(van onze PvdA Untergang redactie i.s.m. onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Valse en schaamteloze Hennis en laffe ‘Doofpot-Generaal Middendorp’ kende vernietigende conclusies OVV-rapport al lang(Video).

Liegende Klijnsma:Bij mijn Voedsel pakketen voor de soldaten en arme sloebers geen ‘Martijn van Dam- Giftige eieren’.
Gisteren moest de VVD Minister ‘Yab Yum Hennis’ en haar rechterhand in crime ‘Doofpot-Generaal Middendorp’ aftreden omdat middels het OVV rapport de waarheid aan het licht was gekomen dat zij en haar hele corrupte ambtelijke en Defensie Top er bij Defensie een grote levensgevaarlijke corrupte ‘VVD-Kanonnenvoer- bende’ van hadden gemaakt de afgelopen 5 jaar. Haar soldaten moesten zelf schoenen en andere materialen kopen en kregen ondeugdelijke munitie en gezondheidzorg en worden zwaar onderbetaald. Ongeveer het zelfde wat de gedwongen afgetreden corrupte altijd liegende VVD Ministers ‘Bral-Opstelten’, ‘Mega-Fraudeur Van der Steur’(Video) en ‘Drugs-Witwas-staatssecretaris’ Griezel Teeven’ bij Justitie hadden gedaan. De VVD ‘Godfather Rutte’ heeft in spoedoverleg met zijn ‘Inlegvel- Asscher’ ‘Kapo Klijnsma’ benoemt als tijdelijk vervanger van Hennis, maar die werd al binnen een paar uurtjes vervangen door de VVD Mensenhandelaar “Two Face Dijkhoff”. Men vreesde dat Klijnsma net als Hennis vervolgd gaat worden voor dood door schuld.

‘Kapo-Klijnsma’ heeft mogelijk duizenden doden op haar geweten(Video)  (1000 x dood door schuld) en daar kan Hennis een puntje aan zuigen.
Asscher:” Onze Jetta Klijnsma heeft met haar (onmenselijke )Participatie wet bewezen uitermate geschikt te zijn als tijdelijke Minister van Defensie voordat zij vertrekt (middels het beruchte PvdA Banencarrousel ) naar Assen als de Commissaris van de Koning (Video) om de Drentenaren te gaan ‘helpen’ (de Hel in).
Jetta is 24/7 ‘Invalide-mobiel’ en in die zin heeft zij dus veel ervaringen voor de mobiele eenheden van Defensie. Met de (onmenselijke) Participatie-wet heeft zij bewezen een bikkelharde Generaal te zijn met de rang van Kapo die over lijken gaat en kan liegen en bedriegen als geen ander. Daarnaast heeft zij de meeste ervaring van onze ‘Pluk de armen, zieken en bejaarden regering regiem’ met armoede, die ook heerst voor het Kanonnenvoer bij Defensie. Zij heeft de werklozen en arme bejaarden als Kanonnenvoer op (gedwongen) ‘buitenlandse’ missie haar ‘Giftige -Voedselbanken'(Video)  en Kringloop winkels (Met Jetta de place to bee voor de Soldaten voor hun Outfit) in gejaagd en daarmee bewezen de meest geschikte persoon te zijn om de nieuwe tijdelijks extreem mobiele (gewetenloze) )Minister van Defensie te zijn die een begin maakt om Defensie weer gezond te maken door alle soldaten te voeden in de Voedselbanken ”.
 ‘Kapo-Klijsma’ was zeer vereerd met deze benoeming en had inmiddels als een raket een nieuwe outfit aangeschaft op kosten van de belasting betalers als de nieuwe Minister van Defensie Kanonnenvoer en dat al trots aan iedereen laten zien in haar ‘Giftige-Voedselbanken'(Video) . Voor Hennis zal het nog lastig worden om een Nieuwe ‘Naai en Graai baan’ te vinden waar zij nu met liegen en bedriegen haar zakken kan vullen, gezien het feit dat Yab Yum al jaren is gesloten.