(van onze niet gesubsidieerde (Video)dr. Goebbels redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De PVV is wat de ‘Kasteelheer Pechtold’ van de ‘Yuppie-Fascisten’(Video) betreft geen corrupte democratische partij, maar een ‘Tokkie–partij’ die zijn Zorgpremie niet kan betalen. Dat heeft de ‘D66-Kastheelheer’ zaterdag als een ‘Mad Dog- Kuisengrijper- Trump’ getwitterd(Video) in reactie op een interview van Geert Wilders in de op één haar na failliete oude ‘NSB-mannen-Vod’ De Telegraaf’.Volgens Wilders is de islam geen religie, maar een ideologie net als het Christedom en het Jodendom. Het liefst zou hij dan ook zien dat er op uitingen ervan een verbod komt wat natuurlijk in strijd is met het recht op Vrije meningsuiting zelfs van Godsdienstwaanzinnige als van de ‘CU- incest-Bijbelbelt’van Segers of de ‘Nep en Fop Christen van Buma’. De waanzinnige ‘Eurofiel Pechtold’ (Video), die wel vaker op inhoud met Wilders in de clinch ligt, reageert theatraal verveeld op de uitspraken van de PVV’er. „Gaap… en de PVV is wat mij betreft geen corrupte democratische partij die bijv. de uitslag van een Volks Referendum verkracht voor een Oekraïense ‘Maffiaboss Porosjenko'(Video) zoals wij, Gaap….. !”

‘D66-Yuppie-fascist Statenlid- Wageningen’ pleegt ‘Twitter-aanslag’ op Wilders(Video).
Wilders heeft wel vaker het verwijt gekregen dat zijn partij niet democratisch is van de corrupte ‘Kasteelheer Pechthold’, omdat behalve hijzelf niemand lid kan worden. Op zijn beurt uit de PVV-voorman regelmatig kritiek op de corrupte Tweede Kamer, die recentelijk weer met Duivelse hulp van Pechthold de Zorgpremie(Video)  verhoogde wat volgens hem een ’Nepparlement’ is. En dat laatste is gewoon waar en dat weet iedereen ook Pechthold.

Opmerking: A.s. maandag wordt Pechthold in de eerste Winter aflevering van de “Stem van de Straat-Amsterdam-Noir”-SaltoTV ontmaskert als een Hitsige Kruisen en tenen ruiker.Ook de hele uitgelekte Troonrede al in de uitzending.