(van onze ‘Uber-Godsdienstwaanzinnige-Kruisridder’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Mad Dog Trump’ lokt Derde Wereld Oorlog uit met Spelen met ‘Jerusalem-Vuur–besluit’(Video).Van harte steun voor ‘Hoofdstad Jerusalem’ van de ‘Godsdienstwaanzinnige-KruisriddersCU&SGP’& ‘Uber-Nelly Kroes-misdaadgroep’ met ‘Boy Baudet’ & Wilders in de Tweede Kamer.

Partijleider Steve Brown daagt Boy’s Baudet en Hiddema van ‘Maffia-Uber-Form-Partij Democratie’ uit voor discussie(Video).
Forum voor ‘Uber-Democratie-leider ‘Boy Baudet’(Video) vindt het een ‘prima plan’ van ‘Mad Dog Trump’ om de Nederlandse ambassade van Tel Aviv naar Jeruzalem te verhuizen en eist ook gelijk dat de ‘Uber-Misdaadgroep’ van de Top ‘VVD-er Gangsterin bejaarde ‘Zakkenvuller Neelie Kroes’ vrij spel moet krijgen in Jerusalem en Amsterdam.

Partijleider Steve Brown ontmaskerd ‘Boy Baudet’ en ‘Narcist Hiddema’ als ” Onleefbaar-Forum voor ‘Uber-Democratie’ “ (Video)

‘Mad Dog Trump’ Breaks Silence On ‘Pedophile Moore’ And Offers De-Facto Endorsement(Video).
Ook de corrupte Godsdienstwaanzinnige ‘Christelijke’ obscure ‘Kruisridder-splinterpartijtjes CU en SGP’ (samen 7 zetels en één stel hersens) zijn ‘Duivels-positief’. Zo vindt de’ Incest-Bijbelbelt-Christen Unie-Kamerlid Joël Voordewind’ (video) de erkenning een goede ‘Duivelse- zaak’ en verheugt zich op de kinderen van Jeruzalem. Hij hoopt dat de Nederlandse corrupte (pedo)-Elite hetzelfde doet.Ook de extreem Godsdienstwaanzinnige SGP is opgetogen en roept ieder op voor een Kruisvaart naar het Heilige Duivelse land van de Godsdienstwaanzinnig Christen, Islamieten en Joden. “Van harte steun voor Jeruzalem als ongedeelde hoofdstad van Israël en dood aan de Palestijnen. Ook de Nederlandse ambassade hoort in Jeruzalem!’‘, aldus de een Godsdienst-hysterische SGP-leider  ‘Kruisridder Kees van der Staaij’. PVV-leider Geert Wilders vindt het Amerikaanse Joodse Lobby besluit juist ‘fantastisch ‘Kruisridders-nieuws’ ‘. De corrupte Nederlandse regering van ‘Taxfree-Gifmenger-Shell-Rutte’(Video) vindt hij ‘laf’ en hij ontkent dat hij ook net als Trump ook betaald wordt door de Joodse Lobby ‘, omdat die het voorbeeld van de Amerikaanse president ‘Mad Dog Trump’ en zijn ‘Rapist-Pedofiele-Rechter Roy Moore’  niet zal volgen.

Corrupte PvdA Spijtoptant Kuzu geeft premier Israël geen hand(Video).