(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR- PvdA ‘Gluiperd& Zakkenvuller Dijsselbloem’ voor €14.500 op Payroll ‘Elite-Euro-reddingsfonds’(Video).
4 jaar lang was de ‘PvdA-Gluiperd Dijsselbloem’ de schrik van alle eerlijke Burgers in het algemeen van de EU en in het bijzonder die van Nederland. In Griekenland wordt hij terecht meer gehaat dan Hitler. Hij was 4 jaar lang de trouwe aasgier van Merkel&Rutte en de Bankier-gangsters. Mede door deze Arbeidersverrader verkeren er nu 50 miljoen EU Burgers onder de armoedegrens, waarvan 2,5 miljoen in NL. En staat het Klimaat en dieren aan de vooravond van een volledige vernietiging door het (VVD)-Kapitalisme. Deze ex PvdA onmens heeft zo veel misdaden tegen de menselijkheid en de natuur op zijn geweten dat hij goed is voor 1000 jaar cel. Maar er is ook nog Staatsrechtelijk wat raars en zelfs onwettelijk aan de hand. Waarom?

‘Gluiperd Dijsselbloem’ geeft lidmaatschap PvdA & Tweede Kamer op en verlaat politiek(Video).

Übermensch Dijsselbloem ‘heeft verklaart de ‘Graai en Naai Politiek’ te verlaten, ondanks dat hij eerst eiste op plek 3 te willen staan van de PvdA-hoertjes Kieslijst. Hij is dus partijloos. Toch mocht hij van Rutte en Merkel aanblijven als Financiële Voorzitter van de EU-(Elite). Maar namens wie dan Staatsrechtelijk? Dat is namens het ‘Christelijk’- Shell-Kabinet Rutte3. M.a.w. hij is 17de duistere, Illegale Minister van Rutte, die betaald wordt door de EU. En dat is in strijd met het Staatsrecht, want zo’n Ministerspost heeft geen wettelijk grondslag en heeft nog nooit bestaan. Hij is dus niet alleen een arbeidersverrader , maar ook nog eens een keer een ‘NSB-verrader’ van zijn eigen partij, want die voert nu oppositie tegen Rutte. Dat hij de 17de duistere Minister van Rutte is was ook wel te merken tijdens het Lieg en Bedrieg Dividendbelasting debat.  ‘Shell-Rutte’ sneerde Asscher toe:” U bent nu tegen maar uw en mijn voormalig Minister van Financiën  Dijsselbloem is wel voor afschaffing van de Dividendbelasting(Video) voor mijn Bazen de Ultra-Rijken(Video) en de Taxfree-Multinationals“. (Video).

Wat helemaal bizar is het dat de Tweede Kamer en de MSM &Staats-NOS geen bezwaar hebben gemaakt tegen het aanblijven van de partijloze Dijsselbloem als EU Voorzitter van Financiën namens de Nederlandse regering  Elite,gezien het feit dat dat illegaal is en in strijd met het Staatsrecht.Bovendien is Dijsselbloem niet meer en minder dan een doorsnee burger net als u en ik maar wel zonder wettelijke tittel inzage heeft in allerlei EU besluiten die veel al ook nog geheim zijn voor de gewone burgers.