( van de Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Amsterdamse ‘Nep en Fop Hoofdofficier Hofstee’ van de Gevestigde Orde (‘Ping Pong Democratie’ (Video)) waarschuwt dat de gemoederen hoog kunnen oplopen tijdens de ‘Nep en Fop campagne’ voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. De selectieve (ander woord voor corruptie) politie en het Openbaar Ministerie (CDA&VVD-OM) zijn volgens hem extra alert op bedreigingen en discriminatie, bralt hij schaamteloos in een ‘interview’ met de lokale zender AT5, terwijl enkele dagen geleden de Stem van de Straat partij door de Staatsbank SNS smadelijk, lasterlijk en discriminerend werd gekwalificeerd als Terroristische Organisatie’&‘Witwas-Misdaadgroep’( Video).Corrupte Hofstee„Er zullen ‘Leugen-debatten’ van met name de Gevestigde Orde partijtjes het’ Nep en Fop Christelijk’- CDA van de ‘Censuur -Lord Buma’ de VVD-Misdaadgroep van ‘Godfather Rutte’, de ‘Rent a D66’ van de ‘Elite-Schandknaap ‘&’Suikeroompje Pechtold’(video) en GroenLinks van ‘Pubermeisjes-Onderbroek-Soapie-Klaver‘ gaan komen. En er zullen uitspraken worden gedaan door mensen van partijen waar anderen het volstrekt niet mee eens zijn”, waarschuwt de schaamteloze en selectieve Hofstee namens de Gevestigde Orde . „En van tevoren zeggen we: mensen, pas op wat je doet. Laat iedereen in vrijheid zijn debat voeren
(ook al liegen zij dwars door hun tanden heen en bestelen zij u al jaren). Want als je gaat bedreigen, discrimineren of je er zo mee bemoeien dat het (bral)-debat (van de altijd liegende Gevestigde Orde partijtjes, waar ik voor ‘werk’) niet meer vrij en veilig zou zijn, dan gaan we snel ingrijpen, (behalve natuurlijk als de Ministers Hoekstra, Grapperhaus en Ollongren smaad en laster en discriminatie plegen tegen Partijleider ing Steven Brown en de Stem van de Straat partij off the record tegen AT5)
. ” Over het feit dat de ‘Royal-Elite-Gangster Prins Bernhard Jr’. en de VVD en D66 systematisch de Wet overtreden als Huisjesmelkers(Video) waardoor de gewone Amsterdammer nu 17 jaar op een huis moet wachten hebben wij deze ‘Nep en Fop Hoofdofficier Hofstee’ nog nooit met één piep over gehoord.

Binnenkort legt Party Boss (de enige die niet liegt)ing Steve Brown van de Stem van de  Straat partij uit bij Café Weltschmerz waarom angstige ‘Taxfree-Shell-Rutte’ zijn partij gekwalificeerd heeft  als ‘Terroristische Organisatie’&‘Witwas-misdaadgroep(Video)

Nou, die ‘Nep en Fop Hoofdofficier Hofstee’ van de ‘VVD &CDA-Klasse Justitie’ kan zijn selectieve borst nat maken, want indien het Ministerie van Financiën en Binnenlandse zaken en Justitie en de SNS Staatsbank niet binnen een week regeren op onze schrijven de kwalificatie Terroristische Organisatie’&‘Witwas-Misdaadgroep
te herroepen gaan wij bij hem aangifte doen wegen smaad, laster, gevaarzetting, discriminatie, criminaliseringen, inkomstenderving en het schenden van de politieke grondrechten van de Stem van de Straat partij Amsterdam tegen Hoekstra, Grapperhaus,Ollongren en ‘SNS-Staats-Misdaadbank’ . Bovendien mochten wij in de Gemeenteraad komen zullen wij gelijk eisen dat Hofstee uit de Drie-Hoek wordt verwijdert wegens partijdigheid en belangenverstrengeling(=Corruptie) blijkens zijn onzinnige bangmakerij (intimidatie) voor de corrupte, altijd liegende Gevestigde Orde partijtjes om de kritische partijen de mond te snoeren met bedreigingen.