( van onze ‘Rent A D66- Hoertjes’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Beroepsleugenaar ‘Pedo-Pechtold’: Minder aandacht besteden aan circusklanten zoals Baudet. Trouwens wat is er feitelijk mis aan hardwerkende Circusklanten.Wat verbeeld die Hautaine Pechtold zich wel niet. Pechtold scoorde plek 3 bij de Top-5 als meest schandalige en corrupte politicus(Video) in NL van het jaar 2017.
Nadat Pechtold aflopen week was ontmaskerd als een D66 ‘Pedo-Elite-Schandknaap’(Video) en direct daarna als een Suikeroompje(Video) was hij een paar dagen spoorloos. Geen piep hoorde wij meer van deze schaamteloze, perverse D66-Oplichter in de Media. Wij dachten dat hij was gearresteerd.  Maar elk normaal mens verwachte dat deze charlatan al was het maar alleen voor het  aanzien van de Haagse Gevestigde Orde Politiek niet meer zou terugkeren in de politiek. Maar het tegendeel is waar, hij is weer terug en hoe! Nam hij in het verleden altijd alleen op beledigende wijze Wilders de maat ,maar nu is ook ‘Boy Baudet’ van (Uber)-Form van (geen) Democratie aan de beurt en beledigd hij hem door hen een Clown te noemen. Men moet maar durven.

Wat weet ‘Schandknaap-Pechtold’ voor Vuiligheid van de PvdA Tweede Kamer Voorzitter Arib(Video).
Deze ‘Elite-Pedo-man Pechtold’ heeft een Bord voor zijn corrupte, perverse Kop van heb ik jou daar , want hij eist ook nog eens een keer dat de arbeiders verrader (=PvdA)& Tweede Kamer Voorzitter Arib hem nog beter in bescherming neemt tegen de waarheid van Wilders en Baudet en ing Steve Brown. Binnenkort legt Party Boss (de enige die niet liegt) ing Steve Brown van De Stem van de Straat partij uit(Video) bij Cafe Weltschmerz uit waarom angstige ‘Taxfree-Shell-Rutte’ zijn  partij gekwalificeerd heeft als ‘Terroristische Organisatie’&‘Witwas-Misdaadgroep. Maar ook: Hoe zit het met de (zwarte) subsidie van Uber aan ‘Boy-Baudet’ van het (Uber)-Forum van Democratie? Kijkt u maar naar Cafe Weltschmerz met ing Steve Brown, alwaar ‘Boy-Baudet’ en ‘Narcist-Hiddema’ binnenkort ontmaskert(Video) worden als een ‘VVD-Nellie Kroes -Uber -filiaal’ (Video).