(van onze ‘Royal- VVD&CDA Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De ‘KLM-Puinhoop’ die ’Captain Gay Camiel Eurlings’ achterliet en nog steeds veoorzaak bij het NOCNSF en het IOC.
De persoonlijke Privé vriend van Taxfree ‘Graai-King Willem'(Video) de ex ‘CDA-Rat Minister’ en ex KLM Boss NOCNSF Bestuurslid Eurlings werkt aan een  valse verklaring(Video) over de zware mishandeling en beroving van zijn ex-vriendin in 2015. Hij geeft daarmee gehoor aan het dringende verzoek dat andere Bestuursleden van de sportkoepel hem vorige week tijdens een vergadering hebben gedaan. Zij willen dat de Vrouwenmepper ‘Captain Gay Eurlings’ met een publieke biecht de rust rond het NOCNSF (niet) herstelt.

NOCNSF wil af van ‘Vrouwenmepper Eurlings’ na zware mishandeling en beroving ex-Callgirl (Video). 

Koning Heineken Willem I” plaats zijn Hofnar ‘KLM Captain Gay Eurlings’ bij het IOC.
De bestuursleden nemen het hem kwalijk dat hij nooit inhoudelijk op de kwestie heeft willen ingaan en dat hij altijd verwijst naar John van den Heuvel zijn ‘Kul-uitleg’ namens hem en de toen der tijd ‘VVD-Justitie’ , juist nu de sportkoepel van sporters, trainers en verenigingen openheid vraagt over gevoelige onderwerpen zoals seksueel misbruik en matchfixing. ‘Hij berokkent de sport en Nederland nog steeds schade die Christelijke CDA   Vrouwenmepper en hij heeft deze baan alleen maar gekregen omdat hij een persoonlijke vriend is van Koning Willem Alexander en Mark Rutte‘, vertelt een bestuurslid, op voorwaarde van anonimiteit. ‘Dit gaat niet vanzelf weg en ik begrijp niet dat het CDA hem nog niet heeft geroyeerd ‘, zegt een ander. ‘Er is rust nodig. En wij zijn toch het gezicht van de Nederlandse sport in het algemeen en in het bijzonder voor de Jeugd. Het is daarom aan hem om iets te doen, want wij maken Rusland tot een Rechtstaat met die Eurlings als NOCNSF als boegbeeld en zijn het lachertje in de Internationale Sport Wereld .’

‘Mocro Johnie’ van de Telegraaf  wast Eurlings wit met taakstrafje(Video) voor zware mishandeling en beroving(Video).

‘IOC-&CDA-Wife Beater Captain Gay Eurlings’ at your service in ‘Royal Schurken Staat NL’(Video) .
Zijn woordvoerder beroepsleugenaar en de voormalig woordvoeder van ‘ Godfather Rutte’ van de VVD-misdaadgroep(Video) ‘Gay Guy Jan Driessen’ erkent dat Eurlings zich beraadt op het geven van een valse toelichting, al kan hij nog niet zeggen hoe die eruit komt te zien. ‘Het kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld dat zijn advocaat Geert-Jan Knoops (niet) uitlegt wat er precies aan de hand is geweest of dat Rutte hem vrij pleit. Het is aan Camiel om dit te bedenken en een passend moment te kiezen hoe hij zich hier uit gaat liegen,hhihihihihihihhi .’

Betrouwbaarheid en integriteit met Vrouwenmepper ‘Captain Gay Eurlings’.
In oktober kreeg een bestuurslid o.a. een mail van een vader wiens dochter slachtoffer is geweest van seksueel misbruik in de sport. ‘Hoe kunt u voor uzelf moreel verantwoorden om samen in een bestuur te zitten met iemand die gewelddadig is t.o.v. zijn (ex-)vrouw?’, schrijft de man in zijn mail, die hij heeft voorgelegd aan de Volkskrant.
In het antwoord erkent een bestuurslid van NOCNSF volmondig dat het Bestuur van de sportkoepel worstelt met de situatie: ‘Ik verzeker u dat wij hier persoonlijk ontzettend mee in onze maag zitten en dat dit onderwerp voortdurend aan de orde komt, ook buiten onze bestuursvergaderingen, want wij moeten altijd rekening houden met de lange hand van Koning Willem Alexander en zijn ‘Hofnar Rutte’ die Eurlings beschermen.’ Volgens het bestuurslid staan de integriteit, de betrouwbaarheid en het imago van de sportkoepel al tijden met die Vrouwenmepper ‘op het spel’ vanwege de onrust rond Eurlings.

Zware Klasse Justitie onder druk van Koning Willen Alexander en Rutte.
In de zomer van 2015 deed zijn ex-vriendin aangifte tegen hem wegens zware mishandeling na een uit de hand gelopen ruzie beroving van haar oorbellen. Zij had hem uitgemaakt voor Nep Christen en CDA Homo, die alleen maar zijn zakken loopt te vullen en billenmaatje is van Koning Willem Alexander. Zij liep daarbij een gebroken elleboog, een hersenschudding en kneuzingen op wat de facto zware mishandling is en een ieder ander gelijk voor maanden in voorarrest gaat. Maar niet Eurlings De corrupte ‘VVD-Justitie’ heeft Eurlings niet een dag in de cel gegooid en behandelde de zaak achter gesloten deuren en bood Eurlings een ‘Royal-VVD-transactie’ aan: hij kreeg een werkstraf van 40 uur en hoefde niet meer naar de rechter. Een transactie wordt alleen aangeboden als justitie voldoende bewijs aanwezig acht voor gepleegde strafbare feitjes en nooit voor zware mishandeling en beroving. De VVD-Justitie gaf met dat taakstrafje ook nog een verkeerd signaal af aan die 160.000 vrouwen te maken hebben met huiselijk geweld, waarvan 40.000 in een zeer ernstige en levensbedreigende vorm. Bovendien moeten vrouwen mishandelaars ook altijd verplicht naar een psycholoog op eigen kosten, maar niet Eurlings.

Bange ‘Cencuur-Lord-Buma’: Het is tijd voor Duivelse surveillance op internet anders wordt het Volk wakker(Video).

De afgelopen maanden is hij binnen NOCNSF op de man af gevraagd te vertrekken. Dat gebeurde in een overleg met onder meer voorzitter Bolhuis en directeur Dielessen. Voor Eurlings is opstappen nooit een optie geweest: hij acht zichzelf onschuldig(kuch) en boven de wet verheven, ook al voerde hij zijn werkstrafje uit in de tuin van Koning Willem Alexander. ‘Captain Gay Eurlings ‘ is als lid van het Internationaal Olympisch Comité ( Hij moet tegenwoordig naast de vertegenwoordigers van de Dictators staatjes zitten, die hem vaak in de billen knijpen(Video)) automatisch verzekerd van een plek in het NOCNSF-bestuur. Anders dan bij zijn collega-bestuursleden zijn het niet de leden van de sportkoepel die over zijn positie beslissen, maar in hoofdzaak Koning Willem Alexander en daarna Eurlings zelf. Daartoe aangejaagd door bestuursleden van NOCNSF ging Eurlings de afgelopen weken in gesprek met zijn collega’s en daar mochten geen vrouwen bij zijn. Tja, je weet maar nooit moeten ze gedacht hebben bij het NOCNSF. Bij de bestuursvergadering op Papendal vorige week leek hij volgens sommige aanwezigen eindelijk doordrongen van de ernst van de situatie. ‘Het is die Psychopaat nu pas echt duidelijk geworden wat dit voor NOCNSF en de Nederlandse sport betekent, de Russen die hysterisch door het Westen van doping worden beschuldigd vragen ons altijd wat voor Drugs/doping en kinderen (Video) die ‘Wife beater and Gay Guy Eurlings gebruikt ‘, zegt een bestuurslid. Eurlings: “Ik begrijp de ophef niet, de VARA Bons en het gezicht van Joop.nl  criminele, perverse Franciscus van Jole(Video) die o.a. onverwachts naakt voor jonge meisjes springt mag toch ook gewoon blijven zitten“.