( van onze Wie verkracht wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Tegen de ‘Islam-adviseur Tariq Ramadan’ van  PvdA Burgemeester “Uncle Tom”Aboutaleb, hoofd van de Maffiafamilie die steelt van de blinden is aangifte gedaan wegens verkrachting van voren en van achteren.
Waarom zit Tariq Johnny de Mol, Matthijs van Nieuwkerk en de zus van Aboutaleb nog niet in het ‘dr. Goebbels-Aso-dorp’ van die (On)-Leefbaar Wethouder Monster Eerdmans(Video). De Franse schrijfster en activiste Henda Ayari schrijft op Facebook dat Ramadan haar in 2012 in een hotelkamer ‘Johnny de Mol-verkrachting’(Video) heeft.De 55-jarige ‘Rapist-Ramadan’ ‘werkte’ eerder bij de gemeente als ’Nep en Fop-bruggenbouwer’ tussen moslims en niet-moslims’(kuch). Hij werd in 2009 ontslagen vanwege uitspraken over Dood aan de homoseksuelen en Westerse vrouwen zijn allemaal hoeren met korte rokjes (‘zij vragen er om’) en omdat hij voor een pro-Iraanse tv-zender ging werken en voor Kindbruidtjes was, meldt RTV Rijnmond zaterdag.

Braking News: Johan Derksen: Johnny de Mol bralde tegen mij jij bent de enige die ik niet heb geneukt.
Ramadan was ook ‘Nep en Fop gastdocent’ aan de Rotterdamse Erasmus Universiteit en er zat nooit meer dan één student bij zijn hoorcollege in de banken. Meisjes gaf hij ook steeds een blik met een boze Islam oog en bralde ‘Sharia- vervloekingen’ naar hen toe. Wie hem daar benoemt heeft is altijd geheim gebleven, maar men vermoed dat het de Top van de PvdA-hoertjes was geweest. De Rapist islamoloog heeft nog niet gereageerd op de ‘Johnny de Mol- Rape- beschuldiging’ van de schrijfster. De veertigjarige vrouw publiceerde vorig jaar een boek over seksueel geweld. Daarin kwam ook haar verkrachting aan bod, maar verzweeg ze de naam van de dader, omdat ze toen nog bang was voor de lange hand van de PvdA-hoertjes van de VVD-misdaadgroep. Nu noemt ze alsnog de naam van die kleine subsidie vreter en PvdA-Islam brallende Ramadan.

Exclusief bij Stem v.d. Straat/Salto TV “The Dutch Rape-Conection Weinstein & De Mol”.

Braking News: Johnny de Mol is de Nederlandse Harvey Weinstein(Video).
Maar over de ‘Mega- aanranders’ Johnny de Mol
( “Waar is de LUL van Johnny”) en de ‘Subsidie-Miljonair-Perverse-Geile -Mathijs van Nieuwkerk’ zwijgt linea breed de hele Media en alle door hen aangerande BN-hoertjes en jonge stagiaires. De angst zit kennelijk heel diep bij de aanranding’s  slachtoffers voor ‘Maffiaboss John de Mol’ en de Staats-NPO voor verlies van hun ranzige Tv-baantjes
( met pijn in hun anus en vagina) als zij hun mond open doen en dat zij dan maatschappelijk zullen worden afgebrand. De enige die over de aanrandingen van Johnny de Mol en Matthijs van Nieuwkerk durft te publiceren zijn wij en de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTv.

Maria Mosterd: Peter R. de Vries heeft bij mij precies gedaan zo niet erger(Video) als wat Paay nu al dan niet vrijwillig overkomt.
Ook opvallend zwijgzaam is de algemeen bekend staande beruchte ‘Insluip-Geilneef- Junkie Peter R. de Vries’(Video), die te boek staat als de ‘Oom’ (=Media-hitman) van de dwerg Johnny de Mol. Die is er anders als het om seks gaat als de kippen bij. Zo was hij in no time de ‘Pis-adviseur’ van de verlopen ‘BN-hoer Patricia Paay’(Video), toen die zelf een extreem ranzig en pervers videootje had gelekt dat zij zich in haar mond liet pissen alsof zij een Amsterdamse Pisbak was.