(van onze Wie neukt wie privé ‘Elite-Pedo’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Het lijkt er op dat de’ Elite-Pedo’s& Verkachting’s sluizen wijdt open zijn gegaan: Kruisengrijpen Weinstein’ gedwongen ontslagen, maar ‘Kruisengrijper Trump’ blijft President.(Video). We worden geregeerd uitgewoond en uitgebuit door een zooitje Verkrachtende en Plunderende ‘Elite-Pedo’s’ die het Volk als “Labbenkakken” beschouwen die maar voor één ding goed zijn: werken tot ze er dood bij neervallen.

‘Pedo-Acteur Kevin Spacey’ heeft naar aanleiding van beschuldigingen van ‘Jonhhny de Mol- Weinstein- verkrachtingen’ ( Video)  onthullingen gedaan over zijn seksuele geaardheid.
Spacey wil voortaan openlijk als homoseksueel door het leven gaan en raadt the Dutch Premier Rutte(Video) het zelfde aan.‘Pedo-Spacey’ zegt zich niets te herinneren van een poging tot verkrachting in 1986, waarbij hij heeft geprobeerd gedwongen ‘Orale en anale- Corstius -seks’(Video) te hebben met een veertienjarige. Eerder zondag kwam Star Trek: Discovery-acteur Anthony Rapp met die beschuldiging. Rapp was veertien jaar toen Spacey, destijds 26, getracht heeft hem te verkrachten en te drogeren.

Angelina Jolie ‘Too Scared’ to Reveal Names of Hollywood Pedophiles. 

P.C. Hooftprijs winnares ‘Grachtengordel Maffioso- Charlotte Mutsaers’ ook al in de Kinderporno(Video).

De ‘Pedo-Oscarwinnaar ‘laat weten zijn oprechte excuses aan te bieden, mocht de verkrachting daadwerkelijk plaats gevonden hebben. Hij vermoedt dat dat dan in een dronken bui gebeurd is, want dan verkracht hij wel meer kinderen en het spijt hem dat Rapp jarenlang heeft rondgelopen met de nare herinneringen aan die avond(kuch).

Openlijk homoseksueel ter afleiding van ‘Elite-Pedofilie’. House of Cards-Oekraïense-Maffia’ zet ‘Julian Assange-Rape-card’ in tegen Bommel(Video).
In dezelfde tweet laat de ‘House of Cards-Pedo-ster’(Video) weten dat hij in het verleden relaties heeft gehad met te jonge mannen én te jongen vrouwen
(meestal kinderen uit een weeshuis), maar nu openlijk als homoseksueel door het leven wil gaan. Al jaren gaan er geruchten dat Spacey gay en pedo is, iets waarop hij nooit wilde reageren als journalisten ernaar vroegen. In zijn tweet schrijft hij: „Ik heb gedurende mijn hele leven liefdevolle relaties gehad met (te jonge) mannen en dieren die geen keus hadden, iets wat alleen mijn naasten wisten die ik dan ook altijd afkocht met veel geld. Nu wil ik daar eerlijk en open over zijn, maar noemt u mij vooral geen Elite-pedo.”