( door Delo en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Is Franco en zijn gehate moorddadige Guardia Civil weer terug in Catalonië(Video).
Geweld en aanranding plegen is zwaar strafbaar gesteld in de EU, behalve als de fascistische en corrupte laffe politie in een dag 1000 mensen het ziekenhuis in slaat en vrouwen aanrand omdat zij willen stemmen. Dan heet het opeens proportioneel volgens de corrupte en gewelddadige ‘EU-Elite-Monsters’ (geen Holleeders of Motorclubs (Video) ).

Een paar dagen geleden keurde de ‘VVD-Godfather Rutte’ namens de regering (en dus ook de PvdA-hoertjes) het beestachtige (seksueel) geweld tegen de Catalanen van de ‘Incest-Moorddadige Guardia Civil’ al goed(Video)  en wie volgde de ‘VVD-Psychopaat’.U raadt het al de zoon van Koning Olifant Carlos VII de alles neuker de Super Niksnut& ‘Royaal-Parasiet-King Felipe VI’(Video) en ‘MH17-Huil Komediant -Timmermans’: De Bolle, kleine Fransje Timmermans houdt pleidooi (deze keer jankte hij niet eens) voor proportioneel geweld, oude vrouwtjes kreupel slaan is volgens PVDA pisnicht Timmermans onder het mom van de Wet en Recht Staat gerechtvaardigd.

Waarom stonden Van Baalen en Verhofstadt niet op La Rambla om de Catalanen te steunen, maar wel op Maidan(Video).

Opmerking: Wordt wakker en zie deze week de Stem van de Straat /SaltoTV: Satudarah & No Surrender & ‘Zorg-Maffia Ratten in pak’& VVD-misdaadgroep(Video).