( van onze ‘Internationale-Crazy-War- Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Massamoordenaar Trump’:Slechts één ding werkt met ‘Kim Jong-un’ mijn Kernbommen.
De Republikeinse senator Bob Corker heeft zondag in een interview met de The New York Times fel uitgehaald naar president Puppet van de Shadow World  ‘Mad Dog Trump’. Volgens Corker kan Trump de Verenigde Staten, door zijn niet aflatende dreigementen tegen andere landen ,,op het pad naar een Derde Wereldoorlog” brengen. Ook vindt de senator dat de seniele ,bejaarde, liederlijke Kruisengrijper Trump en zijn ‘Eastblock-Whore Melania'(Video)het presidentschap behandelt als een ‘Freak-reality-show’. Corker vindt dat ‘Mad Dog Trump’ met zijn Twittervingers ‘Toilet rollen gooit naar Huricane- slachtoffer’ de diplomatie’ heeft ondermijnd. De senator stelt in het interview dat zijn visie door vrijwel alle corrupte Republikeinse senatoren wordt gedeeld. ,,De ‘Mad Dog -president’ heeft niet door hoe groot zijn krankzinnige ‘Elite-Gangster-macht’ is door o.a. de slaafse ‘EU-Elite’ en de NATO die alles slikken wat de Mad Dog doet.” ‘Masochist Rutte’: ’Trump heeft een Wapenhandel punt(Video)’.

Mad Dog Trump’ verwijdert Tweets, maar niet zijn domme, racistische en Oorlog ‘s Tweets(Video).

Twee Onberekenbare Mad Dogs Trump en Kim Jong-un op Ramkoers voor Derde Wereld Oorlog(Video).
Het interview was een reactie op een ruzie die op ‘Mad Dog Trump’ zijn infantiele Twitter begon. Trump reageerde in keiharde bewoordingen op het besluit van Corker zich niet opnieuw verkiesbaar te stellen als senator.

,,Hij heeft niet het lef om de strijd aan te gaan omdat ik al geweigerd heb hem te steunen. Ik verwachtte allang dat Corker een negatieve impact zou hebben op onze geweldige politieke( Mad Dog)-agenda”, aldus Trump via meerdere  ‘Mad Dog-tweets’.Corker sloeg hard terug: ,,Het ‘Witte-Crazy- Huis’ (Video) is een dagverblijf voor seniele ‘Freak-volwassenen’, waar de oppasser( lees :psychiater ) vanochtend duidelijk niet op zijn werk is verschenen.’‘ In het interview met The New York Times ontkent Corker dat hij zich heeft teruggetrokken omdat Trump hem niet steunde. ,,Dat besluit had ik al genomen. Het was juist de ‘Freak-president’ die mij vroeg om door te gaan, die vuile bejaarde ,seniele ‘Realty-Riool- Show-Leugenaar’.” Maar had twitter niet aangekondigd om Haat-zaai twitter accounts te verwijderen(Video)? Waarom is die van Trump dan nog niet verwijderd?