(door onze ‘Crazy-War Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR– Rapport Onderzoeksraad komt hard aan bij nabestaanden, maar niet bij de VVD ‘Minister -Yab Yum Hennis‘ van Defensie.De conclusies van het rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid komen hard aan bij de nabestaanden. “Als je nu hoort met wat voor materiaal deze jongens door Hennis op pad zijn gestuurd, dan is dat onverteerbaar.”

Soldaten zijn voor Hennis, Kamp, Koenders en Tom Middendorp Kanonnenvoer.
Defensie ( lees:Wapenhandel van ‘Yab Yum Hennis’) is ‘ernstig tekortgeschoten’ in de zorg voor de veiligheid van uitgezonden Nederlandse lagere militairen, al dan niet met de ‘Nazi-Prins Bernhard anjer’ in het revers. Zowel op het gebied van de veiligheid van de mortiergranaten als goede militaire gezondheidszorg ontbraken voor het Kanonnenvoer. De Onderzoeksraad oordeelt vernietigend over het optreden van Defensie en Hennis en haar voorgangster de corrupte ‘VVD-Minister–Korting-Kamp’(Video) en de ‘PvdA-Riool-Show-Minister- ‘Eunuch Koenders’ . Henry en Kevin zijn de twee militairen die zijn omgekomen door dood door schuld. Voor de nabestaanden is het verlies onverteerbaar.Greetje Groenbroek verloor haar zoon Henry. De conclusies van het onderzoek komen hard aan.
“Je voelt je lamgeslagen. Op een gegeven moment hoorde ik dat er nog wat ‘kanttekeningen’ bij het conceptrapport werden geplaatst door Hennis en Koenders. Toen dacht ik al: wat moet er dan wel niet in het definitieve rapport staan dat er zoveel commentaar is. En vanaf dat moment had ik er al een een heel slecht gevoel bij, en dat werd vandaag bevestigd.” Volgens Greetje is het duidelijk dat het geen kwestie is van een bedrijfsongeval, maar een poging tot Doofpot was. “In mijn ogen is het dood door schuld gepleegd door Kamp, Hennis en Koenders. Die onmensen hebben rapporten naast zich neergelegd. Op het moment dat je dat doet en mensen overlijden, dan ben je verantwoordelijk voor de dood van onze kinderen”, aldus Groenbroek. Ook voor Kees Roggeveld is het een hard gelach. Zijn zoon Kevin kwam om. “In januari kregen we nog te horen dat het een mortier was, en nu blijkt dat het onbetrouwbaar materiaal is geweest. De ‘VVD-smeerpoets’ Hennis heeft altijd  gelogen over de rug van mijn zinloos gestorven zoon.  Dat de jongens als Kanonnenvoer bewust met dit ondeugdelijke materiaal op pad zijn gestuurd is niet te bevatten.”  Volgens Geertje is er een verschil tussen sterven ‘in het harnas’ of op deze manier. “Je weet dat je in de strijd kunt sneuvelen, maar dit is onverteerbaar. Er moeten koppen rollen. Dit mag nooit meer gebeuren. De onmensen Kamp, Koenders en Hennis die verantwoordelijk zijn voor de dood van onze kinderen moeten hun conclusies trekken. “Minister van Defensie( lees:Wapenhandel) ‘Yab Yum-Hennis’ benadrukt nauwelijks haar lachen onderdrukkend bij o.a. Eenvandaag en haar Staat-NOS dat ze politiek verantwoordelijk is en dat zij nu eenmaal veel aandacht nodig heeft voor haar ‘Yab Yum-laarzen’ en haar bazen het corrupte Pentagon(Video)  van ‘Mad Dog Trump(=Grootse Wapenhandelaar van de Wereld). “Maar ik weet niet of aftreden iets oplost voor mij,hihihihihihhih “, bralt ze in een onmenselijke reactie op het rapport, dat de Kliek van Rutte en Asscher eerst in de oneindig diepe ‘VVD–Pedo-Demmink-Doofpot wilde laten verdwijnen.

‘Mega JSF-Order’ juicht ‘Yab Yum Hennis’ en de ‘NSB-Telegraaf’, maar zwijgen over de bodemloze miljarden put(Video).

Greetje denkt nog veel aan haar zoon. “Het gemist is er elke dag. Het is verschrikkelijk en het gemis wordt elke dag groter. Wij als ouders hebben levenslang. En wat ik heel erg vind is dat mijn kleindochter nooit zijn vader leert kennen. En als zij zegt: we gaan naar papa, dan gaan we naar de begraafplaats. En dat is heel zuur dat de misdadigers Hennis, Kamp en Koenders gewoon kunnen blijven zitten waar ze zitten , terwijl zij thuis horen in de cel en/of een Tbs-inrichting.