(van onze ‘VVD-Pedo-Klasse-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Pedo-Narain’ Kandidaat voor ‘Nep en Fop–Joke Smit- emancipatieprijs’ in de ‘PvdA- Balie’. Trek de hele ‘Weinstein-Johnny de Mol- Beerput’ open net als de Stem van de Straat/SaltoTV doet!(Video)
Pedofiele aanrander? Geen Probleem voor de Wet en PvdA leider Asscher om betaald in de Politiek te blijven(Video) of een subsidie Prijsie op te halen in De Balie . #Metoo-Pedo-Alert is vandaag van kracht in de omgeving van De Balie te Amsterdam. Mocht u toevallig vandaag in de buurt zijn van De Balie let dan extra scherp op uw kinderen! Vandaag vindt om 12.00 uur de feestelijke gesubsidieerde uitreiking van de ‘Nep en Fop Joke Smitprijs’ groot 10.000,- euro plaats. Daar worden de al dan niet Pedo’s en/of ‘Grachtengordel- subsidievreters- winnaars'(Video) van de Joke Smit oeuvreprijs en de aanmoedigingsprijs bekend gemaakt. Dat gebeurt tijdens een inhoudelijke ‘Bral-lunchsessie’ in het ‘PvdA-subdievreters-Bolwerk’ De Balie (Video) van de ‘Super-PvdA-Oplichter- Felix Rottenberg’ (Video) in Amsterdam met o.a. de  beroeps Brallers Anna Nooshin, Belle Derks, Awura Abena en de voormalige D66-Wethouder van Den Haag en tegenwoordig corrupte Minister van OCW Ingrid van Engelshoven van ‘Taxfree–Shell—Rutte’. M.a.w. zij is een oude subsidie bekende ‘Gabber in crime’ van ‘Pedo-Soerin Narain’.

Extra Feestelijk: De VARA en’Vieze-Joop.NL’- ‘#metoo- Coryfee-Francisco van Jole'(Video) staat bij de toilet voor de Lady’s.

 De P.C.- Hooftprijs ging ook al naar een’ Kinderporno dealer Mutsaers’ van de Grachtengordel Maffia(Video).
Afijn, één van die ‘Subsidievreters-kandidaat’ voor de ‘Nep en Fop emancipatie-Joke wil er op-Prijs’ die vanmiddag wordt uitgereikt is de nu in opspraak geraakte Soerin Narain, die feitelijk al jaren in de cel en/of een Tbs-inrichting hoort te zitten net als de rest van dat ‘Elite-Tuig dat vandaag in De Balie is. O.a  directeur Shirin Musa (van Femmes For Freedom meer subsidie ) vindt dat Soerin Narain geen genomineerde kan zijn voor de emancipatieprijs, omdat hij zich gesubsidieerd vergrijpt aan kinderen.

Gijs van Dam eist schadevergoeding van ‘Pedo-Aanrander-Van Nieuwkerk’&’Smeerpoetsen’Barend &Sclick’( Video).

‘Pedo-Kasteelheer’ bij hoge uitzondering de cel in voor verkrachten en martelen kinderen(Video).
Genomineerde ‘Pedo-Rapist Narain’ wordt door vrouwenrechtactivisten en vanuit de Hindoestaanse gemeenschap al jaren beschuldigd dat hij een ‘Pedo-Sexual predator’ is van het psychopaten type ex’ OM-Boss’ en Top VVD’er Demmink , ‘Pedo-Rapist Judge Roy Moore’, ‘Sexual Predator-Mad Dog Trump’(Video) en/of ‘Pedo-Bill Clinton’, enz. enz. enz. Sluwe Narain zit niet eens in de ‘#metoo- Riool-Showbizz wereld’ van‘ Maffiaboss John de Mol'(Video) en/of bij het ‘Pedo-VVD-Ministerie van Justitie’ maar heeft ook kans gezien ongestoord jarenlang minderjarige kinderen in dit geval meisjes te hebben aangerand.’Pedo Soerin Narain’  is de oprichter Oplichter van de ‘WitwasStichting’-Hindustani’ en doet ook n.b. gesubsidieerd door o.a. de Gemeente Den Haag en uiteraard het beruchte ‘Oranje-(Pedo)-Fonds‘ onderzoek naar seksueel misbruik binnen migranten gezinnen ( zie pagina 13 Jaarverslag) en dat kwam Narian maar al te goed uit: Gesubsidieerd kinderen verkrachten onder het mom van onderzoek en Hulpverlening. Dolle Pedo pret!

Gemeente Den Haag met de ‘Graai en Naai-VVD Burgemeester Pauline Krikke’ (Video) zit ook in het ‘Pedo-Complot’.
” ‘Witwas-Stichting Hindustani ‘van ‘Graai en Naai directeur Narian’ heeft zich bij de corrupte (pedo)- ambities van de gemeente Den Haag aangesloten. Zij heeft getracht ook haar steentje bij te dragen aan het realiseren van de beoogde ambities en doelstellingen van de gemeente Den Haag” , aldus in hun Doelsteling. De Gemeente Den Haag en het ‘Oranje-(Boven) -Fonds’ en andere ‘Rat in pak–fondsen’(Video) subsidiëren de ‘Pedo- Stichting Hindustani’ voor enkele tonnen per jaar en garanderen daarmee aan Narian een vrije toegang tot kinderen.

Waarom worden er nooit ‘Royal-Elite-Pedo’s’ afgeluisterd door de AIVD(Video) van de D66 Minister Jonkvrouw Ollongren (kuch).
‘Pedo- Rapist-Narain’ ontkent de beschuldigingen net als Demmink en de rest van dat #metoo Tbs-gajes zoals Matthijs van Nieuwkerk en Johnny de Mol Jr. Het corrupte ministerie van OCW zit er zogenaamd mee in zijn maag (kuch) , maar kan niet verklaren waarom de AIVD hier niets van af wist : „Als blijkt dat er dingen zijn voorgevallen die niet kunnen, dan kan er geen sprake zijn van een nominatie.”De Staats Joke Smit Prijs is een ‘Nep en Fop oeuvreprijs’ voor een ‘Bral-persoon’, groep of instantie die een geen fundamentele bijdrage levert aan de verbetering van de positie van vrouwen in Nederland, maar lippendiensten bedrijft voor de Heersende Klasse en zijn Gevestigde Orde Partijtjes ‘Nep en Fop Christen-CDA'(Video), ‘D66-Yuppie-Facsisten’ ,’PvdA-Hoertjes’ ,’Witwas-GroenLinks’, ‘VVD-Misdaadgroep’, ‘CU-Incest-Bijbelbelt'(Video) en de ‘Godsdienstwaanzinnige SGP(Video).

Pijnlijk: Corrupte Minister Van Engelshoven van (geen) Emancipatie  houdt vast aan de nominatie van Alert Soerin Narian’. In  de 100 % gesubsidieerde Staats-bral-De Ochtend reageert de minister op de commotie: ‘‘Het is heel pijnlijk dat dit naar boven komt,maar ik blijf achter zijn nominatie staan, temeer ik jaren in Den Haag met hem gewerkt heb en nooit iets gemerkt heb van zijn ‘Demmnik-aanranding’,hihihihihhihi.”