(van onze ‘VVD-misdaadgroep-Propaganda’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De ‘VVD-Show Must go on’: Fotoshoot ANP Duistere ‘Connexxion-Witwas-Buschauffeur Teeven’ met Wachtgeld(Video).

De altijd liegende Premier ‘Godfather Rutte’ van de ‘VVD-Misdaadgroep’ heeft vanochtend voor de ‘Tokkie-Show’ met zijn beveiliging ’s politieagenten meegereden( kosten 3400,- euro gemeenschapsgeld) in de ‘Nep en Fop-Connexxtion-passagiersbus’ van zijn oud ‘Geld en Drugs-Witwas-Minister’ ‘Griezel Teeven’. De Top VVD Boef Teeven ‘werkt’ tegenwoordig voor de Show parttime als buschauffeur met Wachtgeld (120 duizend per jaar met een geheim rooster) zonder passagiers maar met veel politie bewaking in de bus. Is er echt nog iemand in Nederland die deze kinderlijke ‘VVD-Bus-Teeven-Propaganda’ gelooft?

Volgens de ‘VVD-fotograaf’ die de foto nam met zijn telefoon (kuch), gaat het om een spontane foto. Het bezoek is dat niet. De altijd liegende Teeven bralde begin december al tegen RTL Nieuws dat Rutte ‘spontaan’ met fotograaf van plan was om in januari mee te rijden in de lege ‘Nep en Fop Connexxion- bus’ van Teeven en zijn politiebewaking ( kosten 1750, per dag Gemeenschapgeld) en Rutte zelf zijn kaartje ging betalen.