(door de’ GOEDMENS – Oorlogs-Volkskrant’ en bewerkt door onze waarheid commissie)

AMSTERDAM-NOIR-Asscher bukt tot het het bittere einde voor Rutte, een inlegvel is voldoende.
Het demissionaire ‘Lieg en Bedrieg kabinet Rutte II’ met zijn PvdA ‘NSB loopjongen Asscher’ regeert over zijn graf heen en verlengt de bijdrage aan de vijf grote Nederlandse geldverslindende militaire  ‘Moordende en Rap-missies’. De GOEDMENS Volkskrant vindt het een geweldig goed plan. Het gaat overigens zo slecht met de Volkskrant dat zij hun Vod tot vervelens toe bijna dagelijks opdringerig gratis weggeven bij de ingang van iedere Supermarkt in Amsterdam. Is er geen wet die dat verbied? Voor verhoging van het ‘honger-salaris’ van de onderwijzers  gaf het ‘Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte&Asscher’ niet thuis. Hoeveel manschappen Kanonnenvoer en materieel er in 2018 precies naar Mali, Afghanistan, Irak, (Neonazi)-Litouwen en de Hoorn van Afrika worden gestuurd, wordt ‘op korte termijn’ bekend gemaakt(kuch). Wel staat vast dat de domme manschappen allemaal bij vertrek de ‘Witte-Prins Bernhard-Anjer’ moeten dragen en Leve onze Koning Taxfree ‘Graai-King Willem’(Video) moeten brullen. Dat is namelijk de Domoren test van het Ministerie van Defensie van de VVD Minister ‘Yab Yum Hennis’. Dit schrijven de demissionaire, schaamtelozen en gewetenloze  PvdA ministers ‘Eunuch Koenders'(Video) (Buitenlandse Corrupte Zaken), VVD Minister ‘Yab Yum Hennis’ (Defensie  Wapenhandel(Video) ), ‘Aasgier Blok’ (Veiligheid voor de Utra Rijken en Klasse Justitie) en de ‘PvdA- Hysterica Ploumen’ (Buitenlandse ‘Royal-Shell-Handel’ en Ontwikkelingssamenwerking voor de ‘Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’ en misdadige  multinationals) maandagochtend in een ‘Kul-brief’ aan de Tweede Kamer. De internationale veiligheidssituatie vereist dat Nederlandse Elite ook in 2018 verantwoordelijkheid neemt en actief bijdragen levert aan de internationale (militaire) inspanningen om instabiliteit het hoofd te bieden’, staat in de Kabinetsbrief ‘Roof-de Derde Wereld-leeg’.De ‘aanpak van de complexe conflicten en problemen in onder andere Syrië, Irak, Afghanistan en Mali vergen een langdurige inzet en geïntegreerde aanpak’Bla,bla, bla rookgordijn. Hetzelfde geldt voor de geruststellingsmissie in ‘Neonazi-Litouwen’ (tegen het ‘zorgwekkende optreden van Poetin (kuch)’) en de antipiraterij-missie nabij de Hoorn van Afrika, omdat wij hun wateren hebben leeg gevist.Premier ‘Godfather Rutte’ had gehoopt een besluit over de toekomst van de militaire missies te kunnen nemen met zijn nieuwe ‘Shell-Bankiers- Ministersploeg'(Video). Maar nu de onderhandelingen tussen VVD-misdaadgroep, de ‘Nep en Fop-CDA’, de ‘Yuppie-fascisten D66′ en ‘Incest-Bijbelbelt ChristenUnie’ voortduren, moet het demissionaire kabinet van VVD-misdaadgroep en zijn PvdA-hoertjes alsnog knopen doorhakken en voortduren, moet het demissionaire kabinet van VVD-misdaadgroep en zijn PvdA-hoertjes alsnog knopen doorhakken.

UN Report: Saudi Friends of Trump & King Willem killed 502 children in Yemen in past year(Video).

 

‘Militaire planning’ is een ander woord voor Wapenhandel en het het veilig stelen van de belangen van de Plunder Westerse Elite in de Derde Wereld.

Een besluit nog langer uitstellen is niet meer verantwoord vanwege de vereiste ‘militaire planning=Wapenhandel’, schrijft het ‘Lieg en Bedreig Kabinet Rutte’. Zo moeten militairen die worden uitgezonden gemiddeld vier maanden voor vertrek beginnen met trainen zodat zij niet gelijk oorlog ‘s misdaden plegen tegen de armen en hun kinderen verkrachten.De Nederlandse Elite wil bovendien zijn ‘reputatie als betrouwbare slaafse partner’ hoog houden door ‘Mad Dog Trump'(Video) duidelijkheid te verschaffen’ over de toekomstige inzet. Zowel Rutte als Koenders en Hennis moet in de maand september op diverse internationale fora Shadow World duidelijk maken hoeveel en hoe lang de Nederlandse Elite domme militairen inzet in diverse conflictgebieden.

 

Strijd gaat door voor de Elite waardoor de ‘Olie-Dollar-Vluchtelingenstroom’ ook door blijft gaan naar de EU in de Volksbuurten.

Zeker is dat de Nederlandse Elite in 2018 haar domme krijgsmacht en militaire middelen vooral weer zal inzetten in de ‘ring van instabiliteit rondom Europa’, schrijft het misdadige kabinet Rutte&Asscher en niet voor scholing, bejaarden zorg en bijv. lagere Zorgpremies, etc . Zo is de strijd tegen terreurgroep IS in Irak en Syrië ‘nog niet gestreden’ en dat is logisch want die wordt gesteund door de Bondgenoten Saoedi Arabië en indirect door ‘Mad dog Trump’ , geeft het kabinet toe. Ook al is ‘sinds 2014 70 duizend vierkante kilometer heroverd op IS’. De Nederlandse Irak-missie met 190 man zal nog hard nodig zijn om de strijd voort te zetten voor de ‘Mad Dog Trump’. De F16-piloten zijn in januari klaar met hun bijscholing, waardoor ook zij hoogstwaarschijnlijk weer ingezet worden in de strijd tegen IS in Irak en Syrië,zodat zij ook onschuldige families kunnen vermoorden .Op ‘korte termijn’ krijgt de Tweede Kamer zogenoemde artikel 100-brieven waarin per geld verslindende missie staat beschreven hoe de bijdrage wordt vormgegeven en welke financiële bedragen daarbij horen en die wordt uiteraard als zoete koek geslikt door een corrupte meerderheid van de Rechtse Populistische partijtjes CDA,D66,GroenLinks, CU en hun grote Roerganger de VVD misdaadgroep .