(van onze Internationale Hulpverlening’s strijkstok redactie)

AMSTERDAM-NOIR-How the Red Cross Raised Half a Billion Dollars for Haiti ­and Built Six Homes.

Het is inmiddels een feit van algemeen bekendheid dat het geld dat bestemd is voor weder opbouw en/of hulp voor gebieden die getroffen zijn door natuurrampen of ‘Olie-Dollar oorlogen’ in de Derde Wereld voor met merendeel aan de strijkstok blijft hangen van de Ratten in pak(Video) in het binnen en buitenland.De zoveelste BN-Hoeren actie (Video), deze keer voor Sint-Maarten die startte met een Huiloptreden van de ‘PvdA Zot-Plasterk’ heeft ruim 13,3 miljoen euro opgeleverd. Deze eindstand werd iets na 23.00 uur op televisie bekend gemaakt tijdens de actiedag “Dom Nederland helpt Sint-Maarten(niet)”. De teller kwam uiteindelijk uit op 13.348.158 euro voor de Strijkstok. Hoeveel de ‘Maffia Boss John de Mol productiekosten’ hebben gekost van het walgelijke ‘TV-BN-Hoeren-opteren’ wordt geheim gehouden en zullen wij pas over jaren horen.

LOL: Koning Willem tevreden over ‘Showbizz-Hulpverlening’s’-‘Foto-Shoots’&’Oranje-Boven-Fake-NOS-reportageop Curaçao en St Maarten.
Het geld gaat naar ‘Strijkstok-Giro 5125’ van het Rode Kruis, dat het zogenaamd gebruikt om mensen op de getroffen eilanden van eerste levensbehoeften te voorzien en vandaar dat het merendeel nog niets te eten of drinken heeft. Veruit het zwaarst getroffen is Sint-Maarten en daar was de duurste ‘Showbizz-Hulpverlener’ van de Wereld ‘Taxfree Graai-King Willem’ persoonlijk met zijn ‘Oranje boven-privé Jet’ geweest om de goede man uit te hangen(Video). De ‘PvdA-Zot Plasterk’ was ook mee geweest om zijn krokodillen leren koffers te dragen. Op Saba en Sint-Eustatius is ook schade, maar aanzienlijk minder. Maar er was ook  een ‘Mega-Rutte3- Ramp’ in Nederland voor de 200 duizend Zorgmijders want de Zorgpremie gaat weer omhoog(Video), maar daar horen wij de ‘BN-Hoeren’ en het ‘Royaal-Rode Kruis’ niet over.

Valse Hoop: 5 Years After Haiti’s Earthquake, Where Did The $13.5 Billion Go?
Heel Holland helpt’ BN-Hoeren-Huilen-Show’. Die valse indruk wist de televisie-uitzending op NPO 1( 960 miljoen subsidie per jaar van Rutte&Co) van de PvdA ‘Banencaroussel- Martijn van Dam’ aka” de Giftige PvdA-Kip “ over de actiedag voor Sint-Maarten te wekken. En tussen de beelden van totale verwoesting door, gloorde ook weer wat valse hoop.

Rutte Stem VVD:Loco-burgemeester VVD-er Goudbeek steelt bij Rode Kruis als de raven.
In de live-uitzending, die werd gepresenteerd door de BN-Hoer Art Rooijakkers, waren de korte reportages vanaf het door de orkaan Irma verwoeste eiland zonder meer het meest indrukwekkende ‘Showbizz-element’. Dat 91 procent van de huizen is weggevaagd of zwaar beschadigd, wordt pas concreet als je mensen daadwerkelijk ziet bivakkeren op de puinhopen van hun bestaan. En leert de ‘Goeden -Doelen Maffia’ praktijk ons zullen de huizen de komende jaren zo blijven staan.

Veiligheidssituatie sterk verbeterd: ISIS claimt achter de Orkanen te zitten. Orkanen brengen extreme Armoede en Wanhoop naar buiten(Video)

Rode Kruis bekent CIA-kleur in de ‘EU-USA-Oekraïne’.
Als positieve ontwikkeling kwam uit de uitzending naar voren dat het aantal dodelijke slachtoffers redelijk beperkt is gebleven(kuch), terwijl de lijst met vermisten arme sloebers nog altijd slinkt. Ook de veiligheidssituatie is sterk verbeterd voor de Elite. De hulpverlening komt amper op gang en de bewoners (waarschijnlijk acteurs) van Sint-Maarten zetten in de valse beelden hun schouders er duidelijk onder, terwijl zij volop aan het drinken en eten zijn met Rode Kruis stickers op de flesjes met water.Dolle Rode Kruis pret!

Godfather Rutte’ overnacht inGlazen-Goeden Doelen Maffia- Huis’ en krijgt gratis Serious propaganda.
De immense schade die op Sint-Maarten is aangericht, heeft veel mensen aangegrepen. ,,Misschien ook wel omdat de slachtoffers die dit is overkomen Nederlands spreken”, bralde Rode Kruis-ambassadrice Irene Moors ( Moors zit a.s. maandag in de Stem van de Straat/SaltoTV(Video)). Zij was één van de vele BN-Hoeren in het telefoonpanel dat giften uit het hele land accepteerde. Onder hen ook de Klaplopper prins Pieter-Christiaan van de ‘Koninklijke Maffia Familie’, die zich als vicevoorzitter van het Nederlandse Rode Kruis verantwoordelijk bralde te voelen voor de juiste besteding aan de Strijkstok van het ontvangen geldbedrag.

‘Veel hulp is nodig’:psychiater Bram Bakker: “Goede Doelen Inzameling’s actie’s brengt het slechtste bij de inzamelaars naar boven”(Video).
De financiële steun tijdens de actie Nederland helpt Sint-Maarten kwam tijdens de ‘Nep en Fop- tv-uitzending’ uit alle domme geledingen. Van scholen tot gemeenten, van particulieren en bedrijven tot sportclubs. ‘Rode-Strijkstok-Kruis-directeur Gijs de Vries’, net terug van het eiland, deelde zijn verbijstering over de totale verwoesting: ,,Er zit echt geen blaadje meer aan de bomen, maar in mijn Hotel was alles First Class.” Hij onderstreepte nogmaals dat er ook echt heel veel hulp nodig is voor onze Strijkstok.

Tot Slot:Brown legt in de videoreportage hierna o.a. uit dat de ‘BN-Hoeren van ‘Maffiabos John de Mol’ die altijd worden ingehuurd om bij ‘Goede-Doelen-Strijkstok- actie’s’ vals te gaan staan janken hun eigen moeder verkopen: