(van onze corrupte Rotterdamse Onleefbaar redactie)

AMSTERDAM-NOIR- (On)leefbaar Wethouder ‘Aso-Monster Eerdmans’ eindelijk in ‘Aso-Container’ waar hij thuis hoort(Video).
De misdadige Rotterdamse ‘Onleefbare-Coalitie -Aboutaleb’ in Rotterdam met het ‘Nep en Fop CDA’ en ‘D66-Yuppie-Fascisten’ verliest alsnog haar corrupte meerderheid in de Raad nu het gewipte D66-raadslid Jos Verveen gedwongen door moet als onafhankelijk raadslid. De Rotterdamse CDA Coryfee corrupte de Jonge is de net de dans ontsprongen en mag nu zijn Duivelse misdaden verder plegen als Vice ‘Vieze Premier'(Video) van ‘Taxfree-Shell-Rutte3’. Het wachten is nu dat na de komende Gemeenteraad Verkiezingen de valse ‘Boy Baudet’ en zijn Sidekick ‘Narcist-Hiddema’ van het ‘Uber-form van Democratie (domme en/of criminele ) stemmen haalt om de Onleefbare criminelen van de walgelijke en corrupte Eerdmans weer in het zadel te helpen.

 

Partijleider Steve Brown ontmaskerd (Video)‘Boy Baudet’ en ‘Narcist Hiddema’ als ” Onleefbaar-Forum voor ‘Uber-Democratie’.

Gewetenloze en misdadige Rotterdamse D66-fractievoorzitter Samuel Schampers in dienst van de Onleefbare van ‘Proleet Eerdmans’.

Partijleider ing  Steve Brown daagt Boy’s Baudet en Hiddema van ‘Maffia-Uber-Form-Partij Democratie’ uit voor discussie(Video).
Jos Verveen, die uit de ‘D66-Yuppie-fascisten fractie’ is gestoten, legt zich daar niet bij neer en houdt vast aan zijn zetel. Jos Verveen had last van zijn geweten en liet zich terecht kritisch uit over zijn fractie en noemde de partij “te volgzaam in het plegen van Onleefbare misdaden tegen de Laagste Klasse “.Volgens het corrupte D66 was het onmogelijk om met Verveen samen te werken. De partij bralt dat er tevergeefs meerdere pogingen zijn ondernomen om het vertrouwen te herstellen.“We hebben meerdere keren gepraat ( bedreigt) , maar hij bleef het Duivelse vertrouwen beschamen. En we geloven niet in verbetering”, aldus de gewetenloze en misdadige D66  fractievoorzitter Samuel Schampers.

 Aangifte wegens ‘Johnny de Mol-verkrachting’ tegen adviseur Tarig van Burgmeester Aboutaleb (on)-leefbaar Rotterdam(Video)

Het gevolg daarvan is dat hij wordt geroyeerd. „En dan voel ik me niet langer gebonden aan het Onleefbare, misdadige coalitieakkoord, want ik deed geen oog meer dicht van al die ellende die we aanrichten onder de Laagste Klasse en ik walg van die proleet Eerdmans en die PvdA “Uncle Tom “Aboutaleb , die niet onder doen voor een ras NSB-er  ”, zegt Verveen tegen RTV Rijnmond.

Zus Burgemeester Aboutaleb jat van gehandicapten(Video) net als ‘PvdA-partijgenoot Roest’ de Dief van de Dak en thuislozen.
Het voortbestaan van de extreem misdadige coalitie hing afgelopen zomer al aan een zijden draadje toen Onleefbaar-raadslid Mohammed Anfal plotseling Godsdienstwaanzinnig werd en overstapte naar de door de Islam geïnspireerde waanzinnige partij Nida. Daarmee verloor de corrupte Onleefbare Coalitie ook al haar meerderheid in de raad. Destijds kon de coalitie toch doorgaan met haar misdaden in hoofdzaak tegen de Laagste Klasse door de Duivelse steun van de Godsdienstwaanzinnige Incest-en Pedo-CU-SGP-fractie. De PvdA “Uncle Tom” Aboutaleb zal het a.s. zondag alles komen uitleggen( liegen dus) in zijn VPRO- Buitenhof. Geheugens opfrissertje: Zie de hilarische maar ware tijdloze videoreportage hierna hoe de lakeien Rutte, Aboutaleb en ‘D66-Jonkvrouw Ollongren’ van Taxfree ‘Graai-King Willem’ worden uitgejouwd voor Moordenaars en Maffiosi.