(van onze ‘VVD–Klasse- Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Het corrupte en altijd liegende hoofdbestuur  van de VVD-misdaadgroep wil dat Christianne van der Wal de afgetreden Mega-Fraudeur & ‘Lijkenverbrander Henry Keizer’ opvolgt als liegende Voorzitter van de partij. De Harderwijkse wethouder van asociale Zaken is maandag voorgedragen o.a. omdat zij op ieder foto altijd Nep en fop staat te lachen op iedere foto. Daarnaast  is vooral gekozen omdat zij een waar schrik bewind voert in Harderwijk tegen de werklozen die extreem angstig voor haar zijn. En angstcultuur daar is de VVD ‘Godfather Rutte‘ en zijn  ‘KGB-Boss Zijlstra’ gek op voor de partijleden. Van der Wal zit sinds begin 2016 in het hoofdbestuur en was verantwoordelijk voor het opleiden van al die liegende en zuipende en cocaïne snuivende angstige politici en bestuurders. De onmenselijke veertiger voert de VVD-misdaadgroep aan in Harderwijk bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Dat blijft ze doen, want ze kan liegen als de beste. Het voorzitterschap van de VVD is geen vet betaalde baan, zoals bijv. bij de ‘PvdA-hoertjes’ met de ‘Showbizz-arbeider Spekman’ (is ook altijd dronken), maar een vrijwilligersfunctie.Van der Wal kreeg het vertrouwen van het corrupte hoofdbestuur door niet zelf met allerlei plannen te komen, maar lokale VVD’ers daarvoor de ruimte te willen bieden, liegt het bestuur. Dat verwacht ook dat ze zorgt dat de misdaadgroep in de partij nieuwe Pluk de armen en zieken kaal ideeën opborrelen en het debat opbloeit. Oud VVD Voorzitter en ex ‘Graai en Naai Burgemeester Onno Hoes ‘en zijn schandknapen staan ook achter deze keuze.

Godfather Rutte’ van VVD-misdaadgroep wil corrupte partij-juristen uitbreiden om alle bendeleden uit de cel te houden.

Afdelingen en andere netwerken in de VVD-misdaadgroep kunnen de komende tijd tegenkandidaten aandragen(kuch). De leden kiezen vervolgens wie van hen de partij moet gaan leiden. Oud-wethouder Bert Homan, die het in het verleden al eens opnam tegen Keizer, wil opnieuw een gooi doen. Sinds vier jaar woont hij in Assen en runt hij een ‘Nep en Fop coachingsbureau’ voor corrupte politici en bestuurders. Zijn bureautje is gespecialiseerd in keihard liegen en bedriegen. Het zou ons niet verbazen als dat bureautje net zo zou eindigen als dat Fraudebureautje van de ex Top-VVD-er “Miss Law en Order tegen de Kleine man” Rite Verdonk. Ook ondernemer ‘Bankier-Gangster Bram Cool’, die de partij onder meer wil ‘vergroenen’, wil zich in de strijd mengen. Hij werkte graaide enkele jaren bij een Londense Misdaadbank op de afdeling bedrijfsovername aasgieren. De altijd liegende ‘Griezel-Teeven'( zit volgens Peter R. de Vries aan de Coke) en eveneens altijd liegende Banen Koning&‘Mega- Fraudeur Hermans’ hebben zich ook kandidaat gesteld als Duo Voorzitters. Maar dat feit heeft het Hoofdbestuur in samenwerking met hun Staats-NOS direct in de ‘VVD-Demmink-Doofpot’ gestopt.

‘VVD-Mega-Fraudes’ in de ‘VVD-Justitie–Pedo-Demmink-Doofpot’.
De VVD-misdaadgroep moest op zoek naar een nieuwe voorzitter na onthullingen dat de ‘Mega-Fraudeur Keizer 30 miljoen had gejat ’ Aanvankelijk toen het uitkwam bleef Rutte van de daken schreeuwen dat hij achter zijn ‘gabber in VVD crime’ Keizer bleef staan en liet hem toen vallen als een baksteen. Het Openbaar Ministerie is er nog niet uit of het een gerechtelijk onderzoek naar die ‘Mega- Fraude’ dat is logisch, want die worden geleid door een ‘VVD Minister Stef-aasgier- Blok‘ en ‘Staatssecretaris -Mensenhandelaar “Two Face” Dijkstra’ . ‘Godfather Rutte’ van VVD-misdaadgroep wil corrupte partij-juristen uitbreiden om alle bendeleden uit de cel te houden.