(van onze ‘Royal-VVD-Klasse-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM- NOIR-De Nederlandse Propaganda Omroep NPO draait overuren met ‘Fake-wetenschap van corrupte types als Prof.’ Carla van Baalen’(Video)
‘Doofpot-Uitsluitsel’ onder leiding van ‘Nep en Fop-historicus Carla van Baalen’ (voorzitter Begeleidingscommissie ‘Juliana-monument’, ingesteld door gemeente Den Haag, nou dat weet je het wel) over de  Belastingdeal Koningshuis.‘Rookgordijn-Commissie- Koningshuis’:”Geen geheime belastingdeal en Prins Bernhard Oké”. Maar voor een goed verstaander: wel een Geheime deal en is Prins Bernhard een aarts boef en een Pedofiel(Video).

Kleine Luiden’ na onthullingen Panama Papers vervolgt, maar Taxfree Koningshuis&Elite buiten schot (Video).

Propaganda Oranjebiografie van ‘Oranje-Tokkie- Cees Fasseur’ is van het zelfde lakken en pak als ‘Oranje-Tokkie Prof.Carla van Baalen’ van  de ‘dr. Goebbels-Radboud Universiteit. 

Vooral de ‘Staat-Pooier’& Nazi Prins Bernhard had volgens RTL Nieuws geprobeerd het onderste uit de kan te halen, maar de ‘Rookgordijn-onderzoekscommissie’ noemt hem nauwelijks en dat is op zich al een bewijs dat zij niet deugen. Het onbehagen dat zeldzame eerlijke ambtenaren hierover destijds zou zijn bekropen, rekenen de corrupte ‘Oranje-Boven-commissie leden ‘vooral de naameloze adviseurs van de Koningin aan. Tuurlijk, geef de schuld maar weer aan een paar naamloze ambtenaartjes die zich niet (ambtsgeheim) of niet meer kunnen verdedigen, omdat zij al zijn overleden.Prins Bernard speelde volgens de commissie geen Lockheed en/of Gladio- hoofdrol. Nee, hoor zelfs Prins Berhand is onschuldig in dit schaamteloze ‘Oranje -Boven- Rookgordijn’- boekwerk. Je moet maar durven als Wetenschapper. Hoeveel poen hebben deze Oplichters gevangen voor hun Doofpot-werk van de Staat, of te wel ‘

‘GOEDMENS –Volkskrant’ wordt wakker: ‘Maffia-Gegraai’ Koninklijke families zorgt voor totale Ongeloofwaardigheid(Video)
De laffe en voor het merendeel corrupte ‘Oranje -Boven -Tweede Kamer’ moest er lang op wachten, maar nu ligt het er: een ‘Rookgordijn-antwoord’op de vraag of het ‘Taxfree-Koninklijk Huis ‘al decennia stiekem profiteert van een Belastingdeal wat zo is en altijd zo geweest is. Het Koninghuis is al eeuwen Nederlands meest succesvolste ‘Taxfree-VOC-Shell Misdaadgroep’(Video). Kijkt u maar naar  het interview dat Esther Fenema heeft met de Stem van de Straat Partijleider ing Steve Brown:

 ‘Adelijke-UvA-Doofpot- Baron Michiel Baud’:”Ik en mijn Koninklijke familie& Zorreguieta zijn altijd onschuldig”!
 De Rookgordijnen-commissie die de zaak afgelopen jaar in opdracht van het vorige kabinet Rutte2 (niet) heeft onderzocht, bracht vrijdag feestelijk haar ‘Rookgordijn-verslag’ uit. ‘Godfather Rutte’ van de VVD-misdaadgroep was zeer tevreden. Het ‘Kul-Boekwerk’ van de Commissie is een klassiek voorbeeld van een Rookgordijn vol met semi wetenschappelijke schijn bewegingen voor de goede lezer. De drie corrupte en laffe historici en twee nog corruptere en laffe bestuurskundigen die zich over de kwestie hebben gebogen, hadden twee keer zoveel tijd nodig als verwacht. Ze leveren dan ook een heel ‘Kul-boekwerk’ af, van een bladzijde of driehonderd waarin zij zich in alle bochten wringen om een groot Rookgordijn te produceren met allemaal cirkel-redeneringen in de hoop dat de gemiddelde burger en/of eerlijke journalist door de bomen het bos niet meer ziet en dus de Commissie geloofd dat er dus geen Geheime belastingdeal was. Trouwens hoe kan men heel boekwerk van meer dan 300 pagina’s produceren als antwoord op een simpele vraag? De’ Oranje-Boven Commissie’ moest (niet) ophelderen of het ‘Taxfree- Koninklijk Huis’ o.a compensatie heeft bedongen voor de belastingaanslag die het sinds begin jaren zeventig krijgt en die taak heeft zijn buitengewoon goed gedaan. RTL Nieuws diepte uit de archieven documenten op waaruit bleek dat het ‘Taxfree-Koningshuis’ in het geheim een belastingdeal had. Het toenmalige Kabinet stelde Koningin Juliana met een extra jaarlijkse uitkering van 150.000 gulden schadeloos voor de belasting die zij voortaan moest gaan betalen, stelt RTL Nieuws terecht. Ook ‘Taxfree-Koning Willem-Alexander& ‘Queen- Exotica Maxima’ profiteren daarvan, omdat de financiële regeling van toen in grote lijnen hetzelfde is gebleven. De nieuwe miljoenen inkomstenregeling van het ‘Taxfree-Koninklijk Huis’ is niet verdoezeld voor de Tweede Kamer, concludeert de liegende commissie ook nog. Het Kabinet besprak de regeling vooraf uitgebreid met de ‘Oranje- Boven- Fractievoorzitters’ in het geniep om kritische vragen en heibel in de Kamer te voorkomen. De ‘weinig kritische’ en opzettelijk  slecht geïnformeerde Kamer nam daardoor tijdens het debat vervolgens genoegen met ‘nietszeggende antwoorden’. Zelfs de toen der tijd bekende corrupte Parlementaire ‘Jaknikkers-journalisten’ werden vooraf bijgepraat wat zij moesten schrijven.

De Gevestigde Corrupte Pers is Elitegeil(Video).

‘Prinsen-Maffia’ zitten er Duister warmpjes bij: ‘Royal-Witwas-fonds’(Video) stiekem opgedoekt. Prof. Van Baalen en haar ‘Nep en Fop- commissie weten van niets.

Premier Hofnar Rutte’ vond voor de beweringen geen bewijs, maar zette op aandringen van de Kamer onafhankelijke corrupte ‘Oranje-Boven-onderzoekers’ aan het ‘Doofpot-werk’. De Kamer keek al enige tijd naar hun verslag uit. Waarom ? Zijn ze dan echt zo dom in de Tweede Kamer dat ze niet weten dat het weer het zoveelste ‘Oranje-Boven-Doofpot-onderzoek’ is van Rutte en zijn voorgangers?  Daar hoef je bepaald geen wetenschapper voor te zijn. Dat weet inmiddels zelfs een klein kind.De behandeling van de begroting van het ‘Taxfree- Koninklijk Huis’ is uitgesteld zodat de Kamer de uitkomst van het peperdure ‘Doofpot-onderzoek’ daarin kan meenemen. Tijdens dat komende gebral mag van Rutte in de Tweede Kamer niet worden gesproken of het feit dat Prinses Amalia vanaf haar 18de een ‘Taxfree- uitkering’ van 4000,- euro per dag gaat vangen van de Staat, of te wel van u de belastingbetaler.De bekende Parlementaire ‘Jaknikkers -Pers ‘zal van te voren door Rutte worden bijgepraat net als toen zodat zij weten wat zij moeten schrijven of brallen op de Zombie TV.De commissie heeft niet alle stukken in kunnen zien die echt relevant waren. Het archief van Prins Bernhard en de AIVD en van oud-premier Joop den Uyl bleef gesloten, maar dat kon de Commissie niets schelen als ‘Nep en Fop wetenschappers’ in dienst van Royal-Shell-Rutte&Co. Prof.
Carla van Baalen: “Wij hebben alle zwemdiploma’s van onze Oranjes mogen controleren en daar mankeerde niets aan en zelfs  kopie’s mogen maken van die diploma’s, zodat al mijn commissie-leden en ik het boven hun bed kunnen hangen,Leve ons Koningshuis besloot zij luidkeels de ‘Pers -Meet en Greet’  “(Het zwemdiploma van Bernhard  mochten zij niet zien van die heeft hij bij de Hitlerjugend gehaald).‘Prinsen-Maffia’ zitten er Duister warmpjes bij: ‘Royal-Witwas-fonds’ stiekem opgedoekt.

 

Tot Slot: Heel bedenkelijk is ook, dat de arme Juliana -aldus het rapport- jarenlang haar koningschap uit eigen vermogen heeft moeten financieren.
Dat doen psychopaten/morele debielen dus kenmerkend nooit en is derhalve een proactieve leugen, waardoor dat hele verdere rapport op losse schroeven komt te staan.Dit soort rapporten zijn typisch (waar psychopaten om bekend staan) het papier niet waard waarop ze geschreven zijn = Weer ijskoud zinloze EXTRA kosten voor de belastingbetaler.Het klinkt de goegemeente natuurlijk wel allemaal uitstekend in de oren, maar waarom bijv. steeds Cees Fasseur (of vanwege diens uitvallen een professor met een vergelijkbare op akelige wijze verzeepte ‘mindset’) en niet bijv. een Pieter Lakeman of een andere diepgravende echte onderzoeker zoals Prof. Cees Hamelink aan het hoofd van zo’n commissie………Tja, Shell-Rutte&Co kijken wel uit!

‘ Taxfree Graai King Willem’ met zijn  VVD ‘Hofnar Rutte’ en zijn D66 ‘Jonkvrouw Ollongren’ worden uitgejouwd voor wat ze zijn  ‘Elilte-Maffioso’en Moordenaars(Video), toen zij op de extreem misdadige  Bilderberg conferentie instructies kregen om  de Moordende Taxfree-Multinationals(Video) jaarlijks 1,4 miljarden te schenken en het Referendum(de Wil van Het Volk) zonder referendum af te schaffen en de aller armste te laten dood vriezen(Video). Prof. Carla van Baalen en de gesubsidieerde flauwe, grappen’ Grachtengordel-Lol-broek Arjan Lubach'(Video) waren geschokt dat hun bazen zo worden uitgejouwd:

Opmerking: A.s. Maandag  bij de Stem van de Straat-SaltoTV de drie Top-leugens  van de Oranjes  en de Zaak Poch&Zorreguieta& Queen Maxima(Video).