(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Gluiperd Dijsselbloem’ komt in Varoufakis’ boek over als kruiperige, schijnheilige en achterbakse opportunist”(Video)
Demissionair PvdA VVD minister van Financiën voor de Ultra-Rijke ‘Gluiperd Dijsselbloem’ keert niet terug in de Tweede Kamer. De extreem laffe en corrupte PvdA-man heeft namens Merkel en de Bankier-gangsters als Übermensch verwoestend huis gehouden in de EU en NL. Hij is terecht  met stip de meest gehate Misdadiger in Griekenland. ‘Gluiperd Dijsselbloem’ verlaat de corrupte politiek over twee weken, schreef hij in een ‘Bral-brief’ die hij dinsdagavond aan PvdA Kamervoorzitter ‘ Mocro Spion Khadija Arib’ stuurde, die in tranen  uitbarsten voor de ‘Staats-NOS camera’s'(Video). Aanvankelijk had Dijsselbloem nog stampij gemaakt(Video) dat hij vond te laag stond op de Kieslijst en nu verlaat hij als een Rat het zinkende PvdA schip.

 ECB de “Crime Masters of the Universe” verdedigd door ‘Gluiperd Dijsselbloem’& ‘fake-News’ van de NOS(Video).
Als ‘Drog-reden’ geeft de liegende ‘Gluiperd Dijsselbloem’ dat hij de “vuurkracht” mist die noodzakelijk is voor de negenkoppige ‘PvdA-Hoertjes-fractie’ in de oppositie. Volgens de demissionair minister was de verkiezingsnederlaag van de PvdA op 15 maart doorslaggevend. De asociaal-democraten gingen van 38 naar 9 zetels. Maar de werkelijke reden is dat hij al diverse aanbiedingen op zak heeft van Misdaadbanken waaronder die van de grootste misdaadbank ter Wereld Goldman en Sachs. “Mijn partij moet verder en heeft daarvoor negen kanonnen nodig. Ik ben nu tot de conclusie gekomen dat ik in deze rol, in deze fase, die vuurkracht niet heb, Houzee PvdA ‘NSB-kameraden’ “, aldus de liegende Misdadiger tegen de menselijkheid Dijsselbloem.

Gluiperd Dijsselbloem’ geeft ‘gabber in crime’ Samsom net voor zijn vertrek nog FF een ‘Nep en fop klus’(Video).

Op 25 oktober legt Dijsselbloem zijn Kamerlidmaatschap neer, in de week waarin het nieuwe ‘Roof de armen scheel kabinet Rutte3′(Video) naar verwachting zal aantreden. “Ik verlaat daarmee de Nederlandse politiek en dat valt me zwaar voorlopig in het Luxe Wachtgeld “, schrijft hij in zijn Gluiperd brief. Als een misdager in de cel tuis hoort is hij het wel!

Corrupte Eurogroep houdt de partijloze Gluiperd Dijssselbloem aan.
Hij blijft wel namens Merkel en de Bankier-gangster ‘Nep en fop-voorzitter’ van de Eurogroep, totdat zijn ‘Judas-termijn’ daar volgend jaar januari afloopt. Eerder deze week stemden de corrupte ministers van Financiën voor de Ultra-Rijken van de EU-lidstaten daarmee in en dat zegt wel genoeg wat een ras Boef het feitelijk is.Hij gaat zondermeer de Geschiedenis in als één van de grootste arbeiders verrader aller tijden.De verdere duister en misdadig toekomstplannen van Dijsselbloem zijn niet bekend (Kuch) volgens de MSM en de schaamteloze en corrupte PvdA-Top. Mogelijk gaat hij totdat hij Bankier-Gangster is met zijn ‘gabber in crime’ Samsom ook in de ‘Maffia -Waste-Management’ bij klussen voor een paar tonnetjes.