(ingezonden door R.)

AMSTERDAM-NOIR-Mr. Jan Vlug-Bekent’ neemt het gratis op voor ‘Voetbal-Maffia Makelaar Peter R. de Vries’.
Beste mensen ik hoop dat jullie aandacht kunnen besteden aan deze video. Zeker nu de zaak weer open ligt door alle commotie die er is ontstaan omtrent de moord en de duistere beerput die er achter schuil gaat. Dat Jasper S. onschuldig is weten inmiddels velen van ons. Jasper S. wordt nog altijd door Justitie vastgehouden op beschuldiging van de moord op Marianne Vaatstra terwijl Jaspers onschuld voor 100% vast staat. Er is een klokkenluider uit de PI Zwolle die een boekje open doet over de wandaden die op Jasper worden toegepast om hem de mond te snoeren. Jasper S. wordt al die tijd psychisch zwaar onder druk gezet. Ook is er een ex-medegevange die bevestigt dat er iets niet klopte aan Jasper. De zaak Vaatstra is een van de grootste beerputten die Nederland rijk is. Ik zou iedereen op willen roepen om zoveel mogelijk brieven naar Jasper S. te sturen. Brieven schrijven is èèn van de meest beproefde actiemethode om onterechte gevangenen zoals Jasper S. te ondersteunen. Postzakken vol brieven maken indruk op autoriteiten, want de pen is een machtig wapen.  Laten we met zijn allen een brief sturen naar Jasper in de PI in zwolle.  Wij zijn namelijk veel krachtiger dan we denken, en het wordt eens tijd dat de massa eens durft op te staan tegen onrecht.

P.I. Zwolle.T.A.V. Jasper Steringa.8004 DA Zwolle.Postbus 40033

Ik wil graag oproepen dat iedereen die een brief of kaartje naar Jasper stuurt daar een foto van maakt en opstuurt naar  jaspermoetvrij@gmail.com . Dit mede omdat alle post wordt achtergehouden en wij er bovenop willen zitten door contact te onderhouden met de P.I. in Zwolle. Zo gaan wij navragen of de post daadwerkelijk bij Jasper S. aankomt. Wij hopen dat zoveel mogelijk mensen hier aan meedoen.  Wij zijn veel krachtiger dan we denken, en gezamenlijk kunnen we veel voor elkaar krijgen. Het wordt eens tijd dat de massa eens durft op te staan tegen onrecht.

Opmerking: Met het publiceren van dit voorgaande artikel wil niet zeggen dat wij achter de inhoud staan, maar alles is nou eenmaal mogelijk in “Pedo-Banana-Fraude-NL” van Taxfree ‘Graai -King King Willem‘& ‘Hofnar Rutte’ & ex OM Bossen de Top VVD-er ‘Rapist- Pedo-Demmink’, Drugsgeld-Witwasser ‘Griezel Teeven'( is volgens de Vries een Coke Junkie) ‘Fraudeur- Ard van der Steur’ , ‘Bral-Ivo Opstelten’ en Pedo”Rose” Ed Nijpels en de VVD Maga- Fraudeurs Keizer&Wiegel, Hermans(Video), etc. vandaar dat wij aan onze lezers overlaten zelf te oordelen wat zij er van vinden.