(van onze Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Linda de Mol verkracht Holland met hysterisch ‘Gekken-gelach’(Video).
Zaterdagavond RTL 4 uit de ‘Maffia Boss John de Mol'(Video) ‘Hersen-verpulveraars -Showbiz-fabrieken’: Twee vol gepakte tribunes met ‘Oranje-vlaggen'(Video) zwaaiende,zingende en hossende mensen met een ‘idioten-blik’ in de ogen.Voor elke tribune stonden (aan de coke verslaafde) 4 BN’ers achter een desk. In het midden een desk waar de spelleider stond een vreemd wezen (=Linda de Mol).Het blonde Waterhoofdje stond in geen verhouding met het uitgepuilde lichaam en het mondje was schaapachtig en stond ook in een soort ‘Gekken-lach’ stand.

Dom TV-kijkend Nederland is aardig op leeftijd. Kijkers naar Ned. 1 zijn gemiddeld 55 jaar, die van Ned. 2, 60 jaar en jongerenzender Ned. 3 trekt kijkers van gemiddeld 47 jaar oud.
NPO-kijkcijferexpert René van Dammen zocht het uit voor mediavakblad Broadcast Magazine. Ook de commerciële riool zenders worden vooral door demente en/of domme ‘ouderen’ bekeken die wel veelvuldig tijdens het staren in slaap vallen of een natuurlijk dood sterven. Het is voornamelijk de Laagste kaal geplukte Klasse die van ellende  dagelijks nog staart naar de commerciële riool zenders.Terwijl de kritiek op RTL4 en zijn corrupte programmadirecteur Erland Galjaard en zijn ‘Junkie-echtgenoot Wendy’& Sidekick ‘Nagellak Joep van ’t Hek’(Video) aanzwelt, zwijgt de ‘Riool-directie’ van de commerciële ‘BN-Hoeren-zender’, die arrogantie wordt verweten en niet vernieuwend genoeg zou zijn, in alle talen. De bejaarde kijkcijfers staan onder druk en daar vechten de open-riolen SBS en RLT zich dood voor. Vooral op doordeweekse dagen voelt RTL-Riool de hete adem van concurrent Maffiaboss John de Mol /SBS6(Video) met “Waar is de LUL van Johnny”(Video) in de nek ( zie vanavond Stem van de Straat/Salto 1 waar de Lul van Johnny is) .

Zelf verklaarde Pulp-Tv-expert Bert van der Veer al tijden werkloos roemt wanhopig zijn ‘Maffia Boss John de Mol’.
„Hoog tijd dat Galjaard een fatsoenlijk ouderwets leugen interview geeft en zich uitspreekt over alle verwijten”, bralt ranzige ‘Tv-Hoer-regisseur’ en ‘Riool-programmamaker’ bejaarde Bert van der Veer.Zelf verklaarde Pulp-Tv-expert Bert van der Veer al tijden werkloos roemt wanhopig zijn ‘Maffia Boss John de Mol’.

Rutte mag stoer doen tegen Erdogan bij zijn RTL Late Night “Zwarte Piet” Tan(Video).

Jongeren negeren massaal Corrupte NPO van PvdA ‘Banencaroussel- Boss Martijn van Dam’!
De bejaarde Voetbalanalist Johan Derksen die 4 man nodig heeft om in zijn oor te fluisteren tijdens de uitzending om een afgezaagd mopje te te kunnen brallen zegt dat hij is uitgekeken op de ‘Riool programma’s’ van RTL en SBS met eeuwige en altijd de zelfde domme gladde Alen types die hun eigen moeder verkopen(Video) als “Zwarte Piet” Humberto Tan en die vreselijke bejaarde ‘Insluip -Geilneef Peter R. de Vries’(Video) die dagelijks vet betaald met zijn kinderlijke leugens de Held uithangt bij ‘RTL-Riool-Boulevard’  en al die andere Jankende BN-Hoeren waar hij zelf ook toe behoord.

Politieman Brinkman cel in voor Peter R de Vries. Steve Brown veroorzaakt Paniek bij ‘RTL-Witwas–Boulevard’(Video).

Wanhopige Floortje Dessing prijst de Lul van Johnny de Mol de Hemel in en kan altijd nog de Hoer spelen.
Indien de Kijker naar een vernieuwend en baanbrekend en satirisch maatschappij kritisch tv programma wil kijken is dat de Stem van de Straat (3 x in de week bij Salto1 ). Het Tv-programma waar de Gevestigde Orde (lees: Heersende Klasse) , de Elite-Gangster, de Staats NPO en hun ‘bral-omroepen’ met de subsidie Miljonairs ‘Golddinger-Jenik’,  ‘Ja-knikker-Pauw’ en ‘Schandkaap- Nieuwkerk’ van John de Mol en de ‘Media- Maffia’ van John de Mol en zijn hun BN-hoeren het voor in de broek doen. Overigens kunnen SBS en RTL doen wat ze willen hun bejaarde kijkers sterven gewoon van zelf uit net als de bejaarde lezers van de op één haar na failliete ‘Gevestigde Orde-kranten’ als de ‘NSB-Telegraaf’ en de ‘GOODMENSEN-Volkskrant’ . Wanhopige Floortje Dessing prijst de Lul Johnny de Mol de Hemel in en kan altijd nog de Hoer spelen.