(van onze Wie neukt wie gedwongen privé redactie i.s.m de Stem van de Straat/SaltoTV )

AMSTERDAM-NOIR-Johnny de Mol de Nederlandse Harvey Weinstein: We’ve got the Sex-Power(Video)
Ook Jelle Brandt Corstius wil een graantje mee pikken van de ‘Harvey Weinstein-Johnny de Mol- verkrachtingen’  ‘Media- sensatie’  en komt nu naar buiten met zijn ‘Nep en Fop’ ‘Linkse’ gesubsidieerde TV en Krant ervaringen over aanranding en verkrachting toen hij 23 jaar oud was. De enige die in dit verband keer op keer worden aangerand door Jelle Brandt Corstius is het Volk met zijn Trouw(e) ‘VPRO- Gevestigde Orde propaganda’ en zijn specialiteit Hysterische dr. Goebbels anti-Poetin-propaganda, al dan niet ‘Homo-Oraal- gechanteerd’ in opdracht van de AIVD van Rutte& Gordon.

Corrupte Jelle Brandt Corstius presenteerde in 2010 en 2011 het Elite ‘dr. Goebbels  programma Zomergasten’.

Braking News: Johan Derksen: Johnny de Mol bralde tegen mij jij bent de enige die ik niet heb geneukt.

Rutte & Gordon & Schandknapen vieren ‘Pluk de armen kaal-regeerakkoord’ in ‘Pedo-Paardesteeg(Video)’.

Een ‘heftig’ onzin verhaal, dat hij in zijn  bejaarden ‘Christelijke’ Trouw bralt voor 1000,- euro . Hij wil zijn ‘LUL’-verhaal nu opeens delen om herhaling te voorkomen en seksueel misbruik van ‘Linkse’ gesubsidieerde, laffe TV-‘mannen’ uit de taboesfeer te halen. Zijn ‘Kul-LUL-verhaal’ vertelt hij in slechts twee zinnen. „In het prille begin van mijn  ‘Linkse’ televisiecarrière bij de ‘Grachtengordel –Maffia’ ben ik tijdens mijn propaganda werk gedrogeerd met Coke, en gedwongen tot orale seks, wat verkrachting is. Vandaar dat ik nog steeds Lul alsof ik een Linkse Banaan in mijn mond heb. Toen hij mij ook anaal wilde verkrachten met een Nederlandse Vlag aan een levensgrote Paal met Coke(Video) nam mijn laffe ‘Linkse’ ‘VPRO/Trouw- overlevingsinstinct’ het over en was ik opeens niet meer gedrogeerd en ben ik naar buiten gevlucht met een liter Kwaki in mijn ‘Linkse’ mond, maar mijn ‘subsidie-Tv’ en Trouw(e) carrière aan de Gevestigde Orde verzekerd(Video) .Want vanaf dat moment kon ik die grote Tv en subsidie baas chanteren, want hij was/is getrouwd met ook een bekende VVD-minister. Ik kon mij toen niet verdienen omdat in nog een kind was van 23 jaar, snik, snik. snuif, snuif”.

Braking News: Johnny de Mol is de Nederlandse Harvey Weinstein(Video). Corstius en Trouw en de VPRO weten al jaren van niets.

Als ervaren journalist ‘Linkse’ Gevestigde Orde propagandist geeft de laffe Brandt Corstius aan wat er mis lijkt met zijn ranzige, riool- sensatie ‘Johnny de Mol-Rape-verhaal’: “de wie, waar en de waarom ontbreken, terwijl elke journalist als eerste leert dat een goed verhaal de ’vijf w’s en de h’ bevat: wie, wat, waar, waarom, wanneer en hoe. De Laffe Brandt Corstius heeft een reden dat dit verhaal summier is: „Maar nota bene dit verhaal, dat mij persoonlijk zoveel schade aan mijn mond en kont heeft gedaan, kan ik niet vertellen, want mijn ‘Subsidie-schoorsteen’ moet nou eenmaal blijven roken .”

Smaad(Kuch). Cortieus: Nee, het was niet de AVROTROS Boss ‘Rose Pedo- Ed Nijpels’ of ‘Onno-Schandknapen- Hoes’ of ‘Rapist Pedo-Demmink’ of ‘Junkie-Gordon’ of Johnny de Mol.

De Laffe en corrupte Brandt Corstius, jarenlang ‘dr.Goebbels correspondent’ en ‘AIVD- Spion‘ in Moskou voor de op één haar na uitgestorven bejaarde ‘Christen’ Trouw is. En nu nog steeds als ‘Nep en Fop schrijver’ verbonden aan de ‘Christelijke’ fossielen krant, schreef zijn verhaal wel degelijk met alle informatie erin(kuch).

De Franse schrijfster en activiste Henda Ayari heeft zonder getuigen aangifte gedaan(Video) wegens verkrachting tegen Tarig  de adviseur van de PvdA Burgemeester Aboutaleb.

‘Sugar Daddy Eva Jinek’:”Ik ben nooit Verkracht, want ik deed en doe het vrijwillig  met iedereen als ik er beter van wordt net als Brandt Corstius”.
Maar net als andere slachtoffers loopt Brandt Corstius tegen het probleem aan dat er geen getuigen zijn(kuch). „Het is zijn woord ( en subsidie) tegen mijn woord en hij kan er voor zorgen dat ik nooit meer een dag op TV kom en geen subsidie meer vang en dan de ‘PvdA-Kapo Klijnsma- honger-Bijstand’ in moet. Er zijn geen getuigen, ik ken – voorlopig – geen andere incidenten liegt hij. Als het tot een rechtszaak zal komen is de kans groot dat hij mij succesvol beschuldigt van smaad, en ik een tweede hypotheek op mijn huis kan nemen om de schadevergoeding te betalen.” Ja, ja wat een vreselijke ‘Trouwe -AIVD-Lafbek’ die Brandt Corstius.

Paay: “Ik ben zo vaak vrijwillig verkracht dat ik de tel en de namen  ben kwijt geraakt en de Bijnaam heb gekregen:“De ‘Openbare Pis bak’ van  ‘John de Mol-Media-Maffia-Riool-Land ” “.

Tussen de regels door is hetzelfde ‘Johnny de Mol & Harvey Weinstein verkrachting‘s verhaal ‘te lezen dat de afgelopen tijd regelmatig te horen was: de pijn van de ervaring op zich en de pijn dat het verhaal niet te vertellen is(kuch) omdat het mogelijk niet gelooft zal worden is letterlijk klinkklare onzin van een eerste klas lafbek en/of leugenaar, die nu een graantje ranzige‘ RTL-Riool-Boulevard -‘Sex-Pis Paay-publiciteit’ wil mee pikken zonder zich een buil te vallen aan zijn loze laffe Trouw praatjes.  De Twitter actie #MeToo is duidelijk niet besteed aan deze Ras ‘AIVD-Charlatan Brandt Corstius’ die zich voordoet als ‘Linkse’ journalist en slachtoffer van een ‘Johnny de Mol-Harvey Weinstein aanranding’.

De ‘Insluip-Geilneef ‘Junkie  Peter R. de Vries’ (Video) kon niet langer achterblijven en is nu ook in de  ‘Rap-Media- Maffia-Hausa gedoken:” #MeToo Peter R.de Vries: Ik heb nooit een BN- Collegaatje verkracht, ook niet Matthijs van Nieuwkerk en ben zelf ook niet verkracht door vrouwen“.

Tot Slot: Brandt Corstius  is ‘Verkracht’ en aan de drugs geholpen toen hij liep te graaien het Talpa ‘Bral-programma’ van ‘Maffiabos John de Mol’  bij Barend en van Dorp:#MeToo Frits Barend:Onze Corstius is niet Verkracht door Jan Mulder en/of Bert van der Veer en/of Frits Wester en/of John de Mol & Zn.