(van onze dr.Goebbels propaganda redactie i.s.m. onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Door de Elite en MSM hysterisch Heilig verklaarde PvdA Burgemeester Van der Laan Zwarte Pietensluw tot zijn dood was Oud News voor Volksnieuws.BN-Hoeren ‘doen ook weer mee aan Massa ‘Tokkie-Hysterie’ stervende Eberhard van der Laan(Video). De Heilig verklaarde Van der Laan die nog maar net met veel opgejutte Volks ‘Tokkie -verheerlijking’s ‘bombarie is begraven is in no time zelfs in de MSM zwaar door de mand gevallen als een extreem psychopathische,Machiavelli PvdA Politicus. De onlangs overleden Amsterdamse Heilig verklaarde PvdA Burgemeester Van der Laan heeft in het geheim een ‘Fraude- campagne’ gevoerd  onder het mom van de ‘Islam-Baardmannen-radicalisering’. Hij informeerde het voor het merendeel  domme en/of corrupte wethouders en medewerkers er niet over, evenmin als de voor met merendeel corrupte en domme gemeenteraad. Dat schrijft Elsevier Weekblad op basis van vertrouwelijke stukken en gesprekken met betrokkenen die anoniem willen blijven, omdat ze geheimhoudingsplicht hebben en dat ze anders maatschappelijk worden afgebroken en in de Hongerbijstand van de’ PvdA-Kapo Klijnsma’ verdwijnen.

Feest met Van der Laan: Nep en Fop- ‘Vloggen’ voor minimaal 1/5 ton zwart.
De campagne kreeg de vorm van 25  ‘Fake-filmpjes’ op YouTube. Een jonge ‘Marokkaanse’ Amsterdammer leek daarin te Vloggen over zijn worsteling met zijn vader, meisjes en aanvaringen met de corrupte politie. Maar in feite ging het om een acteur, ene Said of Hans van Grietje, die werkt voor een corrupt ‘Witwas-adviesbureautje’ waarmee van der Laan vaker duistere zaken doet. Dat vage ‘Bla,bla-subsidie vretende bureau Scholten en Partners’ mocht zogenaamd ook nergens van weten, daarom offreerde en factureerde de niet bestaande Said op persoonlijke titel in vereniging met Van der Laan. Tot eind december 2016 declareerde hij ruim 140.000 euro cash ( waarschijnlijk veel meer, komt later uit) en was in die periode bijna altijd op vakantie met Grietje. ‘Said’ of Hans noemde dat studie reizen. Als zou uitkomen dat de Van der Laan achter de ‘Nep en Fop- Baardmannen’ Fake-Islam-vlogs’ zou zitten, zou ‘Said’ er alleen voor staan en hij wist dat ook; Van der Laan zou elke relatie en betalingen met hem ontkennen(kuch). M.a.w. ‘Said’ werd zwart uitbetaald en het zou ons niet verbazen als hij een deel van die poen weer met een hoge corrupte ambtenaar en/of van der Laan zelf deelde. Misschien kan de FIOD dat uitzoeken?

Hoe het ook zij, deze ‘Rat in pak -Fraude praktijken’(Video) zijn pas echt ‘gratis geld’ waar die’ VVD-Raadslid Gangsterin  Marianne Poot’  zich hysterisch over opwind (Video) als het gaat om een paar tientjes voor arme sloebers in de Hongerbijstand, maar nu horen wij geen hysterische vragen van deze VVD-smeerpoets Poot.

‘Radicale-Fraude-PvdA-Islam-King Burgemeester Van der Laan ‘eist keiharde acties tegen de Brandweer (Video).
Gisteren was er zo waar de nodige ophef in de ‘MSM-Pers’ omdat een Elsevier journaliste publiceerde dat Van der Laan de grote Oplichter was in het ‘Islam-Fraude’ verhaal en niet ‘Zwarte Piet’-Taleb. Nou, dat berichtte wij al direct  als enige in juli 2016 toen dit zoveelste Fraude verhaal onder verantwoording van de PvdA Burgemeester van der Laan bekend werd:” Rechterhand Taleb van Burgemeester Van der Laan geschorst wegens leiding geven aan een ‘Radicale-Islam-Criminele-Organisatie’(Video).

Opmerking:Deze week geeft de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/Salto TV o.a. aandacht aan de ‘Mega-Stedelijk Mueseum-Fraude'(Video) die heeft plaats gevonden onder de verantwoording van de Heilige psychopathisch ,Machiavelli Burgemeester van der Laan aka “de Fraude King “ en zijn misdadige rechtstand ‘D66-Yuppie -fascist –Ollongren’ (Video).