(van onze ‘Internationale-Crazy-War-Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Germany, China UK, France and Russia Slam ‘Mad Dog Trump’s’ Decision to decertify Iran deal(Video).
Larry Flint looft een geldsom uit „tot tien miljoen dollar” voor informatie die ‘Mad Dog Trump’& First Lady ‘Eastblock-Whore-Melania’ zijn presidentschap kan kosten. De uitgever van porno doet dat in een advertentie in de Washington Post van zondag om een Derde Wereld Oorlog (Video) te voorkomen. En om de globaal 60 miljoen US burgers die van de Foodstamps moeten overleven verlost worden van het misdadige ‘Rape the poor people-Monster Trump’.

Wie dingen weet over Kruisengrijper( Video)  en belastingontduiker Trump die uiteindelijk zullen leiden tot zijn ’impeachment’ en vertrek uit het ‘Witte-Crazy-Huis’(Video) zal rijkelijk worden beloond. Flint vraagt voor een „smoking gun”, zoals belastende informatie vaak wordt genoemd.

Clooney van de Fake White Helmets ontkent ‘Johnny de Mol & Weinstein’ beschuldigingen(Video).

Braking News: Johnny de Mol is de Nederlandse Harvey Weinstein(Video). Gedurende de ‘Freak-presidentscampagne’ van Trump deed Flint al iets soortgelijks: toen loofde hij 1 miljoen dollar uit voor video’s van „illegale of vernederende” seksuele, pervers ‘Weimstein en/of Johnny de Mol’ handelingen(verkrachtingen) van Trump, naar aanleiding van diens liederlijke, perverse, psychopathische, aanranding pochende uitspraken die destijds uitlekten.

Opmerking: Wij loven een zeer hoge beloning uit voor ‘VVD-Demmink-Pedo'(Video) en/of andere misdadig info m.b.t. ‘Godfather Rutte’ van de VVD-Misdaadgroep die het door hem kaal geplukte en vernederende Volk eindelijk van Rutte en zijn bende verlost.