(van onze niet gesubsidieerde(video) redactie)

AMSTERDAM-NOIR– Nu was er tot nu toe alleen bij Volksnieuws uit Amsterdam-Noir verontwaardiging en kritiek dat er met belastinggeld door de‘Grachtengordel-VPRO’ een propaganda Zomeravonden gepresteerd door de ‘Pr-Hoer-Abbring’(Video)  is uitgezonden in dienst van de ‘PvdA-Super-Islam-Fraude-Burgemeester van der Laan’(Video) waar de honden geen brood van lusten.

Van onze Straat paparazzi: Naakte Klaver volledig uitgekleed door ‘Godfather-Gay-Rutte’(Video) .
Maar nu is er op dat vlak zelfs verontwaardiging bij de voor met mederendeel corrupte en altijd liegende politici over de gesubsidieerde Docu/Soap. ‘Yes, we can’ Klaver is een soort van corrupte en ranzige Politicus, die als een Ken (van Barbie=‘Doofpot-Hoer Halsema’ ) en/of Justin Bieber voor jonge hysterisch puber meiden in de markt is gezet. En guess what ?Het werkte ook nog. Feitelijk te walgelijk van woorden hoe GroenLinks politiek bedrijft met deze‘Ken en Bieber –Volksverlakkerij. En wat te denken van de schaamteloze ‘dr. Goebbels persoon’s- verheerlijking  -propaganda Docu/Soap van de met kop en schouders boven alle politici acteurs uit stekende Soapacteur de ‘PvdA -Huil- kampioen Timmermans’. De Grachtengordel makers  onderleiding van de altijd dronken zijnde  ‘VPRO-Subsidie-vreter- Drik Jan Roeleven’ mochten met een man of 30 (allemaal familie en subsidie vrienden)  anderhalf  jaar lang Timmermans gesubsidieerd volgen voor hun ‘Kul-Persoon’s verheerlijking'( kosten een half miljoen belastinggeld ) docu Soap.Fransje zat gratis op de eerste rij met tranen in de ogen bij de eerste besloten Voorstelling. Alleen klapvee mocht naar binnen.

Plasterk: Ik heb op GroenLinks van ‘VVD-Boy Jesse Klaver’ gestemd(Video).
Politici zijn verontwaardigd over de  ‘Yes, we can’ Klaver Ken-documentaire  Soap die volgende maand op de publieke Staatsomroep wordt uitgezonden. Het gaat om een filmSoap van bijna een uur, die in de normale programmering wordt uitgezonden, buiten de zendtijd voor politieke partijen. Het steekt nu zelfs de politici in Den Haag dat de corrupte Zakkenvullers Staatsomroep Bnn-Vara(Video) belastinggeld van ‘Jan met de Pet’ (de enige die gedwongen belasting betaald en nooit subsidie krijgt) uitgeeft aan wat zij terecht beschouwen als politieke sluik ‘dr. Goebbels-propaganda’.

Joey Boink een echte GroenLinks Grachtengordel Zakkenvuller zonder geweten en schaamte.

Panama Papers’ het GroenLinks(Video), Koningshuis en ‘Maffiaboss Porosjenko’ Clubblad.
Voor de ‘dr. Goebbels-regisseur Joey Boink’een duistere  ex-GroenLinks ‘propaganda – medewerker’ van de film ‘KenSoap’ was het overigens tweemaal vet kassa. Hij draaide eerst in duistere dienst van GroenLinks de ‘Ken-beelden’ en ontving daarna voor het monteren ook honorarium van het louche productiehuis. Het schijnt dat hij met zijn duistere onkosten ‘vergoeding’ mee tegen de 150 duizend euro heeft gevangen. Pure oplichting en Zakkenvullen dus. Misschien kan de FIOD daar eens in duiken. De film ‘Soap Jesse’ volgt Klaver Ken in de ‘Nep en Fop-verkiezingscampagne’ dit jaar.  Oplichter Joey Bonk ter verdediging :” Kijk ik heb ook hoge kosten, moet veel op vakantie naar verre Oosten Zen resorts, hou er een sloepje op na om in de grachten te dobberen met mijn subsidie vrienden, snuif regelmatig wat cocaïne met een wit wijntje en zonder ‘creatieve’ subsidie( lees: Oplichting &Fraude) zou ik in de bijstand zitten, wie weet samen mijn Groenlinks gabber (in crime) Ken, Oeps, ik bedoel natuurlijk Jesse, hahahaaha,hhihihihhhihi, snuif,Hik ( rood Hoofd en dikke tong). Hert wordt hoogtijd dat de FIOD een onderzoek gaat doen tegenGroenLinks&Klaver&BnnVARA&Joey Boink op grond van Witwassen,Fraude en Oplichting in vereniging, extra verzwarend omdat het met subsidiegelden is gepleegd.

Mededeling van grote importantie voor het Volk:Wordt wakker en laat u niet langer in de maling nemen  en kaal plukken door Rutte&Co en ‘Nep en Fop politci’ als Klaver (Ken)en Wordt Lid van de Stem vd Straat Partij(Video).