(van onze VVD &CDA Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-MOIRDe ‘VVD-bende’ en het ‘ en Fop CDA’ delen nu de duistere en corrupte macht over Justitie.
Het CDA heeft ‘Monster Grapperhaus‘(Nee, niet ‘Monster Holleeder‘) de hoofdverantwoordelijke voor de Megafraude in het Stedelijk museum op Justitie gepland.Waarom? Belastingontduiking gebeurt massaal ‘legaal’ door de grote ‘Taxfree-Royals'(Video) en de Elite-Gangsters (lees:Paradise Papers en Panama Papers)en in het ‘klein’ door de (politieke)‘Robin Linschoten- Ratjes’ (Video) onder ons. De Grote Belastingontduikers komen er standaard straffeloos mee weg(Video) , maar sinds kort worden de relatief kleintjes voor de Rechter gesleept om de massa stil te houden. Opvallend is het wel dat wij ‘Godfather Rutte’ van de VVD-Misdaadgroep zelden of nooit nog horen dat zij de Crimefighter partij zijn in Nl. Dat laatste is wel te begrijpen gezien het feit dat er geen week voorbij gaat of er wordt wel weer een Top VVD-bendelid betrapt op Liegen, Fraude, Oplichting,Witwassen of Pedofilie.

‘Internationale-Mega-Gifmenger Rutte’ van de ‘VVD-Misdaadgroep’ is van buiten Bont en van binnen Stront(Video).

‘Nep en Fop Christelijk CDA’ Gemeenteraadslid Rat Fred Wozniak uit Moerdijk is maandag aangehouden op grond van een ‘VVD-Mega-Robin Linschoten- fraude’ en Witwassen. De CDA Partijleider ‘Lord-Buma’ heeft nog alles geprobeerd om  ons artikel in deze verboden te laten verklaren. Dat bevestigt de criminele CDA Burgemeester ‘Jac-Doofpot-Klijs’ (Video))aan de bejaarde mannen ‘NSB- De Telegraaf’ en ons. Mans werd per 1 februari waarnemend Burgemeester van de gemeente Moerdijk. Hij volgde ‘Doofpot Burgemeester Wim Denie’ op die vertrok als een Dief in de nacht vanwege de nasleep van de brand en de ‘Mega corruptie bij Chemie-Pack’. Denie had kort daarvoor, bij zijn nieuwjaarstoespraak, aangekondigd per 1 juli te willen stoppen en te gaan genieten van zijn ‘Zwijg-Wachtgeld’. “Maar het is belangrijk dat waarnemend Burgemeester Mans zijn ‘Doofpot-Chemie-Pack’ werk goed kan overdragen”, aldus een brallende Weda. Zeker voor de overdracht van de nasleep van de brand en corruptie bij Chemie-Pack moet genoeg ruimte zijn. Volgens Weda zal Jan Mans tot 1 september waarnemend ‘Doofpot-Burgemeester’ blijven.Het Langewegse raadslid Wozniak stapt over omdat hij deel wil uitmaken van een partij met vertegenwoordigingen in Den Bosch en Den Haag.

Aanslagen ‘Kleine Luiden’ na onthullingen Panama Papers, maar Taxfree Koningshuis&Elite buiten schot(video).

Wozniak:”En landelijk ben ik altijd een ‘CDA- Graai en Naai man’ geweest. nee, geen Pedo, hahahahaha, dan had ik wel bij de VVD gegaan,hihihihihhi “.Om die reden aanvaardt het corrupte CDA Moerdijk zijn overgang. “Corrupte CDA-mensen van lokale ‘Graai en Naai fracties’ zijn welkom. Van andere landelijke partijen niet”, legt de ‘Duivelse Désirée Brummans’ van het CDA uit. Wozniak bralt: “Het politieke ‘Graai en Naai-landschap’ is veranderd. De corrupte landelijke en provinciale overheden leggen steeds vaker grote pluk de armen en zieken kaal dossiers op het bord van de voor het merendeel corrupte gemeenteraad. “Daarbij denkt hij onder meer aan het Logistiek Park Moerdijk, de verzelfstandiging van het Havenschap Moerdijk, het 380 kV-tracé en daar valt veel te verdienen als ‘Strijkstok-politicus’ en het (a)sociaal domein met fijne betrokken mensen als de Subsidievreter #Metoo-Pedo-Alert Soerin Narian’van de ‘Witwas Stichting Hindustani’“(Video). 

Wozniak:” Ik heb om de mooie woorden te gebruiken van de ‘VVD-(Fake)-Crimefighter Teeven’ altijd naar eer en geweten voor Volk en Vaderland gehandeld bij mijn belasting aangifte, Houzee& Amen”.
‘Christelijke’ Wozniak heeft te minste 400 duizend euro achter over gedrukt en Wit gewassen door geen belasting te betalen.Wie denkt hij wel dat hij is? Hij is geen Cees Helman en de ‘VVD-Fake -Conexxtion-Buschauffeur Teeven’(Video) die ten minste zes miljoen straffeloos hebben witgewassen. Het merendeel van die  zwarte poen heeft Wozniak verdient aan steekpenningen als Gemeenteraadslid. De FIOD was een strafrechtelijk onderzoek gestart na een controle door de Belastingdienst omdat die tips had binnen gekregen dat de perverse Wozniak bijna dagelijks in het plaatselijke sexshuis zat. En dat hij iedere dag als een heuse Sultan met te jonge callgirls in de duurste restaurants champagne zat te zuipen en cocaïne te snuiven( boekte hij net als‘ VVD- Burgmeeester Onno-Schandknapen- Hoes'(Video) als werkbesprekingen). En dan ‘s-avond dronken zich naar huis liet rijden in een door de Gemeente gehuurde privé limousine en dan de plaatselijke bevolking uit het raampje uitschold voor werkschuwe Labbenkakken, die zich volgens hem te goed doen bij de ‘PvdA-Kapo-Klijnsma-Voedselbanken’(Video).Wozniak zat pas sinds vorig jaar voor het ‘Nep en Fop CDA’ van de ‘Censuur Lord Buma’(Video) in de gemeenteraad te ‘Graaien en Naaien’. Hij stapte in november vorig jaar over van het obscure splitter partijtje ‘Onafhankelijk-Corrupt-Moerdijk’ en zit nu in de cel waar 80% van de corrupte Gevestigde Orde politici thuis horen. Wozniak is door ons per direct op het overvolle “Elite-Gangster Billboard”(Video) geplaatst die ‘Lord Buma’ trouwens ook van het internet verwijdert wil hebben.