(door De deskundige van de ‘Politie-informanten- misdaadjournalisten’ ing Steve Brown )

AMSTERDAM-NOIR- Paul Vugts en OM Amsterdam: ” ‘Torture Maroc-Route’ OK voor Hamza B.(Video).

Het Parool de misdaadjournalist ‘Politiescribent Paul Vlugts’ is volgens het “GOEDMENS VOD” de Volkskrant de best ingevoerde journalist in de Amsterdamse ‘Volks-onderwereld’(kuch).Van ‘Elite-Gangster’ ( =Ratten in pak (Video)) hebben deze ‘Nep en Fop journalisten’ van de corrupte ‘Gevestigde Orde kranten’ nog nooit gehoord en dat is logisch want dat zijn hun bazen. Het Parool en de Volkskrant hebben dezelfde ‘Elite-Gangster-eigenaar’. M.a.w. de Volkskrant maakt sluikreclame voor hun ‘collega in crime’ Paul Vugts. Weten de ‘PvdA-bejaarden’ van Het Parool en de “GOEDMENSEN” van de Volkskrant veel. Het zou ons niet eens verbazen als deze ‘Bedreiging’s- Heisa’ door hem zelf en zijn ‘politie-gabbers’ is verzonnen om zijn ‘Riool-sensatie- prulboekje’ te verkopen, dat geen hond kocht.

Paul Vugts is net als John van den Heuvel, Peter R. de Vries en Bart Middelburg een“Embedded  journalist” van Justitie en de Politie.
(How embedded journalism distorts our view of war&Crime)

Nu is het een vaststaan feit dat deze misdadige journalist Paul Vugt ‘Paul op de Vlucht’ bijna al zijn ‘Nep en fop- informatie’ krijgt van de Amsterdamse ‘Lek-politie’ en die info dan klakkeloos publiceert zonder te checken of de feiten kloppen en zonder wederhoor toe te passen bij de mensen waarover hij zijn veelal opzettelijk Kwaadaardige en Levensgevaarlijke Smadelijke en Lasterlijke onzin publiceert. Hij moet wel, want anders heeft niets om te publiceren.

Paul Vugts behoort in de cel:Vugts en zijn collega’s doen opzettelijk aan uitlokking van Moord en karaktermoord.

Veel van zijn Kwaadaardige leugen artikelen zijn dan ook bedoelt om onrust te veroorzaken of mensen tegen elkaar op te zetten of zelfs om mensen hun leven in gevaar te brengen in opdracht van bepaalde corrupte (VVD)-Justitie en/of politie. Zo publiceerde ooit de zogenaamde Parool misdaadjournalist  ‘Politiescribent Middelburg’ een ‘Aasgieren-artikel’ over mij in opdracht van de corrupte en laffe Politiecommissaris Woelders dat letterlijk van A tot Z was verzonnen en extreem levensbedreigend en ronduit een lasterlijke en smadelijke Karaktermoord. Maar het kan nog erger: Middelburg publiceerde ook nog dat ik ‘Jotse Jocic, destijds de baas van de Joegoslavische maffia. (…) Hasjhandelaar Steve Brown stak eveneens geld in de B.V.) zou hebben verraden, dat in die tijd gelijk stond aan standrechtelijk executie (Bron:Raad voor Journalistiek). Ma.w. hij lokte met kwaadaardige opzettelijke leugens een moord met de pen voor bepaalde Justitie en/of politie op mij uit in Het Parool!

Raad voor Journalistiek ontmaskert Bart Middelburg en Koud Bloed als notoire leugenaars(Video).

In het kort: De ‘Moordenaars’ Bart Middelburg en Paul Vugts publiceerde in zijn serie ‘Lok een moord uit op Brown ‘ dat ik o.a de Hells Angels voor 300 kg hasj had geript en de rechterhand van Zwolsman (nog steeds een vriend van mij) had verraden. Ik heb toen een klacht ingediend bij de Raad voor Journalistiek en die klacht is bij hoge uitzondering gegrond verklaard: “Op 29 oktober 2005 is in Het Parool een artikel van B. Middelburg en P. Vugts verschenen onder de kop “Hasjbaas doelwit Angels” en onderkop “Conflict over drugsdeal leidde tot plannen voor liquidatie van Steve Brown”. De intro van het artikel luidt: “Justitie heeft serieuze aanwijzingen dat de Hells Angels in Amsterdam deze zomer van plan waren hasjhandelaar Steve Brown te liquideren. Ruzie over een drugszaak zou de aanleiding zijn geweest voor het moordplan”(Bron: Raad voor Journalistiek), maar ondanks dat het ‘Moordenaars- Duo Vugts& Middelbrug’ met de Pen door de Raad werd veroordeeld  was het kwaad  al geschied ten koste van mij. Maar het “Hoerenjong Bruine Rat Rat Bas” van Hout als Panorama ‘misdaadjournalist’ ging nog een stapje verder en loofde gewoon in een artikel een beloning van 500.000,- gld. uit voor mijn moord die tot vandaag de dag nog wordt gedoogd door bepaalde Justitie en politie en dus nog van kracht is.

Braking News kort geleden:Peter R. de Vries laat zijn levensgevaarlijke ‘Aids-Junkie Ostrowski’ Brown aanvallen(Video).

Maar recentelijk pakte de ‘Super-Politiescribent John van den Heuvel ‘ van het bejaarden ‘NSB mannen-Vod’  De Telegraaf dagelijks uit  in vereniging  met zijn’ RTL-Riool Bouvard’  ‘gabber in  crime ‘Insluip-Geilneef -Junkie-Peter R de Vries'(Video) dat Holleeder  zijn ‘Judas-zussen’ en  hun ‘Media Pooier -Peter R.’ zelf wilde laten vermoorden. Complete ‘Justitie-onzin’ bleek later, maar de zussen doken feestelijk onder (het boek ‘Judas-Boek’ verkocht gelijk weer) met  politiebewaking net als Vugts met veel sesnatie bombarie. En Holleeder stond maandenlang te boek als moordenaar van zijn ‘Judas-zussen’ en zijn voormalige loopjongen De Vries(Video).

 

Tot Slot: Wie nog vertrouwen heeft in de Overheid van ‘Rutte&Co'(Video) en zijn extreem laffe en corrupte ‘misdaadjournalisten’ moet net als Van Gogh zijn rechteroor afsnijden!