(From our International ‘Elite-Mad Dog–editor’)

AMSTERDAM-NOIR- Senator Committed Political Suicide by Telling the Truth About ‘Mad Dog- Trump’ & ‘Deep-State-Elite’(Video).
Mad Dog-Donald Trump’ heeft het heel veel over zijn vader ‘Tiran Fred’ – volgens psychiaters is hij zijn vader nog altijd aan het bewijzen dat hij geen lafaard is ook al heeft hij als Draft dodger de militaire dienst en Vietnam met een gekochte verklaring van een corrupte dokter ontlopen – maar zelden of nooit over zijn moeder Mary. What makes Trump’s behavior obscene is that despite having never served, he has fashioned himself as the arbiter of military courage.De eerste dag stonden in de‘ Oval-Grazy- Office'(Video)al meerdere foto’s van Donald, de Duivel en Hitler en heel veel peperdure Callgirls. Maar van Mary geen spoor. De relatie tussen Donald en zijn moeder is mistig en bizar. Die paar gekochte vriendjes die bij Donald over de vloer kwamen zagen we de Tiran Fred – die zich met alles bemoeide en constant liep te schreeuwen en te bluffen en om de haverklap Trump onder zijn kont schopte, maar zelden Mary. Naar het schijnt een aardige vrouw, maar ze viel weg bij de autoritaire Hitler achtige Papa Fred met de losse handtjes en was stapel gek op haar privé chauffeur.

Pornobaas:Miljoenen voor exit ‘Mad Dog-Trump’ en zijn ‘Eastblock-Whore Melania’(Video).

Iranian Leader Calls President Trump “Mentally Retarded& Mad Dog”(Video).
Over zijn vader is hij nu heel enthousiast, maar in 2007 schreef hij over zijn dwingende vader: “That’s why I’m so screwed up, because I had a father that pushed me pretty hard and kicked my ass ol the time .” Over zijn moeder heeft hij in de loop van de jaren woorden gebruikt als: “fantastic” en “tremendous” en “very warm”—“a homemaker” who “loved it.” Dat was niet per se wederzijds.

‘White-Crazy-House’:Trump veroordeelt racisten met uitzondering van zich zelf(Video).
Toen Mary tegen de 80 liep en Donald in de 40 scheidde hij van zijn eerste vrouw Callgirl, vanwege het bekend raken van zijn relatie met de peperdure ‘Callgirl Marla Marples’, die een tijdje zijn tweede vrouw zou zijn. Tegelijktijd ging hij (voor het eerst, maar niet voor het laatst) bijna failliet. Een grote schande voor de Trumps. Zowel de scheiding als de enorme schulden. Mary vroeg zich toen (volgens Vanity Fair) vertwijfeld af: “What kind of son have I created? Mary was van huis uit niet gewend aan al dat woeker en bloed geld. Ze was een meisje uit het Schotse dorpje Long, een van 10 kinderen. Toen ze als jonge vrouw haar heil zocht in New York was ze in dienst als nanny bij een rijke misdadige ‘Elite-familie’. Toen ze in 1936 trouwde met Fred, Donalds vader, gaf ze als beroep op ‘huisbediende’ en werd feitelijk Fred zijn huisbediende.Ze kregen redelijk snel achter elkaar 5 kinderen. Donald was de vierde. Na de geboorte van het vijfde kind kreeg Mary bij herhaling bloedingen, vier in 2 weken, die haar bijna het leven kostte. Donald was toen ruim 2 en moest het lange tijd zonder zijn moeder doen.Maar ook daarna besteedde ze amper tijd aan de kinderen en was altijd met haar black chauffeur, die trouwens een Vietnam veteraan was. De Trumps begonnen door over lijken te gaan rijk te worden en Mary had plezier in de dingen die New Yorkse rijke dames doen: vrijwilligerswerk voor de Show, sociale verplichtingen nakomen zoals naar veel  ‘Prinses Mabel-Gala’s’ en ‘Nep en Fop Elite-Awards’ gaan,(Video)  maar ook rondrijden in de Rolls met haar Black chauffeur(minnaar) met daarop de nummerplaat MMT, Mary MacLeod Trump. In de tijd werd er gefluisterd dat zij een relatie had met haar atletische black chauffeur en daar kon weleens de oorzaak liggen van Trump zijn racisme en minachting voor vrouwen stellen de psychiaters. Black personeel runde het huis en als het gezin bijeen was deed Fred het woord en zweeg de schotse Mary. Ze was een vrouw van principes en van waarde en normen voor andere. Trump bralde zelf ooit dat hij niet ‘haar beste leerling’ was op dit punt. Mary stierf in 2000, op de leeftijd van 88 alleen omringt door haar jarenlange trouwe black bedienende. Tien jaar nadat ze zich had afgevraagd wat voor Monster en Lafaard en hoerenloper ze had gebaard.

Steve Brown volgt NFL en Eminem en knielt uit protest tijdens het Wilhelmus tegen Trump & Rutte(Video).

Exclusief shocking vanavond bij de Stem van de Straat/SaltoTV slachtoffer van ‘Kontenknijper -Junkie Matthijs van Nieuwkerk’ doet boekje open(Video).