video waarin hij zijn respect uitspreekt voor de Nederlandse militairen in Uruzgan, maar daar zitten de gehersenspoelde soldaten al sinds 2010 niet meer. ,Zo veel respect voor onze militairen hier!“, schrijft ‘Boy-Baudet’ bij het ‘Kul-filmpje’ waarin hij in een vliegtuig over de Afghaanse provincie Uruzgan vliegt met zijn corrupte ‘Uber-billen’ dicht geknepen van angst. De Party Boss van de Stem van de Straat ing Steve Brown was niet over Afghanistan heen gevlogen maar heeft er 8 weken rond gelopen.

De Nederlandse soldaten zijn al sinds 2010 weg uit het gebied en veel hebben inmiddels zelfmoord gepleegd of zijn aan de drugs, drank en dak en thuisloos van pure ellende. 
De fout zorgt voor de nodige ophef op sociale media. ‘En, is de allernieuwste Instagram blunder van onze zelfbenoemde Denker des- (reactionair)- Vaderlands en stiekeme ‘Uber-loopjongen Thierry Baudet’ al doorgedrongen tot zijn adorerende #FvD aanhang?’, maakt een ‘Twitteraar-Trol’ van D66 hem belachelijk. ‘Baudet heeft respect voor niet aanwezige militairen in Uruzgan. Ik begrijp dat wel. Hij wil ook respect als corrupt politicus, al is hij weinig in de Kamer en altijd op het hoofdkantoor van Uber’, schrijft iemand anders.

Bral-Debatten’ in het voor het merendeel corrupte en laffe Tweede Kamer. Ollongren in afscheidsbrief: Amsterdam is door mij een ‘Stad –Pretpark’voor Yuppies&Expats& ‘VVD-Vastgoed Maffia’ geworden(Video).
De extreem corrupte en Laffe D66 Kamerlid Sjoerdsma kan niet lachen om de blunder, want die heeft nog hoofdpijn dat zijn partijleider Pechtold die kort geleden nog geschaakt is als corrupte ‘Elite-Pedo-Schandknaap’. . ,,Heel pijnlijk dit. In de Kamer had Baudet zoveel respect voor onze militairen Kanonnenvoer dat hij de debatten oversloeg en ongezien tegen de verlenging van de huidige Afghanistan missie stemde.” Zijn partijgenoot de schaamteloze en extreme corrupte en laffe Paternotte haalde eerder ook al uit naar de politicus van Uber, omdat hij regelmatig afwezig is tijdens debatten. ,, Laf, Laf, Laf ” ,aldus bralde de Laffe, Laffe, Laffe Paternotte, die mede verantwoordelijk is dat Amsterdam verworden is tot een ‘Pret-pak Stad’ voor (D66)-Yuppies,Expats en (Sexs&drugs)-Toeristen  en als Partijleider een extreem corrupte ‘Elite-Pedo-Schandknaap’ en ‘D66 -Suikeroompje'(Video) heeft.

Extra pijnlijk voor Baudet is dat hij zich tijdens het debat over het fatale ongeluk  Dood door schuld van Hennis met Nederlandse militairen in Mali, waarna toenmalig  VVD Minister van Defensie’s  Wapenhandel ‘Yab Yum Hennis’ , opstapte hard maakte voor de uitrusting van de Nederlandse militairen. Die ondermaats zijn, waardoor het ‘moordenaars’ werk van de soldaten bemoeilijkt wordt. Bovendien is de FvD-voorman plaatsvervangend lid van de corrupte commissie voor Defensie Wapenhandel van de Tweede Kamer, die onder meer gaat over uitzendingen en missies van Nederlandse militairen voor ‘Mad Dog Trump(Video). Baudet en Eerdmans hebben nog niet gereageerd op zijn debiele gedrag. Bronnen rond de Top van Uber, die Baudet zwart sponseren voor een vermogen hebben ons laten weten dat zij woest zijn op hun Boy. En dat de oude ‘VVD Graaier en Naaier’ de CEO van Uber Kroes, de Boss van Baudet zo kwaad was dat zij in haar Hemelse bed heeft gepist boven op haar peperdure Gigolo(Video).

Binnenkort legt Party Boss (de enige die niet liegt)ing Steve Brown van de Stem van de  Straat partij uit bij Cafe Weltschmerz waarom angstige ‘Taxfree-Shell-Rutte’ de partij gekwalificeerd heeft als ‘Terroristische Organisatie’&‘Witwas-misdaadgroep(Video)’. Maar ook: Hoe zit het met de (zwarte) subsidie van Uber aan ‘Boy-Baudet’ van het (Uber)-Forum van Democratie? Kijkt u maar naar  Cafe Weltschmerz met ing Steve Brown ,alwaar ‘Boy-Baudet’ en ‘Narcist-Hiddema’  binnenkort ontmaskert(Video) worden als een ‘VVD-Nellie Kroes -Uber -filiaal’ (Video).

VOOR Taxi’s en TEGEN Forum van Democratie: Stem van de Straat zorgt dat Uber A’dam uitgaat(Video)