( door ‘GOEDMENS-Simon van den Broek’ en bewerkt door onze Waarheid-commissie)

AMSTERDAM-NOIR- Our Leaders are Sex Perverts:’Weinstein&Johhny De Mol -Sexual Behavior- Typical of Illuminati&Bilderberg(Video).
Het ‘Taxfree-Shell-Koningshuis’ van ‘Graai-King Willem’ heeft zijn voorbeeld functie bij ons al zo lang geleden verloren, toen o.a. de ‘Graai& Naai&Jat&Moord-misdaden’ van de ‘Staat-Pooier’ ‘Gladio-Prins Bernhard algemeen bekend zijn geworden.

Poch klaagt ‘NL-Elite’&‘Taxfree-King Willem & ‘Queen-Exotica Maxima’ aan( video).

Maar nu een kleine 50 jaar later na de onthullingen over ‘Staat-Pooier’ en ‘Nazi -Prins Bernhard’ wordt ook de GOEDMENS Volkskrant een beetje wakker. Kennelijk is de GOEDMENS Volkskrant nog niet het ‘VIIP- reis’ Royal-maffia-gedrag van de ‘Queen Exotica Maxima’ opgevallen. En het feit dat Julian Poch inmiddels voor haar niet bestaande goede familienaam van de ‘Massamoordenaar-Papa Zorreguieta’ al 8 jaar onschuldig vast zit in de Hel van Argentina.

‘GOEDMENS- Volkskrant’ wordt een beetje wakker:”Ordinaire gegraai koninklijke families zorgt dat hun functie als symbool voor een natie totaal ongeloofwaardig is”.
Pateo TV over de ‘Koninklijke-Taxfree-VOC-Beerput’ met ontelbare Bastaard Kinderen( Video).

‘NOS-Oranje–Boven-Propaganda’: ‘Zorreguieta-Staats-onderzoeker Baud’: hij begreep pas later hoe serieus het was(Video).

Als de ‘Syfilis Koninklijke Familie’ een bewijs van goed gedrag(Video) zou moeten overleggen mochten zij niet eens achter de Vuilniswagen.
Wakker geworden ‘GOEMENS Simon van den Broek’ (bewerkt) : Na het lezen bij Volksnieuws uit Amsterdam-Noir (Video)  over de meer dan honderd woningen die Prins Bernhard jr. in Amsterdam heeft en in Volksnieuws al jaren de bijnaam heeft de Huisjesmelker “Prins Patatje Oorlog” , voelde ik als GOEDMENS net als veel domme GOEDMENS Stadgenoten en ‘Oranje- Boven Nederlanders Tokkies’ voor het eerst woede opkomen. De huizenmarkt in Amsterdam is verpest door MSM en de ‘Staats-NOS’ Heilig verklaarde overleden PvdA Burgemeester Van der Laan (Video) , de ‘D66- Yuppie-facist’ ex Wethouder Ollongren (Video) ,de VVD -Wethouder Gangster Erik van der Burg(Video)  en de misdadige en gewetenloze Happy few profiteren van de schaarste op de ‘Vastgoed-VVD-Maffia markt’. ‘Onbenul Reinout Oerlemans ‘stond ook op die Maffia-lijst, maar dat deed me niks, want ik blijf natuurlijk de factie een domme GOEDMENS. Waarom zorgt de verrijking van de Prins voor zo een groot gevoel van onbehagen? Verschil is natuurlijk dat Reinout Oerlemans een echte self made man( in werkelijkheid is die derde rangs soapie Oerlemans een Katvanger en Witwasser voor de ‘Riool- Showbizz-King Joop van de Ende’) is en de Prins het tegenovergestelde. Dat laatste klopt wel ,want de Partijleider van de Stem van de Straat ing Steve Brown(Video) legt in de video hierna uit dat de ‘Taxfree-Koninklijke-Shell-Familie’ het symbool is van ongelijkheid bij geboorte en dat zij gerekend kunnen worden tot de succesvolste misdaad ‘Elite-Maffiafamilie’ van Nederland en zeker in de Top 10 staan van de’ Elite-Maffiafamilies’ van de Wereld:

Maar dat is niet het enige stelt  Simon van den Broek’. Nee, dat klopt kijkt u en die ‘GOEDMENS-dommoor Van den Broek’ maar eens op het “Elite- Gangster Billboard”(Video) van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.

Hofnar Rutte’ met rook uit zijn oren: Discussie ’Miljoenen- zakgeld’ Amalia is Wilder-populisme’.
Een goed functionerende pluk de armen en zieken kaal samenleving van ‘Christelijk’-Shell Rutte3 heeft behoorlijke collectieve voorzieningen nodig als onderwijs voor de Elite, Geen zorg voor ‘Jan met de Pet’, infrastructuur en niet bestaande betaalbare woningen. Deze worden betaald door middel van belasting die in hoofdzaak wordt opgehoest door de keihard werkende, eerlijke massa die door de VVD-misdaadgroep en hun Pr-man ‘Fat-Jort Kelder’ wordt uitgescholden voor Labbenkakken(Vide.o)

‘Elite-Rape-Award ‘voor ‘Prinses Yab Yum Mabel’ in strijd tegen Aids(Video).
En die Labbenkakken niet eens meer in Amsterdam kunnen wonen omdat dat te duur is geworden. De belastingmoraal is in Nederland gelukkig bijzonder hoog(kuch), dankzij de meedogenloze FIOD van Rutte &Co en torenhoge boetes en dwangbevelen voor wie even te laat zijn belasting betaald. Een hoge belastingmoraal wijst niet alleen op een effectief controlesysteem, het wijst vooral op een hoog vertrouwen in de niet bestaande  democratische instituties van een land bij de nog niet wakker geworden GOEMENSEN van het bejaarden Vod de Volkskrant. In Nederland is dat vertrouwen volgens het altijd Liegende Staats CBS hoog.In een land als Griekenland, waar de belastingmoraal heel laag is omdat de Bevolking compleet is leeg geroofd door de ‘EU-Elite’, is het vertrouwen in maatschappelijke en politieke instituties ook lager en die hebben niet eens een Koningshuis. Waarom zou je belasting afdragen aan een corrupte overheid die terecht je niet vertrouwt? In Zweden zegt men juist weer blij te zijn met de hoge belastingen. Men betaalt graag (en veel) belasting(kuch). De Zweedse burger weet wat hij er voor terugkrijgt: een goed werkende(echte waar?) overheid en een solidaire samenleving en heel veel ‘Islam–Baardmannen’.

Dat Prinses Amalia 4000,- euro per dag Taxfree vangt van de Staat( u dus) heeft de bejaarde ‘GOEDMENS- Volkskrant’ niet wakker geschud.

Parlementslid noemt Prins William en Prinses Kate belachelijke uitvreters &’ Royal-Parasieten’(Video).
De functie van onze( niks van ons bij!) Taxfree Koning, Koningin, Prinsen en prinsesjes is zogenaamd louter ceremonieel en symbolisch. Maar achter de schermen zijn ze nog steeds de Baas en is Rutte hun Hofnar.Hun voornaamste taak is het versterken van de nationale identiteit(kuch). Dit ‘Nep en fop argument’ wordt dan ook vaak door voorstanders de ‘Elite- gangster ‘ van de middeleeuwse ‘Parasieten –Monarchie’ gebruikt. Het is ook een goed argument volgens de alweer in slaap gevallen ‘GOEDMENS -Volkskrant’. De samenleving( lees: Jan met de Pet, want de misdadige Multinationals en de Ultra-Rijken en Royaals betalen geen belasting ) betaalt de Koninklijke familie er ook gedwongen goed voor, ‘slechts’ 110 miljoen euro per jaar. De zwakte van de koninklijke familie als nationaal symbool is dat zij bestaat uit perverse (pedo)- personen, die fouten maken ‘Mega-misdaden’ plegen of gewoon minder leuk (of zelfs foutePedo’s zijn zoals bijv. Prins Claus!).

In Amsterdam ‘verdient’ (stelen met de ‘Elite-wet’ in de hand) Prins Bernhard  Jr. bakken met Bloedgeld. De woningmarkt is zodanig overspannen dat piepkleine woningen Kippenhokken voor grof geld worden verkocht. ‘Onze’ prins is met meer dan honderd huizen een belangrijke ‘Maffia-speler’ en richt De facto meer maatschappelijke schade aan dat bijv. het door de ‘Riool-Media- Maffia’ met types als ‘NSB-Telegraaf’ ‘Sensatie-Lynch-Hoer Saskia Belleman’ (Video)tot Monster en kindermoordenaar gebombeerde Willem Holleeder en/of de Motorbendes.

7.900.000.000.000 dollar weggesluisd op de ‘VVD-Zuid-as’! Geld genoeg om de hele Wereld 61 jaar te voeden blijkt uit de ‘Paradise Papers’(Video).

‘Nazi -Jeugdzonde’ van Joop den Uyl en Prins Bernhard herhaald zich bij Asscher en Hans van Baalen(Video).
Doordat steeds meer woningen in handen komen van deze Maffioso-speculanten (woningen worden gekocht om er winst op te maken, niet om er in te wonen) stijgen de prijzen, zo sterk dat de Stad onbereikbaar wordt voor de normale Nederlander. Geen illegale praktijken van de Prins omdat het domweg weg niet nog strafbaar is gesteld (zie Video van Brown hiervoor die uitlegt dat dergelijk ‘Maffia-gedrag’ volgens het Natuurecht wel strafbaar is ), gewoon een kwestie van slim gewetenloos, psychopathisch’ VVD-ondernemerschap’. Hoewel geen lid van het Koninklijk Huis met een psychopaat als Opa ‘Nazi-Prins Bernhard,de ‘Staat-Pooier’ zou je van een Prins toch meer moraal verwachten( echt waar?).In Groot-Brittannië maakt de Queen het helemaal bont. Ze ontduikt belasting (op ‘Elite-legale’ wijze). Krankzinnig als je bedenkt dat zij het ‘Duivels-symbool’ van haar Natie is. In beide gevallen doen de families wettelijk gezien niets fout en dat komt omdat zij al eeuwen de wetten zelf schrijven. Moreel gezien zijn beide gevallen verwerpelijk. Het ordinaire misdadige Gegraai van deze ‘Taxfree-families’ zorgt ervoor dat hun functie als symbool voor een Natie ongelijkheid bij geboorte totaal ongeloofwaardig is en altijd is geweest.