(door onze Corrupte uitbuit VVD-Misdaadgroep en hun PvdA-hoertjes redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Bedankt Rutte &Asscher: Werken tot je dood voor ‘Jan met de Pet’
Tienduizenden gepensioneerden binnen vakbond FNV komen in opstand tegen kortingen in het pensioenstelsel. Ze zetten FNV-voorzitter Han Busker onder druk om met geen enkele pensioenkorting (stelen met de pen en de wet in de hand) in te stemmen van de ‘PvdA- Pensioendief Klijnsma’ .

PvdA Showbizz-Invalide’ ‘Kapo Klijnsma’ doet misdadige miljarden greep in Pensioenpot.
Namens 27.000 leden van de kaal geplukte FNV Senioren is een brief gestuurd naar FNV-voorman Busker. Ze willen absoluut niet dat van het huidig pensioen individuele potjes worden gemaakt die naar de ‘EU-Elite’ verdwijnen zoals die’ PvdA- Pensioendief Klijnsma’ namens de ‘VVD- Godfather Rutte’ aan het doen is. „We zien met lede ogen aan hoe ons pensioen in rook opgaat en verdwijnt in de zakken van de EU-Elite en dat we moeten doorwerken tot we er dood bij neervallen”, schrijven ze in de brief. De actie krijgt inmiddels steun van 50 Plus. Die heeft de open brief op zijn website geplaatst. De partij van fractieleider Henk Krol is net als deze bezorgde gepensioneerden faliekant tegen een hervorming  beroving van het pensioenstelsel door de Ratten in pak(Video).

Duistere ‘Rat in pak- onderhandelingen‘ kosten altijd ‘Jan met de Pet ‘zijn zuur verdiende centjes.

Pieter Omtzigt over de geldschepping van de ‘ECB-Bankier-Gangsters’ en foetsie de pensioenen(Video).
De onderhandelingen over in Banana-Fraude-NL van Rutte&Co liggen al tijden stil. Er ligt een Pluk de pensioenen kaal conceptakkoord tussen de VVD-werkgevers van de ‘Labbekakken- King Hans de Boer’ , de laffe bonden en de ‘Royaal- corrupte- Kroonleden’ met perverse types als de Top VVD-ers ‘Rose-Pedo Ed Nijpels’ van de SER, maar de FNV weigert daarvoor te tekenen zolang niet precies duidelijk is wat de misdadige financiële gevolgen zijn voor de achterban van de vakbond.Busker stemt alleen in als niemand er in het nieuwe pensioensysteem op achteruit gaat. Op dit moment rekent de Pensioenfederatie, de brancheclub van pensioenfondsen, de gevolgen van de misdadige plannen door.

EU Graai en Naai-Waanzin’: 50 jaar met 9000 euro per maand met Pensioen.
De terecht bezorgde gepensioneerden van de FNV menen dat er helemaal geen wijziging van het pensioenstelsel nodig is. „Met grote nadruk merken wij op dat het huidige stelsel bewezen heeft toekomstbestendig te zijn.” Zij vrezen mer dan terecht financieel de dupe te worden van een aanpassing ( beroving) van het pensioensysteem en te moeten werken als slaven tot we er dood bij neervallen.

Verzet tegen de huidige ‘PvdA- EU Graaier Jongerius‘ aka “aan mijn de Dikke naad”.
Het verzet binnen de FNV doet sterk denken aan de reuring die er zes jaar geleden was binnen de vakbond. Toenmalig corrupte FNV-Voorzitter en  corrupte politicus van de PvdA-Hoertjes Agnes Jongerius (nee, zij is geen zuster van de PvdA “Miss Cow” Sharon Dijkstra)  struikelde over een pensioenakkoord toen de achterban zich terecht tegen haar misdaad plannen verzette. Voor haar wan en misdaden tegen de senioren van de FNV werd zij toen beloont met een ‘Graai-baan’ in het extreem corrupte EU parlement, alwaar zij tot vandaag de dag nog zit te graaien met haar dikke naad en haar pensioen bizar hoog is ten op zichten van de gewone FNV leden. Het aanvullende pensioen van zo’n duizend voormalige Europarlementariërs wordt niet gekort, ook al kampt hun pensioenfonds met grote tekorten. Het fonds heeft een dekkingsgraad van slechts 37 procent. De rekening wordt doorgeschoven naar het Europees Parlement: op de begroting is 270 miljoen opzij gezet om het gat te dichten.Volgens de Nederlandse pensioendeskundige Theo Kocken hebben de corrupte gepensioneerde parlementariërs veel te weinig premie betaald voor het pensioen dat ze krijgen. “Het is een absurde pensioenregeling met veel te veel toezeggingen voor veel te weinig premie.” Theo Kocken noemt de jaarrekening van het parlement “helemaal een lachertje”, want volgens Kocken geeft het fonds geen duidelijke inzage in de financiële risico’s. De Vakbond was door alle interne ruzie op sterven na dood. Opvolger Ton Heerts heeft jaren nodig gehad om de FNV weer op een lijn te krijgen en de ondergang veroorzaak door de PvdA arbeiders verrader  Jongerius van de vabond te voorkomen.Initiatiefnemer Paul Vermaseren zegt tegen website Pensioen Pro dat er al heel veel steunbetuigingen voor deze actie zijn binnengekomen. Hij wijst erop dat de senioren een factor van belang zijn binnen de vakbond. „Senioren zijn met 180.000 leden de grootste sector binnen de FNV.”De afgelopen jaren kampten pensioenfondsen met grote problemen. Veel gepensioneerden werden gekort ( ander woord voor beroofd) op hun pensioen. En nog meer ‘Maffia-pensioenfondsen’ konden en kunnen de pensioenen niet aanpassen aan het prijspeil. De opzet is dat het komende ‘Shell&Banken-Kabinet Rutte3′ (Video) de hervorming beroving van het pensioenstelsel gaat realiseren, met steun van de polder  ‘FNV-Arbeiders verraders’ en de ‘VVD-Werkgevers ‘van de ‘Labbenkakken King Hans de Boer & Rutte’ .

Slappe Reactie FNV
„We nemen de zorgen van deze senioren serieus, want ze zijn inmiddels al behoorlijk beroofd door die ‘PvdA- Pensioendief Klijnsma’ en haar Boss die ‘VVD- Gangster Rutte’ ”, zegt Tuur Elzinga, binnen FNV verantwoordelijk voor reeds kaal geplukte pensioenen. „Maar dit is niet per se de mening van dé senioren.” Hij zegt dat de FNV niet stopt met onderhandelen in de corrupte Royal- SER. „We praten over aanpassingen (lees beroven) van het pensioenstelsel van ‘Jan het de Pet’ en niet die van de EU parlementsleden, want die zijn zo ruim dat men daar van kan leven als een Miljonair. Uiteindelijk willen we ja zeggen tegen een stelsel dat voor jong en oud een goed en toekomstbestendig pensioen oplevert(kuch).”