(van onze hysterische ‘dr. Goebbels huil- propaganda’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Publiciteit’s Stunt? Terwijl ‘Queen Exotica Maxima’ in Mexico aan het Shoppen is doet haar Pinautomaat Taxfree ‘Graai-King Willem’ aan ‘Thuiszorg a 2500,- euro per uur voor de zieke ‘Islam-Fraude-King Van der der Laan’. Waarom is de aan terminaal kanker lijdende PvdA Burgemeester van der Laan nog niet in de ziektewet en thuis bij familie en vrienden met professionele verpleging van thuiszorg? Hij is zeker geen Zorgmijder. Wat is dat voor een zieke ‘Royal-Publiciteit’s-stunt’? Waarom wordt er zo gezeuld  op straat door King Willem met die zieke man(Video)?

Taxfree-King Willem’ en zijn ‘PvdA-Zot Plasterk’op Curaçao als peperdure ‘Nep en Fop-Hulpverleners’.(Video).
Teken aan de wand: De MSM en de onmenselijke ‘VVD-Godfather Rutte prijzen’ (en de BTW op de prijzen van het voedsel ook de hoogte in) de terminale Van der Laan nu hij stopt de Hemel in. De ‘BN-Hoeren’ pikken ook weer een graantje sensatie publiciteit mee in het op één haar na failliete oude’ NSB-mannen-Vod’ De Telegraaf en delen massaal de brief PvdA Burgemeester Eberhard van der Laan. De ‘BN-Hoeren-Aasgieren’ van in hoofdzaak ‘Maffiaboss John de Mol’ en ‘Riool-Showbizz-King Joop van den Ende zijn nog aan het bijkomen van hun laatste hysterische,valse Huilactie” Dom Nederland helpt Sint-Maarten(niet)” (Video) of ze doen al weer enthousiast mee aan de volgende massa ‘Huil-Tokkie-Hysterie’ Van der Laan. Ze kunnen niet wachten tot Van der Laan dood is en zij in het zicht van de ‘Riool-Camera’s’ in de begrafenis stoet met Rutte voorop vals kunnen gaan lopen janken.

Johnny de Mol heeft van Trump geëist dat hij vandaag in zijn VN ‘Mad Dog-speech’ ook Van der Laan huilend gaat eren als de beste Burgemeester van de Wereld  BN-Hoeren en de VVD-misdaadgroep van Rutte. Gênant: Koenders is al een paar keer aangesproken door VN gedelegeerde dat zij hem bewonderde dat hij zijn geestelijk gehandicapte zoontje van rond de 12 jaar Johnny de Moran heeft meegenomen naar de VN.  Sindsdien verstopt Koenders zich voor het merendeel op het toilet en loopt Johnny hem in de VN  luidkeels blèrend en huilend te zoeken. Het is de Staat-NOS verboden om het gênante moment uit te zenden dat de gelegeerde hem aanspraken, want dan wordt Koenders en NL het lachertje van de VN. En dat kan dat ook nog eens leiden tot een grote diplomatieke rel dat Koenders  daardoor zijn gedroomde ‘Taxfree- Graai-baan’ bij de VN misloopt en dan gaat hij echt janken…… Trouwens waar is de grootste beroepsjanker van allemaal de PvdA ‘EU-Graaier -Frans Timmermans’: