(van onze Internationale ‘Grazy- Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Nog ff en dan wordt het Westen nog uitsluitend geregeerd (leeg geplunderd) door de Pulp-Media-Maffia(Video) en  (steenrijke)criminele Gekken die Nobel Prijzen(Video) hebben gewonnen. De Maffioso en ‘Pedo-Silvio Berlusconi’ heeft om te laten zien dat hij terug is op het ‘Politieke-Elite-Gekken-toneel ‘zijn Mad Dog-ideeën voor de verkiezingen van volgend jaar ontvouwd: Wat Trump kan kan ik nog beter is zijn verkiezing’s slogan. De voormalig Italiaanse premier (81) en ‘Maffioso&Pedo’ presenteerde zich tijdens een bijeenkomst van ‘Neo-Neonazi -Forza Italia’ zondag als een gematigde Pro Europeaan(Groot Kapitaal) ,Trump en de Maffia. Hij bralde de ‘Neo-Nazipartij’ naar succes te willen leiden bij de stembusgang net als Mussolini, Hitler en Trump, vermoedelijk in maart 2018 en beloofde als Fopspeen net als de ‘Mad Dog Trump’ flinke belastingverlagingen en alle Islam gelovige het land uit als ‘’Neonazi- ‘Christelijke’-centrum-rechts’ aan de macht komt.„We voorspellen een grote overwinning voor ‘Maffia-Neonazi-centrum-rechts’ ”, bralde de oude Pedo met kwijl uit zijn mondhoeken. Hij moest met 3 man overeind worden gehouden, maar dat werd niet uitgezonden op zijn TV ‘Riool- Blote tieten-zenders’ .

Aanklager eist 6 jaar tegen Endemol Boss ‘Pedo Maffioso Berlusconi’ in ‘Pedo-Rape-zaak Ruby’.
Het Openbaar Ministerie heeft zes jaar cel geëist tegen oud-Maffia-premier ‘Pedo- Silvio Berlusconi’ wegens het bevorderen van prostitutie van minderjarigen en machtsmisbruik. Volgens de aanklager is er voldoende bewijs dat ‘Pedo- Berlusconi’ seks heeft gehad met Karima El Mahroug, alias Ruby toen zij nog minderjarig was.Maffioso Berlusconi, die in 2011 door tal van misdaden en rechtszaken waar een normaal mens levenslang voor krijgt uit de schijnwerpers verdween. In tegenstelling tot zijn bondgenoten toonde de bejaarde Maffioso ‘Bloed-geld-miljardair’, die er fit uitzag na 25 plasticchirurgie operaties, zich geen Euroscepticus. Hij wil niet minder maar meer Juncker- en ‘Goldman en Sachs Europa’ en pleitte voor een gemeenschappelijk defensie-, buitenland-, industrieel – en Taxfree fiscaal beleid voor de Ultra Rijken en de Maffia. „Ik denk niet dat we de euro kunnen verlaten.”

‘Pooier-Lady Nicole Minetti’ hield alleen van Berlusconi zijn ‘Bloed-poen’.
Berlusconi, die vorig jaar nieuwe oren, neus, haar, (kleine)penis, lippen, kont en hartklep kreeg( helaas geen hersens en geweten), kan geen regeringsfunctie meer vervullen omdat hij in 2013 o.a. is veroordeeld wegens belastingfraude en na miljoenen euro’s aan advocaten kosten het ouderwets omkopen van rechters en zelfs een wetswijziging (Gratie voor de Pedo) net niet is veroordeeld voor pedofilie omdat hij zich had vergrepen
( verkacht) aan een meisjes van 14 oud( bunga-bunga’-seksfeestjes ) . Hij hoopt dat het Europees Hof voor de Rechten van de Mens, dat zich in november over de zaak buigt, dat verbod opheft en dat hij of Trump dit jaar nog net als  ‘Ethnic cleansing-Prime Minister Aung San Suu Kyi’ & ‘War Mongul Obama’de Nobel prijs krijgt(Video).