(van onze ‘Taxfree-Shell &King Willem -Multinationals Rutte 3’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Ruzie in Duivelse ‘Shell-Coalitie’: ‘Afpers-Dividend-misdaadplan’ op corrupt bordje Rutte(Video)Duivels-Shell-Plan’ van Rutte & Zalm: Dividend cadeau aan  aan Multinationals gekraakt (Video).
De Belgische Premier Charles Michel heeft terecht keihard uitgehaald naar ‘Godfather Rutte’ van de ‘VVD- Witwas-misdaadgroep’. Hij noemde hem een liegende Puppet van de ‘Taxfree Multinationals’ en de ‘Taxfree-Koninklijke-Shell-Pedo-familie’(Video) die middels de BTW  ieder jaar 1,4 miljard cadeau doet aan de Multinationals en de Royal-Ultra Rijken , die ook nog een keer Kinderen zonder Pardon de dood in stuurt.De King  was verrukt als Hoofdaandeelhouder van Shell.

De VVD&NPO-Stelling van NL & Jort Kelder&Rutte’: Labbenkakken Werken tot je er dood bij neervalt(Video).

‘Informateur-Shell-CEO Zalm‘ vangt 1,4 miljard voor zijn ‘Duivelse-diensten’ voor Rutte3(Video)  .

Kinderen zijn het misdadige Wisselgeld van ‘Shell-formatie’ ‘Godfather Rutte 3(Video)’.
Shell-Minister-president Hofnar Rutte’ bralde vrijdag tijdens zijn wekelijkse Ja-knkikkers ‘Staat -NOS persconferentie’ over zijn meest recente hoofdpijndossier maak de ‘Royal-Ultra-Rijken’ nog rijker over de rug van de Labbenkakken: “De dividendbelasting in “Banana-Fraude-Nederland” van Rutte&Co moet afgeschaft worden omdat we anders zoals België eindigen. (-) als een eerlijker land voor iedereen en niet alle voor de Taxfree Royal-Ultra-Rijken en de Multinationals. Daar hebben ze nog maar één internationaal opererend bedrijf over, namelijk InBev. De rest is vertrokken naar criminele ‘Belasting-Paradise Paper- eilandje'(Video) en ‘Lieg en bedrieg landjes’ van Psychopaten als Rute&Co .” Die opmerking is niet goed gevallen in Brussel, zo blijkt zaterdag.“De uitspraak toont aan dat die ‘VVD Boef -Rutte’ minimaal heel slecht geïnformeerd is maar zeker keihard liegt en een Ras Puppet is van de Taxfree-Multinationals.  ”, zegt woordvoerder Barend Leyts van premier Charles Michel tegen VTM Nieuws. “De minister-president ‘Puppet van Shell’ kent blijkbaar enkel AB Inbev en heeft nog nooit gehoord van Solvay, UCB, Bekaert, Umicore en vele anderen. Grote Belgische bedrijven die wel eerlijk belasting willen betalen met wereldfaam, elk in hun eigen domein.”Vilein verwijst de woordvoerder van Michel naar de helft-plus-één meerderheid die Rutte in de Tweede Kamer heeft: “Dit is een zeer beledigende  reactie in een moeilijk Leugen-debat in Nederland. Maar ook niet verwonderlijk gezien zijn zeer krappe  Duivelse meerderheid met de ‘ CDA Nep en Fop Christen’ van ‘Lord Buma’ en de ‘CU- Incestbijbel-Boss Segers en die Yuppie ‘D66-Kasteelheer Pechtold’, wat een stel liegende en bedriegende kneuzen.

Opmerking:Een Stem op de’ US-Little-Gaylord-Rutte& Co’ is een Stem voor:Paradise-(papers) on Earth for the Elite-(Pedophiles)(Video) and Hel on Earth for the common people.How 62 People Are Wealthier Than 3.6 Billion People.

Maak een einde aan de’ Rat in pak- race van Rute&Co’ naar de ‘Bodem met Jan met de Pet’ en Stem op de Stem vd Straat van de Partij(Video).