(door de op één haar na Failliete oude NSB-mannen Vod De Telegraaf  en bewerkt door onze waarheid-commissie)

AMSTERDAM-NOIR-We Are All Being Played by the ‘Elite-Gangsters’.
De Nederlandse meedogenloze en corrupte Elite streeft naar een sterke Verenigde Naties (VN) in een Wereld die veilig en duurzaam is voor de ‘Ultra- Rijken-Gangsters’ en de ‘Elite-Gangsters’. Als tijdelijk ‘Muizen-lid’ van de ‘US-Elite’ in de Veiligheidsraad van de VN zal de Nederlandse Elite zich daar volgend jaar speciaal voor gaan inzetten (kuch).Dat bralde premier VVD ‘Godfather Rutte ‘woensdag in New York in zijn bral-speech tijdens de Algemene Vergadering van de VN na de ‘Hitler-Genocide-donder bral-speech’ van ‘Mad Dog Trump’(Video). Hij noemt het één van de belangrijkste internationale bijeenkomsten van het jaar „waar iedereen van de corrupte Elite aan tafel zit en dus ook onze ‘Vluchtelingen-Riool-Showbizz- experts’ ‘Johnny de Moran’ en mijn ‘VIP-Reis & Taxfree ‘Queen Maxima’ ”.

Sterke VN essentieel voor de Elite ’ Waar is de Lul van Johnny de Mol? Met ‘Riool-Showbizz-PvdA-Koenders’ naar de VN(Video).
De meedogenloze  ‘VVD-Godfather’ vindt een sterke VN essentieel voor het Groot Kapitaal. Om de corruptie organisatie slagvaardig te houden, pleit hij voor hervormingen en aanpassingen waar VN-topman Antonio Guterres zich hard voor maakt. De Nederlandse Elite hamert op een betere samenwerking tussen de corrupte VN-agentschappen en om Koenders aan het hoofd te stellen met een ‘Graai-baantje’ van maakt niet uit welk agentschap.

The US-Elite has Killed more than 30 million Poor People. Rutte mooi resultaat.
Wat veiligheid voor de Elite betreft, beschouwt Rutte preventie als het sleutelwoord en denkt net als zijn PvdA ‘Eunuch Koender’ dat Johnny de Mol en Maxima daar een belangrijke duistere rol in kunnen spelen door de TV-Tokkies en de ‘Oranje Boven-Tokkies’(Video) te blijven hersenspoelen. Hij wil graag missies die bijvoorbeeld een conflict dat Trump en zijn NATO weer is begonnen al in de kiem smoren (kuch). Hij vindt ook verdere samenwerking nodig in de strijd tegen de ‘Islam- Baardmannen- terrorisme’, maar zwijgt over alle terroristische oorlogen die de ‘Mad Dog Trump’ voert voor de Elite van “The Shadow World” en dat is te begrijpen want dat zijn zijn echte Bazen.

’Ultieme agenda om de armen en zieken kaal te plukken en weg te bombarderen’(Video).

Duurzaamheid ziet de premier ‘VVD-Godfather’ als de „ultieme agenda” om geweld en conflicten te voorkomen. Johnny begon als enige in de zaal keihard te klappen voor zijn Mark en werd daarna door de beveiligers afgevoerd. Rutte wil dat de internationaal overeengekomen Duurzame Ontwikkelingsdoelen, zoals een einde aan armoede en honger, worden uitgevoerd. Het helpt bij de bestrijding van aanleidingen en diepere oorzaken van instabiliteit en conflicten. En dat is bizarre want hij heeft de afgelopen vier jaar 50 miljard bespaard geroofd van de zieken ,bejaarden, armen en de Laagste en Midden Klasse in Nederland en recentelijk weer van de gehandicapte mensen in de Wajong uitkering. En tegelijkertijd zijn Taxfree ‘Graai- King Willem’ en ‘Queen -Exotica Maxima’ een vette verhoging van hun miljoenen ‘Taxfree -uitkeringen'(Video).  Eerder  woensdag had Rutte op zijn ‘dr. Goebbels- Facebook’ al(niet) uitgelegd waarom hij naar de VN met Koenders,Maxima,Johnny de Mol en in zijn koffer de PvdA ‘Hysterica -Ploumen‘ is gereisd, hoewel in Nederland de ‘Pluk de armen en zieken kaal begroting’ voor 2018 is gepresenteerd en er wordt onderhandeld over een nieuwe ‘Royal-Shell-Zalm-Motorblokregering regiem Rutte3. „Toch vind ik, Maxima en Johnny de Mol het belangrijk hier te zijn, want er is veel gaande in de wereld. Hier kan ik het Nederlandse Riool-Showbizz’ geluid van ‘Maffiabos John de Mol'(Video) laten horen en namens Nederlandse Elite spreken met andere corrupte regeringsleiders.”

Rutte:Bijzonder moment dat wij zijn beloond als schoothondje van de ‘US-Elite’ en ‘Mad dog Trump ’.
Rutte ziet het ook als bijzonder moment door de tijdelijke zetel van de Veiligheidsraad. Die raad is belast met het handhaven van de internationale vrede en veiligheid voor in hoofdzaak de Elite en het Groot Kapitaal dat verantwoordelijk is dat ieder jaar zes miljoen kinderen sterven van de honger(Video) in de Wereld . Als één van de tien tijdelijke leden kan Nederland meebeslissen over onder andere VN-missies en het beschermen van mensen de Elite en het Groot Kapiaal in ‘Olie-conflictgebieden’, benadrukt de premier VVD-Godfather, die het wel betreurde dat zijn Staats-adviseur billenmaatje ‘Junkie-Gordon’ niet was meegekomen.