(van onze ‘VVD –Klasse- Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Billionaire Bonanza 2017: Three US ‘Elite-Gangsters’ Now Own More Wealth Than Bottom Half of US Combined(Video).
De ‘VVD Gangster-Wiebes’ van de ‘VVD-Witwas-Zuidas’ en zijn voormalig PvdA-hoertje ‘Gluiperd Dijsselbloem’ jaagde alleen op de ‘Kleine luiden’ en zie hier het resultaat: Naar aanleiding van de zogenaamde Panama Papers-berichtgeving over belastingontduiking heeft de belastingdienst inmiddels voor 3 miljoen euro aan aanslagen opgelegd. Nou, nou, ze halen per dag meer op aan bekeuringen. Fraude ‘VVD Ratten in pak’ op Zuidas van Erik Wiebes vrijuit is oud News voor Volksnews (Video).

Erik Wiebes jaagt op ‘Kleine Luiden’ in buitenland, maar niet op de Ultra-rijken uit de Panama Papers(Video)

Tot strafzaken tegen Raten in pak(Video) en/of de Royals hebben de onthullingen in Nederland nog niet geleid en we hadden niet anders verwacht, gezien het feit dat Justitie al jaren in de greep is van de ‘Witwas-Pedo-VVD-misdaadgroep’ . Wel wordt dat voor een aantal gevallen overwogen(kuch).Dat blijkt (niet) uit de halfjaars-Doofpot-rapportage van de corrupte Belastingdienst van de CDA-Rat Miniter Hoekstra(Video).

Rutte:Onze Illegale EU Minister Dijsselbloem(Video) staat ook achter het afschaffen van Dividendbelasting.

Daarin staat dat 243 belastingplichtigen inmiddels een brief op de mat hebben gevonden over hun fiscale ‘VVD Zuidas-achterdeurtjes’. Vaak blijkt dan echter dat die achterdeurtjes nooit zijn gebruikt of inmiddels zijn ontmanteld zoals die van ‘Taxfree- Oranjes’ de Prinsessen Margriet en Christina(Video).Dat wordt door de fiscus van de Moordende(Video) ‘Chrislijke’-Shell-Rutte3(niet) gecontroleerd.

7.900.000.000.000 dollar weggesluisd op de ‘VVD-Zuid-as’! Geld genoeg om de hele Wereld 61 jaar te voeden blijkt uit de ‘Paradise Papers’(Video).
Ook bleek in een aantal gevallen van de Elite en het ‘Taxfree- Koningshuis’  dat de informatie al bekend was bij de corrupte Belastingdienst en al in aangiften was verwerkt weg gewerkt. Zo is er uiteindelijk maar een beperkt aantal mensen dat alsnog een aanslag op de mat heeft gekregen en dat zijn zoals gebruikelijk in “Banana-Fraude-Nederland” van Rutte&Co de ‘Kleine luiden’ in dit verband.