( van onze’ VVD- Klasse-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIRWordt Minister Hennis en de Defensie Top door Justitie van de VVD Minister ‘Stef-Aasgier-Blok’ vervolgd voor tenminste 3 x Dood door schuld.
Verdwijnt louche Wapenhandelaar Hennis en haar corrupte Defensie Top in de cel? Wat denkt u zelf. VVD Minister ‘Yab Yum-Hennis’ (Defensie Wapenhandel ) heeft het vernietigende rapport van de Onderzoeksraad voor de Veiligheid (OVV) over het dood door schuld met niet deugdelijk ‘US-mortiergranaat’ in Mali al op 26 juni onder ogen gekregen, maar bood pas gisteren vals haar excuses(Video) aan de nabestaanden.

Voor Wapenhandel regeert Kabinet Rutte wel over zijn Graf en verlengt militaire ‘Moord&Rape en Roof missies’(Video). Military Pride — Here’s What You’re So Proud Of(Video).

Hennis schuldig aan 3x dood door schuld, maar wil lachend blijven als Minister van Defensie. Rutte staat achter haar(Video).
Desondanks besloot ze pas vorige week na officiële publicatie van het ‘Dood door schuld rapport’ maatregelen te nemen en liet het domme en corrupte laffe deel CDA, D66, PvdA, GroenLinks en CU van de Tweede Kamer recentelijk nog een missie naar het buiteland goedkeuren. Maar nu staan alle buitenlandse ‘Olie-missies’ voor de NATO en ‘Mad Dog Trump‘ opeens op pauze totdat alle veiligheidsprocedures zijn doorgelicht. Één en ander bleek gisteren tijdens een gesprek tussen de OVV en de Tweede Kamer.De Onderzoeksraad voor Veiligheid gaat niet over de schuldvraag want dat zou feitelijk Justitie moeten zijn, zei vicevoorzitter Erwin Muller. „De totale corrupte ambtelijke en corrupte politieke top van Defensie met valse en laffe Generaal Tom Middendorp hebben verantwoordelijkheid voor wat er is gebeurd”, zei hij desondanks.

Nieuwe dreun Hennis. Commando’s doen aangifte tegen Defensie om dodelijk ‘incident'(weer dood door schuld) (Video).

Ondeugdelijke JSF ‘Mega-Order’ juicht ‘Yab Yum Hennis’ en de ‘NSB-Telegraaf’, maar zwijgen over de bodemloze miljarden put(video).
De OVV liet zich ook in verhulde termen uit over het onderzoek dat Defensie van de laffe ‘Doofpot-Generaal Middendorp die ook pas enkele dagen geleden langs ging bij de nabestaanden om vals zijn medeleven te betuigen, zelf na de ‘Dood door schuld-mortier’ zaak heeft uitgevoerd. Dat ‘Nep en Fop onderzoek’ van de lafaard  en corrupte Middendorp wijkt op veel punten af van het OVV-onderzoek en riekt zonder meer naar de zoveelste ‘VVD-Pedo-Demmink –Doofpot’. CDA-Kamerlid Knops wil weten waar de verschillen zitten en wil het Hennis ‘Doofpot-defensieonderzoek’ openbaar hebben voor het Kamerdebat gebral van vandaag. Dan moet de valse ‘Yab Yum Hennis’ zich weer eens met liegen en bedriegen verdedigingen voor de keten van opzettelijke fouten waardoor twee militairen om het leven kwamen en een zwaargewond raakte door afgekeurde US mortieren. Over de dood door schuld van de commando is niet gesproken, maar het moet wel heel raar lopen als die duistere zaak van ook al dood door schuld niet in het komende Kamer debat ook aan bod komt. Wat zeer opmerkelijk is dat wij tot nu toe nog niet de PvdA ‘EU-Graaier -Timmermans’ vals als het maar kan huilend in actie(Video) hebben gezien voor de 3 slachtoffers van Hennis en haar PvdA ‘Eunuch Koenders’(Video) door o.a de ondeugdelijke US afgekeurde munitie en levensgevaarlijke oefen ruimtes voor de slaafse commando’s .