(van onze ‘Royal-VVD-Klasse-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Koning ontvangt President van Argentinië als dank voor het vasthouden van Poch(video).
Wie nog vertrouwen heeft in de Overheid van Rutte&King Willem moet net als van Gogh direct zijn oor afsnijden(Video). Ex-verkeersvlieger Julio Poch stelt de Nederlandse Staat van ‘Hofnar Rutte’ en Taxfree-‘Graai- King Willem ‘en de drie liegende Transavia-piloten die hij  terecht verantwoordelijk houdt voor zijn  onmenselijke situatie, aansprakelijk voor de schade en doffe ellende die hij heeft geleden sinds hij acht jaar geleden ten onrechte werd aangehouden wegens vermeende betrokkenheid bij de vluchten des doods in Argentinië. De werkelijke reden dat hij in Spanje in de val was gelokt en aldaar was aangehouden is dat Maxima en haar Papa ‘Massamoordenaar-Zorreguieta’(Video) uit de wind moest worden gehouden.

Onschuldige piloot Julio Poch levenslang in Argentinië voor imago Queen Maxima(Video).

Argentijnse ‘spookambtenaren’ gaan de straat op behalve ‘Spook-zusje Maxima’ en ‘spookgevangenen Poch’(Video).
Dat zegt Poch vanuit de gevangenis in Buenos Aires in een interview met het tv-programma Brandpunt Reporter, dat morgenavond wordt uitgezonden. Zijn Nederlandse advocaat Geert-Jan Knoops bevestigt de civielrechtelijke aansprakelijkheidsstelling. Die richt zich naast de Staat van King Willem en zijn ‘Hofnar Rutte’, ook tegen de piloten Jeroen Engelkens, Tim Weert en Edwin Reijnoudt Brouwer.’ Die acht jaar krijg ik niet terug’. Landsadvocaat Wakkie ‘Royal-gearresteerd’ in Madrid net als Poch, maar Wakkie is daarna  weer vrijgelaten als een Haas(video) om namens het corrupte Stimuleringsfonds voor de-(Gevestigde Orde)-Journalistiek te kunnen procederen tegen de Stem van de Straat Amsterdam-Noir(Video).

NOS-Oranje–Boven-Propaganda’: ‘Zorreguieta-Staats-onderzoeker Baud’: hij begreep pas later hoe serieus het was.(video)
Het gaat Poch niet om geld, zegt hij. Hoewel hij ten tijde van zijn arrestatie in onderhandeling was met Arke Fly, waar hij als piloot nog zou mogen doorvliegen tot zijn 65ste. ,,Ik ben nu 65 en klaar met die droom.” Hij vindt vooral dat Reijnoudt Brouwer, Weert en Engelkes ,,verantwoordelijkheid moeten nemen voor wat ze hebben gelogen en wat mij allemaal is overkomen. Ik zit al acht jaar in de cel voor Koningin Maxima, terwijl ik hier geen dag had moeten zijn. Die acht jaar krijg ik niet meer terug. Dit mag nooit meer iemand gebeuren.”De rechtbank in Buenos Aires zal na een monsterproces van vijf jaar tegen 69 verdachten – van wie er inmiddels vijftien zijn overleden – naar verwachting eind volgende maand uitspraak doen. Tegen hem is levenslang geëist. Dát er voor het eind van het jaar een vonnis komt is nog allerminst zeker. De datum is al meermalen verschoven. Poch: ,,Ik houd het doel voor ogen.”

Gelukkig had ik mijn vliegerslogboeken nog’.
In het interview zegt de man die sinds 1995 Nederlander is ,,moe” te zijn van acht jaar gevangenschap, en te hopen dat hij na november ,,zijn normale leven terugkrijgt”, met zijn familie in Nederland. In haperend Nederlands – ,,Ik kan niet meer zo vaak oefenen” – vertelt de inmiddels 65-jarige Poch weinig vertrouwen te hebben in het Argentijnse  en Nederlandse (VVD&D66)-rechtssysteem, waarin volgens hem niet de Staat zijn schuld, maar hij zijn onschuld moet aantonen. ,,Wij hebben bewijs geleverd. Gelukkig had ik mijn vliegerslogboeken nog. Maar voor veel andere verdachten is dat een stuk moeilijker.”Ondertussen probeert Poch er in de gevangenis ondanks alle frustraties het beste van te maken. De eerste tijd van zijn gevangenschap was het moeilijkst, zegt hij. Nu heeft hij een soort nieuw ritme gevonden. Poch: ,,Ik houd me bezig met lezen, schrijven, sporten. Ik waardeer de gewone dingen in het leven veel meer.” Aan strijdbaarheid heeft hij nog niets ingeboet en dat mag op zijn zachts gezegd wel een wonder heten . ,,Iedereen in mijn positie zou vechten. En ik ben hier niet alleen, veel mensen zitten in dezelfde situatie. Dat geeft me kracht.”

Argentinië wil in het reine komen, maar heeft altijd Massamoordenaar- Zorreguieta met rust gelaten.
Op dit proces rust volgens zijn Top advocaat Geert-Jan Knoops een zware hypotheek. Argentinië wil na veertig jaar in het reine komen met het duistere junta-verleden. Tegelijkertijd zegt Poch dat de rechters die over hem moeten oordelen ,,minder politiek” lijken dan anderen, en minder druk lijken te voelen van mensenrechtenorganisaties. ,,Die willen gewoon wraak. Het maakt niet uit op wie, zolang het maar die de Royal- Elite-Shell-Kliek van Maxima is.”Sinds kort is Poch samen met de andere verdachten in de strafzaak overgeplaatst naar een andere gevangenis, Complejo Penitenciario Federal 1, dicht bij het vliegveld. Die toestellen meermalen per dag zien overvliegen doet pijn, zegt hij. ,,Maar ik heb er ook mooie herinneringen aan. Ik heb 36 jaar gevlogen. Ik hoop dat het niet lang zal duren voordat ik in één van die vliegtuigen zit om naar huis te gaan.” Dat laatste kan Poch wel vergeten, want hij is in het belang van de Nederlandse Elite ‘Royal-Christelijke-Shell -Rutte 3’(Video) en hun Queen Maxima ten dode opgeschreven. In de reportage hierna legt Partijleider van de Stem van de Straat ing Steve Brown uit dat de Royal ‘Shell- Taxfree-Koninklijke familie’ boven de Wet staat en de meest succesvolle, liederlijke en moorddadige Misdaadgroep van NL is:

Pateo TV  o.a. de Royal deskundige van de Stem van de Straat/SaltoTV over de ‘Koninklijke-Taxfree-VOC-Beerput’(Video) met ontelbare Bastaard Kinderen.

Update: Direct na het verschijnen van het artikel hiervoor reageert als door een Wesp gestoken in het oude NSB-mannen-Vod- De Telegraaf de Top advocate Liesbeth Zegveld en noemt het „schandalig” dat de drie Transavia-piloten die tegen Julio Poch getuigden voor Queen Maxima , nu door zijn advocaat aansprakelijk worden gesteld voor de schade die Poch heeft geleden. „Dan durft niemand meer melding te doen van een mogelijk strafbaar feit” kopt zij hysterisch om stemming te maken tegen Poch en de waarheid.
Volgens Zegveld is er geen sprake van dat de drie piloten hebben gelogen, ook al hebben ze tijdens getuigenverhoren hun verklaringen afgezwakt en gezegd dat ze Poch niet zelf over zijn betrokkenheid hebben horen spreken. „Het is aan het ‘Royal -VVD- Openbaar Ministerie’ om verklaringen van getuigen verder uit te zoeken, maar het kan niet zo zijn dat we in Nederland niet meer onze burgerplicht kunnen doen door mogelijk strafbare zaken niet meer te melden.(kuch)” Wat deze Top advocate in gewoon Nederlands zegt is dus dat haar cliënten wel degelijke gelogen hebben en dat noemt zij eufemistisch afzwakken van eerder gelogen verklaringen.