(van onze’ VVD- Klasse-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Hennis schuldig aan 2x dood door schuld, maar wil lachend blijven als Minister van Defensie. Rutte staat achter haar(Video).
Een kinderhand is gauw gevuld moeten ze weer eens hebben gedacht bij de criminele VVD-Top en een ‘Yab Yum Hoer’ als Hennis doet alles vals glimlachend voor de poen. Het motto van de VVD-misdaadgroep(Video) is immers: Pecunia non olet (‘Geld stinkt niet’) .Een paar dagen na het vernietigende oordeel van de Onderzoeksraad voor de Veiligheid heeft de VVD Minister Gangsterin ‘Yab Yum Hennis’ (DefensieWapenhandel ) afgelopen weekend na jaren alsnog persoonlijk contact gelegd met de nabestaanden van de Dood door schuld mortier zaak in Mali. Tijdens het jaren te late telefoongesprek heeft Hennis nu opeens vals spijt betuigd en is afgesproken elkaar later te ontmoeten. Bij voorkeur na het Kamer ‘Bral-debat’ redt Hennis met liegen en bedriegen en tot na de formatie’ Shell-Rutte3’, want dan kraait er gaan Haan meer naar.

Veteranen steunen commando’s die aangifte doen: ‘We werken al jaren met slecht materiaal’

Schaamteloze Valse spijtbetuigingen van Hennis voor de bühne en eigen hachje en vooral om te voorkomen dat de nabestaanden ook net als de commando’s  aangifte gaan doen tegen Hennis (Video). Het was ook een goed gesprek”, bralt domme vader Kees Roggeveld uit Hoogkerk (Groningen), die zijn 24-jarige zoon Kevin verloor als Kanonnenvoer. Hij wil liever niet zeggen wat er is besproken is en dat is logisch, want wie is nou zo dom om ook maar enig geloof te hechten aan deze valse spijt betuigingen van Hennis nu haar criminele politieke hachje op het spel staat. „Dat is toch iets tussen haar en ons, vinden we.” , bralt de vader trots met een ‘witte Prins Bernhard Anjer‘( cadeau gehad van Hennis)  in zijn revers alsof hij nu deelgenoot is aan een Staatsgeheim hoe redden wij Hennis haar hachje over de rug van zijn zinloos gedode zoon door een oude niet deugdelijke Mortieren gekocht van de ‘US-Elite –Wapenhandelaren, de Bazen van Hennis.