( door Delo)

AMSTREDAM-NOIR‘Maffia-boss John de Mol’ &’ Staats-NPO’ luiden de Noodklok maar Salto-TV groeit tegen de klippen op(Video).
De uit de Monetaire ruif vol gevreten kaste van hoogleraren beschermen met hand en tand hun lucratieve monoply op de science fiction van fake wetenschap.

NPO Programeer Pro Gramma: DAT HAD JE GEDACHT
Wat zijn de denkpatronen die veel complotdenkers gemeen hebben? En waar komen we die denkpatronen nog meer tegen? Ons brein, hoe slim ook, houdt ons regelmatig voor de gek. Hoe zit dat? Met filosoof Johan Braeckman worden vier thema’s onderzocht: Waarom houden we onszelf voor de gek? Waarom hebben we zoveel vooroordelen? Waarom nemen we te veel risico? En waarom geloven we in complotten? Vierdelige serie vanaf 2 november op NPO 2
Zie uitzending: “Waarom geloven we zo gemakkelijk in complotten?” 

New Study Confirms Your Worst Fears About ‘Fox-KKK-News’ and Dutch reactionair ‘State-Outlet NOS’(Video).

 

Wat gaat er vooraf aan het denken over het denken, al sinds de oudheid worden we gewezen op de vertroebelende rol die kasten van schriftgeleerde spelen bij het ontkrachten van ons potentieel en waarnemingsvermogen. Wat er vooraf ging aan ons denken was de introductie van het Alphabet. Mind Control software geintroduceerd door een gevallen priesterkaste met tot doel de menselijke geest en zijn ware potentieel te controleren en te programmeren met een voor de niet aardse machthebbers gewenste uitkomst

MK ULTRA: Daarom staan we al vele eeuwen onder Mind Control en worden we sinds het begin vol continue bestookt met hypnotisch wetenschappelijk niet strokend academisch gelul.